Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ranczo na piasku - komentarze

Recommended Posts

• 4 months później...
  • 8 months później...
Witam wycenę za robociznę masz od Jarka czy ze składu?

Jarek był tańszy i też na 8%.

Pozdrawiam i życzę postępów w dalszych pracach.

Wycenę mam ze składu i problem raczej nie leży w kosztach samej robocizny, tylko materiałów, które są ponad dwukrotnie większe. Będziemy się teraz zastanawiać z czego by tu zejść i czego nie musimy kupować od razu.

Pozdrawiam,

F.

• 9 months później...

Witam po długiej przerwie ładnie wykonali strop tera tylko dach i już domek będzie zabezpieczony przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi oby tak dalej, jaki front robót planujecie na ten rok? My już od września mieszkamy także pierwsza zima prawie już za nami mieszka się Zaj…..:D:D

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.:cool:

Sebastian.

Cześć Sebastian,

twój blog z budowy jest dla nas ciągłym źródłem inspiracji:)

Będziemy starali się, aby w tym roku zamknąć wszystko całkowicie, czyli jak kasa pozwoli wstawimy okna i drzwi.

Rzeczywiście, mieszkanie we własnym domu to wielka frajda. Pamiętam, że jak przeprowadziliśmy się do naszego obecnego lokum, to największe zakupy na początku wiosny robiłam w ogrodniczym i w domu pojawiło się mnóstwo cebulek, bo już nie mogłam doczekać się prac w ogródku ....

M.

• 1 year później...
  • 7 months później...
  • 9 months później...
  • 1 year później...

Witam Twoje Ranczo na piasku. Przeczytałam cały dziennik. Widzę, że w Waszym przypadku budowa też już trochę trwa. Ja buduję od lipca 2012 roku i widzę już koniec - dobrze bo zmęczenie budowlane daje o sobie znać każdego dnia chyba.

Miło mi tym bardziej, że budujemy w tej samej gminie "Wita natura, wita kultura":yes:

Życzę powodzenia i będę zaglądać co się udało Wam zrobić:bye:

• 1 month później...
jakby co to kibelki owalne sa wygodniejsze w posiedzeniach.

:)

Hmmm, specjalnie siadałam w sklepie na kilku, aby to przetesować i właśnie ten model uznałam za najwygodniejszy:-) Wyjątkowo źle siedziało mi się na Roca Gap:o.

Z tej łazienki my będziemy docelowo bardzo rzadko korzystać, tylko na początku będzie to jedyna łazienka, jak się w użytkowaniu nie sprawdzi, do naszej łazienki kupimy inny:rolleyes:.