franelka1 14.04.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam, wszystkich, którzy mają na to ochotę zapraszam na tych stronach do dialogu. Pozdrawiam, F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.04.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witaj. Życzę postępów. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 15.04.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Brak zdjęć i opisów do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Opisy są; Ranczo na piasku To serwer coś fiksuje i nie przenosi podpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Powodzenia i cierpliwości życzę Z doświadczenia... od początku goń wykonawców, którzy nie dotrzymują terminów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 30.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam wycenę za robociznę masz od Jarka czy ze składu?Jarek był tańszy i też na 8%.Pozdrawiam i życzę postępów w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 30.05.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam wycenę za robociznę masz od Jarka czy ze składu? Jarek był tańszy i też na 8%. Pozdrawiam i życzę postępów w dalszych pracach. Wycenę mam ze składu i problem raczej nie leży w kosztach samej robocizny, tylko materiałów, które są ponad dwukrotnie większe. Będziemy się teraz zastanawiać z czego by tu zejść i czego nie musimy kupować od razu. Pozdrawiam, F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebavfr 09.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam po długiej przerwie ładnie wykonali strop tera tylko dach i już domek będzie zabezpieczony przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi oby tak dalej, jaki front robót planujecie na ten rok? My już od września mieszkamy także pierwsza zima prawie już za nami mieszka się Zaj…..:D Pozdrawiam i życzę owocnej pracy. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 10.03.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Cześć Sebastian, twój blog z budowy jest dla nas ciągłym źródłem inspiracji:) Będziemy starali się, aby w tym roku zamknąć wszystko całkowicie, czyli jak kasa pozwoli wstawimy okna i drzwi. Rzeczywiście, mieszkanie we własnym domu to wielka frajda. Pamiętam, że jak przeprowadziliśmy się do naszego obecnego lokum, to największe zakupy na początku wiosny robiłam w ogrodniczym i w domu pojawiło się mnóstwo cebulek, bo już nie mogłam doczekać się prac w ogródku .... M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 04.06.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 WitamPiękny domek !!! trzymamy kciuki za dalsze postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 05.06.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dzięki:rolleyes:. Podobnie jak Wy, my też budujemy w dłuższej perspektywie czasowej. Niedawno podziwiałam też Wasze meble kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 18.01.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam widać postępy choć tynkaże się nie popisali jakie będziecie mieć tynki gipsowe czy cementowo-wapienne? jak gipsowe to mogę wam polecić moją ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 21.01.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Zdecydowaliśmy się na cementowo-wapienne:-) Dobrze, że się nie spieszymy, bo chyba by mnie poniosło. Mam nadzieję, że przed wakacjami położymy tynki. Nie zdecydowaliśmy się na ich robienie w listopadzie i dodatkowe ogrzewanie pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 15.11.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 gratuluję że ruszyło mam pytanie o ten suchomurek, bo musimy u siebie zrobić murek oporowy, drogi ten kamień szary jest? pytam bo bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 16.11.2015 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 mam pytanie o ten suchomurek, bo musimy u siebie zrobić murek oporowy, drogi ten kamień szary jest? pytam bo bardzo ładny Niestety, tani nie jest. Za szarogłaz płaciliśmy 700 zł za tonę, a tona to mniej więcej jedna paleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 03.01.2017 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam Twoje Ranczo na piasku. Przeczytałam cały dziennik. Widzę, że w Waszym przypadku budowa też już trochę trwa. Ja buduję od lipca 2012 roku i widzę już koniec - dobrze bo zmęczenie budowlane daje o sobie znać każdego dnia chyba. Miło mi tym bardziej, że budujemy w tej samej gminie "Wita natura, wita kultura":yes: Życzę powodzenia i będę zaglądać co się udało Wam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 06.01.2017 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Miło, że wpadłaś. Przed nami też "tylko" wykończeniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 10.01.2017 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 To "TYLKO" to prawdziwa wykończeniówka szczególnie konta w banku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 jakby co to kibelki owalne sa wygodniejsze w posiedzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 10.03.2017 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 jakby co to kibelki owalne sa wygodniejsze w posiedzeniach. Hmmm, specjalnie siadałam w sklepie na kilku, aby to przetesować i właśnie ten model uznałam za najwygodniejszy:-) Wyjątkowo źle siedziało mi się na Roca Gap:o. Z tej łazienki my będziemy docelowo bardzo rzadko korzystać, tylko na początku będzie to jedyna łazienka, jak się w użytkowaniu nie sprawdzi, do naszej łazienki kupimy inny:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts