AVID 24.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A to ci checa!!!!!!!! To moja kuchnia jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))Jakk ktoś chce o coś zapytac proszę pisać! Powiem co jest w takiej kuchni ok a co nie :))Jeśli chodzi o to co jest na podłodze to muszę sprawdzić jak się nazywa linia i producent.Dodam tylko że przy takim ułożeniu i takiej terakocie ważne jest czy jest ona tzw skalibrowana"tj czy jest taki sam wymiar po przekątneych bo to nie jest zasadą:( przy układaniu w tzw caro jest to bardzo ważne gdyż w nie "skalibrowanej" wychądzą rozbieżności dość duże itd itd itd:):).Pozdrawiam PS.Tak kuchnia na zdjęciu ma 12 m i jest najpiekniejsza:):):)Buhahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 05.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Szukam sprawdzonego wykonawcy kuchni w tym stylu z Poznania i okolic. Może być studio kuchenne, lub stolarz. Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 06.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Planuję zabudowę kuchni w stylu angielskim i chicałabym zrobić podłogę jak na załączonym zdjęciu. Szukałam odpowiednich plytek, ale jak na razie znalazłam w Opocznie serię Damasco (Antracyt i Wanilia) oraz w Nowej Gali, kolekcja MM, z tym że są to duże płytki 40 x 40 i nie wiem czy na niezbyt dużej powierzchni (całość kuchni ma ca. 14 m2) będzie dobrze wyglądać. A może ktoś ma podobne płytki lub wie kto jeszcze produkuje podobną serię? http://images46.fotosik.pl/137/8bf7f79db90e7971.jpg Ja mam takie (zaraz po zamontowaniu, więc są brudne - SNAKE, Opoczno): http://foto2.m.onet.pl/_m/1287fb6af2eb7fe6e4ee369ebdd975ea,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 03.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam, jaki kolor ścian radzilibyście do takich mabli żeby nie wyszło zbyt mdło? Fronty są jasny krem bez patyny. http://lh6.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Sp9jZBXidxI/AAAAAAAADns/Nsvan9nCQTs/s640/kuchnia_umowa1.jpg Płytki Jura/himalaya firmy paradyż http://www.paradyz.com.pl/GetFile/2399/jura_aranz_1.jpg Będę wdzięczna za każdą poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Nie widziałaś inspiracji na 3 (aż ) stronach tego wątku? Ja bym dała kontrastową czekoladkę, czy też ciemne kakao (widać tam nawet tapetę w paski), jak w kuchni York: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/YORK1.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/YORK2.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/YORK3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 oliwkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaTomasz 23.09.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 oliwkowy? Kolor wybrałam. Kawa z mlekiem (bardzo jasny), mam nadzieję ze będzie pasował, płytki połozone ( w załączeniu), w przyszłym tygodniu montaz, aż się boję.... http://lh3.ggpht.com/_-PVt3Wn3O8E/Srik7vvEySI/AAAAAAAAD_E/72orHxttLD8/s640/P9221511.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie Twoja kuchnia Przyznam, że przymierzłam się do tego wykonawcy, który będzie robił Twoją kuchnie. Mam od nich wstępny projekt. Ale nie jestem jeszcze w 100 % zdeklarowana, poniewaz i tak muszę czekać na rozwiązanie innych problemów (gaz). Tak więc chętnie zobaczę i posłucham opinii nt współpracy. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota0610 26.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Zaglądam do tego wątku raz na jakiś czas, bo zamarzyłam sobie kiedyś kuchnię w stylu angielskim (a przy okazji cały parter) i szukam jakichś inspiracji. Od pomysłu nie odstąpię,ale przeraża mnie cena takich kuchni Przegladałam na internecie strony zakładów, które robią tego rodzaju meble, ale żaden z nich nie jest w pobliżu mojej miejscowości. Mamy tu wprawdzie sporo zakładów stolarskich, ale boję się im powierzyć wykonanie takiej kuchni, ponieważ ni chcę byle jakiej imitacji.Mieszkam 150 km na wschód od Warszawy, może ktoś może mi coś polecić, podpowiedzieć, choć podejrzewam, że niewielu ludzi zagląda do tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam! Dorota0610 : chyba nie wiesz jakie kuchnie angielskie robi w Wawie firma z siemiatycz..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 29.09.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Agnie-cha, mogłabyś podać namiary ne tę firmę z Siemiatycz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota0610 04.10.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kurczę, napisałam posta i zapmniałam nawet zajrzeć potem, czy ktoś coś napisał . Agnie-cha, nie bardzo Cię zrozumiałam. Mówisz, że jakaś firma od nas robi w Warszawie takie kuchnie? A możesz podać jej nazwę? I o co dokładnie chodzi, robią tu w Siemiatyczach dla warszawskich klientów, czy mają jakąś filię w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.10.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 wyślę Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.10.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Agnieszka to i mnie wyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 04.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja też poproszę, jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dardurdka, Dorota0610, ambroma : poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Do mnie nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dardurdka do Ciebie wysłałam na adres meilowy który mam zaraz wyślę na priv muratorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mass13 05.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 A ja mam kuchnię angielską. Jest do duszy!!! Nad zlewem dwa krany - jeden z ciepłą drugi z zimną wodą, płytki w ilości minimalnej, tapety reszta, wszystkie rury na wierzchu, bojler wiszący obok zlewozmywaka, pod nim pralka automatyczna, kolory oczywiście beznadziejne, a wszystko robione jakby miało wytrzymać jeden sezon. Oto krótki opis kuchni angielskiej. Ps. Kolejność wykańczania kuchni angielskiej: najpierw montaż mebli, potem płyty kartongipsowe tam gdzie meble nie zakrywają ścian a na koniec kafelki układane do mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts