Nelli Sza 24.08.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Oooo, ale cudnie!!!! :)Dzięki mayland!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.08.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Właśnie miałam napisać, że przejrzałam dziś sporo próbek tynku mozaikowego i nic mi się nie podobało W ogóle nie było szarości Ale widzę, że ładne mi tu wkleiłaś, co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.08.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Właśnie miałam napisać, że przejrzałam dziś sporo próbek tynku mozaikowego i nic mi się nie podobało W ogóle nie było szarości Nelli, kolor tynku mozaikowego możesz sama stworzyć, bo robią go również na zamówienie. My tak robiliśmy, bo podstawowych kolorów było tylko 6 i też mi się nic nie podobało;) Pokazane kamienie są śliczne, ja bym się bała tylko odpadania szczególnie po zimie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.08.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Mam w domu wzornik tynków Webera i kolor 33 jest grafitowy, prawie jednolity o drobnym ziarnie. Pasowałby u Was.Na stronie producenta wyglada jak z domieszką białego ziarna ale jest bardzije jednolity i ciemniejszy w rzeczywistościhttp://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/wybierz-najlepsze-rozwiazanie/palety-kolorow-i-struktur/kolornik-tynkow-oraz-farb-copy-1/struktury-tynku-mozaikowego-weber-td351.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.08.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Bardzo dziękuję mayland !!! Jestem zainteresowana Agawi, też się tego boję. Chyba coraz więcej przemawia za tynkiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dziwne bo niemal kazda firma ma szarosci, mysmy mieli z kabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Mam w domu wzornik tynków Webera i kolor 33 jest grafitowy, prawie jednolity o drobnym ziarnie. Pasowałby u Was. Na stronie producenta wyglada jak z domieszką białego ziarna ale jest bardzije jednolity i ciemniejszy w rzeczywistości http://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/wybierz-najlepsze-rozwiazanie/palety-kolorow-i-struktur/kolornik-tynkow-oraz-farb-copy-1/struktury-tynku-mozaikowego-weber-td351.html to jedyny kolor który absolutnie odradzam i niech cię ręka ... broni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 a czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.08.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dziwne bo niemal kazda firma ma szarosci, mysmy mieli z kabe niby były, ale takie nie szare jakieś Marta, pamiętasz dokładnie Twój? Napisz mi. to jedyny kolor który absolutnie odradzam i niech cię ręka ... broni! :lol2: odnośnie wielokropka a czemu? no właśnie? że za ciemny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 My mamy 241 zdaje sie http://farbykabe.pl/pub/File/wydawnictwa/kolekcja_melanzy.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.08.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 efilo czemu nie ten kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 moze za ciemny i sie bedzie kurzyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 kochane ponieważ ja go mam i jest beznadziejny i śni mi się po nocach że go sama wymieniam on wcale nie jest szary czy grafitowy. na ścianie wychodzi CZARNY więc od razu mówię że taniej wychodzi izolbet - efekt ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.08.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 acha. A ja go widziałam po połozeniu i mi sie podobał na elewacji I nie przypominał mi izolbetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Nelcia... kiedyś w zeszłym roku pisałaś o malinkach... Po ile są teraz u tej znajomej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.08.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Arniczko, to były "ostatki", zbieraliśmy je końcem września, za darmo Pani, co roku pozwala sobie pozbierać. My się odwdzięczamy jedynie kawą i czymś słodkim Mam nadzieję, że w tym roku również pozwoli nam zebrać, bo po wusiowych soczkach ślinka mi pociekła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Mnie też się chce soczku... No i trzeba będzie zrobić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wiola, malinki na skupie są po ok. 2 zl, jak podjedziesz do kogoś kto ma wiekszą ilość na polu i sama zbierzesz, to myśle ze sprzedadzą po tej samej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Oooo w końcu Cię znalazłam i chciałam się przywitać .... a dlaczego u mnie nie ma Twojej podstopki - czy jak to się nazywa? Domek piękniusi , milusi i całe szczęście ,że go nie sprzedałaś. Będę zaglądać.... a co tam chyba że mnie wygonisz:lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.09.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ja w sprawie tynku mozaikowego. Dom mam pomarańczowo-antracytowo-jasnoszary. We wzorniku znalazłam pomieszanie dokładnie tych trzech kolorów. Nie zastanawiając się wiele zamówiłam. I ... wyszedł z tego wszystkiego beż (a w całym domu nie mam grama beżu) . Rok wytrzymałam, obdzwoniłąm przedstawicieli stanęło na przemalowaniu. Na jasnoszary. Moja rada - oddal się od wzornika kilkanaście metrów i jeszcze raz sprawdź, czy o to chodziło. Mąż mi do dzisiaj powtarza, że to moja największa wpadka budowlana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts