AGP-ON 14.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Projektuje system nawadniania w ogrodzie i mam zagwozdkę. jakiej maksymalnej długości może być linia kropelkowa? Musze zaprojektować poszczególne sekcje w systemie i informacja ta jest kluczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturPoniatowski 17.04.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Do 80-100m najlepiej podłączyć początek i koniec linii do rury zasilającej przy długich odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.04.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 długość linii kroplującej zależy od wydajności źródła wody i ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.04.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Znalazłem system węży pozwalający przedłużyć linię nawet do 200 m Jednakże ze względów ekonomicznych zmieniłem projekt, W pierwszym etapie rozprowadzę wode pod ziemia wystawiając tylko ujęcia na zasadzie gniazdek jak w odkurzaczu centralnym. W kolejnych etapach do gniazd podłaczę sterowniki, które sekcjami będą uruchamiały zraszacze i linie kropekowe (krótkie) ale ten etap dopiero po ukończeniu nasadzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts