Nelli Sza 16.04.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nela, no to co się porobiło?? Dobrze, ze na prosta dziewczyno wychodzisz. Kurdee, nei załapałam sie na zdjęcia.. Trzymaj się, zdrówka i wszystkiego naj! Kasieńko na pierwszej stronce wyjaśniam po trochu na czym obecnie stoimy. A jeśli chodzi o zdjęcia, to owszem załapałaś się. Są w stopce Z tym, że wszystkie staaaaaaare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.04.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A ja umyłam dziś mojej teściuni okna :wiggle:Właśnie przyjechałam i idę na ogródek, o matko i córko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.04.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 A, a teściu dał mi długiego badyla, że niby to winogrona. Wkopiemy, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nelus ja dopiero dzis dotarlam do Ciebie, nie mialam pojecia o reaktywacji;) Bardzo sie ciesze ,ze watek sie odrodzil i sa zdjatka :)Duzo zdrowia zycze i oby wszystko sie poukladalo:hug:. Ja sama jestem tez na zyciowym zakrecie ale odpedzam zle mysli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Wróciła i sie nie przyznała http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d015.gif Witaj kochana moja http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n015.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.04.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam kolejnych Odkrywców Anetka i Famcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cieszę się, że ostatecznie domek jest nadal Wasz Zdradzisz nazwę szarej farby na ścianach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.04.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Famciu to farba made by mąż Nelli Czarny pigment wlany do białej farby "na oko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Łobuzie A tak mi się spodobala... Szacuneczek dla męża zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.04.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nelli cieszę się, że wróciłaś Podglądałam pod koniec poprzedniej części wątku i chciałabym teraz podglądać nadal Mam nadzieję, że teraz już wszystko ułoży się po Waszej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nelcia, jak super, że wróciłaś !!!!!! :D cieszę się przeogromnie, bo smutno mi było jak się dowiedziałam, że macie problemy i musicie sprzedać domek mam nadzieję, że teraz ułoży się wszystko po waszej myśli i że będziesz tu z nami już na dobre. buziaki przesyłam i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 uf dotarłam, szukać Cie trzeba po całym forum...ALe dobrze, że jesteś, i zdrówka życzę. Reszta jakoś sie ułoży.Buźka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Kochane wyciskarki łez przestańcie, bo klawiatura we łzach lidszu, pysiaczek, wiolasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Łobuzie A tak mi się spodobala... Szacuneczek dla męża zatem Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dobrze że jesteś I zdrówka życzę , jak będzie zdrówko to wszystko będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzięki Arniczko! Buźka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Nelli, to ja teraz do Ciebie z pytaniami W tej mniejszej łazieneczce masz baterię Paffoni Stick? Jeśli tak, to którą wylewkę (krótką, czy tę 24,5 cm) i jak się użytkuje? Widzę, że w większej łazience masz wannę wolnostojącą i w niej baterię. Planuję wannę wolnostojącą, ale ceny porządnych baterii powalają na kolana więc zaczęłam już myśleć o podtynkowej z długą wylewką... Co to za wanna? Dzięki za informację o łóżku u Pavis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Strasznie sie ciesze, ze wszytsko sie dobrze ulozylo. I widze, ze wracasz do normalnosci, znaczy sie znow w domu sciany przestawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.04.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Nelli, to ja teraz do Ciebie z pytaniami W tej mniejszej łazieneczce masz baterię Paffoni Stick? Jeśli tak, to którą wylewkę (krótką, czy tę 24,5 cm) i jak się użytkuje? Widzę, że w większej łazience masz wannę wolnostojącą i w niej baterię. Planuję wannę wolnostojącą, ale ceny porządnych baterii powalają na kolana więc zaczęłam już myśleć o podtynkowej z długą wylewką... Co to za wanna? Dzięki za informację o łóżku u Pavis Ojoj, zupełnie nie pamiętam, co to za bateria, ale chyba właśnie Paffoni Stick. Wylewkę zmierzyłam, ma 18cm. Co do wanny, to kupiłam ją na Allegro. Koszt razem z baterią 1800zł, no name. Poszukam namiaru na sprzedawcę Strasznie sie ciesze, ze wszytsko sie dobrze ulozylo. I widze, ze wracasz do normalnosci, znaczy sie znow w domu sciany przestawiasz Ale ściany po staremu, niestety Mam plany, wiesz, ale P. powiedział, że jak się trochę u nas uspokoi to zamawia firmę i daje mi wolną rękę. Mogę podnosić sufity, przewrócić ostatnią ściankę, a nawet zmienić miejsce schodów:rolleyes: Tylko.... kiedy się uspokoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 On chyba nie wiec na co sie porywa dajac ci wolna reke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts