Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie miałam napisać, że przejrzałam dziś sporo próbek tynku mozaikowego i nic mi się nie podobało :sick: W ogóle nie było szarości :sick:

Nelli, kolor tynku mozaikowego możesz sama stworzyć, bo robią go również na zamówienie. My tak robiliśmy, bo podstawowych kolorów było tylko 6 i też mi się nic nie podobało;)

Pokazane kamienie są śliczne, ja bym się bała tylko odpadania szczególnie po zimie:(

Mam w domu wzornik tynków Webera i kolor 33 jest grafitowy, prawie jednolity o drobnym ziarnie. Pasowałby u Was.

Na stronie producenta wyglada jak z domieszką białego ziarna ale jest bardzije jednolity i ciemniejszy w rzeczywistości

http://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/wybierz-najlepsze-rozwiazanie/palety-kolorow-i-struktur/kolornik-tynkow-oraz-farb-copy-1/struktury-tynku-mozaikowego-weber-td351.html

Mam w domu wzornik tynków Webera i kolor 33 jest grafitowy, prawie jednolity o drobnym ziarnie. Pasowałby u Was.

Na stronie producenta wyglada jak z domieszką białego ziarna ale jest bardzije jednolity i ciemniejszy w rzeczywistości

http://www.netweber.pl/produkty-elewacyjne/wybierz-najlepsze-rozwiazanie/palety-kolorow-i-struktur/kolornik-tynkow-oraz-farb-copy-1/struktury-tynku-mozaikowego-weber-td351.html

to jedyny kolor który absolutnie odradzam i niech cię ręka ... broni!

Dziwne bo niemal kazda firma ma szarosci, mysmy mieli z kabe

niby były, ale takie nie szare jakieś :cool: Marta, pamiętasz dokładnie Twój? Napisz mi.

to jedyny kolor który absolutnie odradzam i niech cię ręka ... broni!

:lol2::lol2::lol2: odnośnie wielokropka ;)

a czemu?

no właśnie? że za ciemny?:cool:

Arniczko, to były "ostatki", zbieraliśmy je końcem września, za darmo :) Pani, co roku pozwala sobie pozbierać. My się odwdzięczamy jedynie kawą i czymś słodkim :) Mam nadzieję, że w tym roku również pozwoli nam zebrać, bo po wusiowych soczkach ślinka mi pociekła ;)

Ja w sprawie tynku mozaikowego. Dom mam pomarańczowo-antracytowo-jasnoszary. We wzorniku znalazłam pomieszanie dokładnie tych trzech kolorów. Nie zastanawiając się wiele zamówiłam. I ... wyszedł z tego wszystkiego beż (a w całym domu nie mam grama beżu) :(. Rok wytrzymałam, obdzwoniłąm przedstawicieli stanęło na przemalowaniu. Na jasnoszary.

Moja rada - oddal się od wzornika kilkanaście metrów i jeszcze raz sprawdź, czy o to chodziło.

Mąż mi do dzisiaj powtarza, że to moja największa wpadka budowlana :).

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...