atika 05.07.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dzisiaj po wielu bojach udało mi sie podpisać umowę z ENEA na dostawę prądu. Jak dobrze pójdzie w piątek zamontują mi licznik i przekażą klucze (proszę o kciuki) i w końcu będę miała swój PRĄD Dzisiaj zamówiłam tez pierwszą dostawę YTONG-u. Dostawa piątek po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.07.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 No to się zaczęło Kciuki oczywiście będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.07.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dzięki Aniu. Ty zawsze na posterunku Już się nie mogę doczekać kiedy wszystko ruszy .... Budowlańcy na czele z Panem Karolem potwierdzili obecność na budowie w poniedziałek. Czyli 11 lipca - SZARAK POD LASEM - REAKTYWACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.07.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Kciuki trzymam. W kontaktach z ENEĄ to wymóg konieczny powodzenia akcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.07.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 czy wiatrołap nie jest za mały? Gdzie będzie szafa na ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.07.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 czy wiatrołap nie jest za mały? Gdzie będzie szafa na ubrania? W obecnym domu mam wiatrołap 1,2m2 to dopiero jest maleństwo. Teraz wiatrołap ma 5,8m2 więc chyba nie jest mały ?? Ubrania codzienne będziemy wieszali na kilku wieszaczkach w waitrołapie. Szafa na ubrania będzie 2 metrowa i stanie zaraz po prawej stronie wychodząc z wiatrołapu - czyli "na plecach" gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dziewczyny czy te zestawy na taras gratis gdzieś rozdają ze takie popularne ?? gdzie wy to bedziecie trzymać do czasu wprowadzenia sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.07.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dziewczyny czy te zestawy na taras gratis gdzieś rozdają ze takie popularne ?? rere stwierdzila, że za darmoszkę były Ja też uważam, że prawie gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.07.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 No były za pół darmo Ja specjalnie garaż wynajęłam No może nie specjalnie pod te meble, ale 1 karton więcej też się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 06.07.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Cześc Atika Zaglądnęłam w Twój pamiętnik.......masz nieziemską okolicę, las woow Przepięknie Będziemy mieli podobne drzwi zewnętrzne. Podobne-bo my w kolorze złotego dębu pasujące do okien. Pozdrawiam i będe zaglądać http://emoty.blox.pl/resource/papa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 AgaKuba, a w środku jakie będą? Złoty dąb, czy inne? atika, to teraz ja przepraszam, że u Ciebie, ale mnie te informacje zabiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Atika fajny zestawik na taras, szkoda że musi teraz do garażu iśc a nie na słoneczko gdzie go nabyłaś? i gratki prądu mój mąż zabrał sie za elektrykę, jak doprowadzi kabel do skrzynki to też ruszam na podbój enei mając nadzieję, że uda się przewalczyć G11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 06.07.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 AgaKuba, a w środku jakie będą? Złoty dąb, czy inne? Tak, bo strop mamy drewniany więc będzie pasowało i z jednej i z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 z jednej i z drugiej strony Mam nadzieję, że dziewczyny rację mają i da się dwustronne/dwukolorowe zrobić... Co ja piszę! Musi się dać - w niektórych domkach przecież takie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) Aniu - spokojnie pisz u mnie co chcesz Drzwi przecież są w temacie. Zresztą ja u Ciebie z DRE się wepchałam Jestem ciekawa co odpisze reni. Mi w 3 salonach mówili, ze nawet DRE są nieco lepsze niz Pol-Skone, ale ogólnie to prawie to samo. Lepiej współpraca układa sie z DRE, sa bardziej słowni. Ale nikt nie narzekał na DRE. Ja wybrałam drzwi właśnie DRE i już się boję. AgaKuba i zapraszam do czytania, dyskusji, itp... Edytowane 6 Lipca 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aniu - dzwoniłam do salonu, w którym będę zamawiać swoje drzwi. Pan mi powiedział, że one są niestety obustronnie w kolorze, np. grafit, titan metalic, itp.... Jeszcze nigdy nie sprzedawał w 2 kolorach Ale nie mówi, że jest to niewykonalne - wszystko kwestia ceny. Ma sie dowiedzieć i do mnie oddzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 lipka - mebelki ogrodowe - to był taki szybki rzut do Biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.07.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 a to gratuluję refleksu a swoja drogą ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 wysyłam na priva. Maż jechał po ostatnią sztukę w Wielkopolsce do Pobiedzisk Podobno tam wszystkie rzucili bo było otwarcie Biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.07.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A ja w ramach odpoczynku od budowy właśnie buty kupiłam. Jak przystało na szaraka - są szare. http://www.topobuwie.pl/allegro/damskie/5861d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts