Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Nelka, szukam zdjęć ze sławnych wakacji i nie mogę znaleźć, weź no pomóż...

A co do cokolika, to u mnie teraz robili płytkarze bo kładli płytkę klinkierową.

Nie wiem, czy jacyś tynkarze przyjdą tylko dla tego małego kawałka zeby zrobic tynk,może faktycznie pomyśl na płytką?

Piękną masz tą balustradę na ganku i balkonie,pasuje do domku:)

Ja na działce do drewnianego domku-kolor podobny do balustrady,mam klinkier i sprawdza się bardzo dobrze tzn-nie brudzi,pomimo,że wkoło domku są rabatki z kwaitkami i jak pada to widać chlapie się to błotko na ten cokolik.Polecam.Jak będę na działce to cykne fotki i pokażę

Nelly, klinkier wyjdzie Cię jednak trochę drożej, bo i zaprawa i fuga i koszt płatny od sztuki płytki. Ale czy klinkier czy tynk mozaikowy to widzę u Ciebie w szarościach:) Forumowa zuzanka robiła ostatnio cokół właśnie w tynku i wyszło jej tak;)

A tynk to może mąż Ci położy sam? To nie jest trudna sztuka, widziałam jak u nas robiła to ekipa od elewacji;)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=66261&d=1311153548

U mojego wujka po około 12 latach płytki klinkierowe są do wywalenia i do płożenia od nowa... po zimie puchły i puchły aż trzeba je teraz wywalić...

Nie wiem jak mozaika, ale może nie spuchnie i nie odparzy jej...

Tylko tyle, że klinkier bardziej mnie się podoba...

A ja żeby nie mieć tego dylematu to mam dom równo z ziemią....

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...