Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leśny Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nelli straszne wieści. Od wczoraj jak o tym przeczytałam jestem w szoku. Jak to dobrze, że jest to forum i tyle osób gotowych nieść pomoc. Jak tylko jako tako dojdziecie do siebie i będziecie wiedzieć co jest niezbędne dawajcie znać, a na pewno nie zostaniecie bez pomocy. Ściskam :hug:

Neli tak podziwialam Wasz domek :) kibicowalam na kazdym kroku, zerkajac w miare mozliwosci ........

tak mi przykro :( przytulam najmocniej jak moge !!!! :hug:

poplakalam sie, gdy przeczytalam Twoj post ............ nie mam slow .........

trzymajcie sie cieplutko !!!

dokladnie nie wiem, gdzie mieszkasz, ale chyba nie mam daleko, wiec jesli tylko moge jakos pomoc, przydac sie, przywiezc jakies ubranka dla dzieci lub Ciebie, czy jakies naczynia - to daj znac prosze !!!!

Wiem, że zabrzmi to dość dziwnie, ale na tym etapie ważne jest aby trzymać rękę na pulsie, w sprawach prawnych związanych z ubezpieczeniem.

Na wysokość odszkodowania, będzie miało znaczenie każde sformułowanie zwarte w umowie z ubezpieczycielem, oraz z ekspertyzą. To musi „współgrać”.

Ubezpieczyciel nie jest organizacją charytatywną i będzie (bo musi) ciąć kwotę ubezpieczenia, wykorzystując każdą okazję, wynikającą z umowy i ekspertyz.

Wiem, że to trudne, ale właśnie teraz ważą się losy kwoty wypłaconej z ubezpieczenia. Dlatego zanim cokolwiek napiszecie lub „zeznacie” zapoznajcie się dokładnie z warunkami ubezpieczenia.

Nelcia ja wiem, że nie masz głowy do myślenia o niczym ale pomyślałam, że kiedy wy będziecie zagonieni w sprawach finansowo - porządkowych może dzieciom potrzeba zabawek. Prawdopodobnie wiele straciły a w przykrych chwilach jakoś tak wygodniej przytulić się do misia czy sówki. Nie rozwiązuje to Waszych potrzeb podstawowych ale tu pewnie zorganizowana pomoc forumowa wkroczy dziarsko. Ściskam mocno i myślę o Was nieustannie od wczoraj.

Wiem, że zabrzmi to dość dziwnie, ale na tym etapie ważne jest aby trzymać rękę na pulsie, w sprawach prawnych związanych z ubezpieczeniem.

Na wysokość odszkodowania, będzie miało znaczenie każde sformułowanie zwarte w umowie z ubezpieczycielem, oraz z ekspertyzą. To musi „współgrać”.

Ubezpieczyciel nie jest organizacją charytatywną i będzie (bo musi) ciąć kwotę ubezpieczenia, wykorzystując każdą okazję, wynikającą z umowy i ekspertyz.

Wiem, że to trudne, ale właśnie teraz ważą się losy kwoty wypłaconej z ubezpieczenia. Dlatego zanim cokolwiek napiszecie lub „zeznacie” zapoznajcie się dokładnie z warunkami ubezpieczenia.

ale masz rację, może jest ktoś kto na miejscu może wspomóc Neli przy oględzinach szkód

przez "służbowego" ubezpieczyciela

Chłopaki jak zwykle pragmatycznie i jak zwykle mądrze.

Poszukujemy specjalisty od ubezpieczeń z południa Pl. Najlepiej z woj. Śląskiego.

Czy ktoś chętny ????

Nelka, jak sie dowiedzialam byłam zrozpaczona, smutna, a potem wsciekła, ze zycie jest takie niesprawiedliwe. Ale my tutaj rozpaczajac nie pomozemy. Zeby pomoc musimy dzialac. Ja jestem gotowa, cokolwiek i kiedykolwiek. Rozmawiałysmy z Malka i po pierwsze musimy znalezc goscia od ubezpieczen, tzn czlowieka, ktory para sie sie sciaganiem odszkodowan i zrobi to dla Nelki, za darmo bez prowizji.Na pewno jest taka osoba tutaj na forum, tylko trzeba ja wyciagnać z czeluści FM. Po drugie forumowe, oficjalne konto tylko dla Nelki ( wiem , ze Malgos prowadzi i chwała jej za to), ale zeby przekonac wszystkich niedowiarkow potrzeba oficjalnego, forumowego. Po trzecie aukcja dla Nelci.

Nelcia, kochana, nie jestes sama, zobaczysz wyjdziecie z tego, a my Wamw tym pomozemy :hug:

Nelciu dopiero co oglądałam zdjęcia a tutaj taka wiadomość, przytulam mocno:hug: Pamiętaj najważniejsze że jesteście cali wy i dzieciaczki, z wszystkim innym dacie sobie radę , wokół was jest tylu życzliwych ludzi ogrzejcie się w ich cieple i nie krępujcie się głośno mówić czego wam potrzeba. Dużo ciepła i siły przesyłam !

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...