karolaartur 30.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam,ja na razie mogę pokazać jedynie wizualizację mojej kuchni. Jeszcze parę detali mam do zmiany, ale ogólny zarys już jest: http://images49.fotosik.pl/254/438bad6a2b2f80damed.jpg' alt='438bad6a2b2f80damed.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Karola&artur, nie chcesz połączyć szafek deską nad oknem? Mogłabyś w niej umieścić światełka i byłoby tak spójniej http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/karola.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 02.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam, Słoneczko, dzięki za pomysł, ale w kuchni są jeszcze 2 wiszące szafki i chyba źle by to wyglądało. [/img]Myślę, o rezygnacji ze szprosów, coby się nie zaszprosować i o drewnianym blacie najlepiej w kolorze orzecha, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam, Słoneczko, dzięki za pomysł, ale w kuchni są jeszcze 2 wiszące szafki i chyba źle by to wyglądało. Oczywiście, że trzeba by te drugie też złączyć W takiej desce masz doskonałe miejsce na oświetlenie blatu pod oknami. Jeśli chodzi o kolor blatu, ja wolałabym orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 02.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A to moja kuchnia. Bardzo mi sie podoba bo odcien wanilii nie wpada w zółc, tylko w szary i swietnie pasuje do koloru scian. Brakuje jeszcze wystroju okna i oswietlenia, ale chciałam dac sobie czas http://b62.grono.net/117/147/gallery-93952528-500x500.jpg quote] Przepiękna kuchnia. Dokładnie taki styl mi się podoba. Mogłabyś napisać co to za płytki na podłodze i jaki kolor fugi daliście do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 02.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam, Słoneczko, dzięki za pomysł, ale w kuchni są jeszcze 2 wiszące szafki i chyba źle by to wyglądało. Oczywiście, że trzeba by te drugie też złączyć W takiej desce masz doskonałe miejsce na oświetlenie blatu pod oknami. Jeśli chodzi o kolor blatu, ja wolałabym orzech. No tak , muszę to przemyśleć, bo nie wiem jeszcze co powieszę w oknie. Co do orzecha to coraz bardziej się do niego przekonuję . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 02.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 niedawno w TVN Style w Dom na pokaz była bardzo ładna kuchnia w stylu wiejskiej rezydencji(jak oni mówią na angielskie kuchnie)polecam szukać powtórki albo poszukać na RTE tv Showhousehttp://www.rte.ie/tv/showhouse/av_index2007.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 03.02.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Splinka podłoga jest z Imponta ceramiche, 45x45, wanilia i czern z lekka przecierka, lapatto. Fuge dalismy czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 03.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 karola&artur Witam, Słoneczko, dzięki za pomysł, ale w kuchni są jeszcze 2 wiszące szafki i chyba źle by to wyglądało. Myślę, o rezygnacji ze szprosów, coby się nie zaszprosować i o drewnianym blacie najlepiej w kolorze orzecha, co myślicie? Witam gratuluję fajnego projektu ale szprosy bym zostawiła. Bardzo fajnie wyglądają ( w szczególności na szafkach 92 cm) nadają lekkości i według mnie elegancji. Sama mam takie i jestem bardzo zadowolona. A co ewentualnie zamiast szprosów gładka szyba? A blat orzech teź wygląda super jak dla mnie daje poczucie ciepła i przytulności, granitowy natomiast chłodnej elegancji. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bika60 24.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam.Zamówiłam meble kuchenne u stolarza.Fronty dębowe w bieli patynowane.I tu mam problem.Patyna ma być szara,popielata lub w lekkim graficie.Niestety probki jakie dostaję od stolarza są w róznych odcieniach brązu.Doradziłam mu aby zmieszał patynę czarną z białą,aż do uzyskania pożądanej barwy.Zrobił tak,ą jednak wyszedł znów brąz.Szukałam w google patyny szarej bez powodzenia.Widziałam w sklepie meble białe w szarej patynie więc jest to możliwe.Jestem w kropce już nie wiem co mam robić i gdzie szukać.Dodam,że stolarz z doświadczeniem.Widziałam jego meble,są bardzo dobrze zrobione dlatego chciałabym aby on zrobił mi tą kuchnię..tylko ta nieszczesna patyna.Może ktoś ma wiedzę na ten temat,bardzo proszę o sugestie i bardzo dziękuję za podpowiedzi.Dobrosława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 25.02.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 k.bla możesz zdradzić jakiego kolorku i firmy są pomalowane sciany w kuchni, czegoś takiego szukam właśnie do mojej jasnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmagna 11.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Pomóżcie mi w wyborze farby do kuchni - w stylu angielskim lekko waniliowa. Myslałam o ciepłym beżu. Chciałam wybrać ciepły kolor, więc szary, gołębi czy lawendowy odpadają, chociaż bardzo mi się podobają. Polećcie mi jakąś konkretną farbę w beżu - z tych dostępnych odcieni lub z mieszalnika. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmagna 11.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Beauty, Twoja kuchnia jest piękna, co już pisałam. Niedościgniony wzór Tym razem chciałam spytać się o kolor Twoich ścian - z tego co widac na zdjęciach jest to beż . Mogłabyś mi podać jak ten kolor się nazywa, wypróbowałam już kilka i żaden na moich ścianach nie wygląda dobrze. A Twój jest sprawdzony Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.04.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Beauty, Twoja kuchnia jest piękna, co już pisałam. Niedościgniony wzór Tym razem chciałam spytać się o kolor Twoich ścian - z tego co widac na zdjęciach jest to beż . Mogłabyś mi podać jak ten kolor się nazywa, wypróbowałam już kilka i żaden na moich ścianach nie wygląda dobrze. A Twój jest sprawdzony Dzięki ! Dziękuje baaaardo! Mój kolorek to taka "zgaszona"kawa z mlekiem.To ticcurila v101 optiva5(lateks).Chociaz teraz chyba nie pomalowałabym lateksem tylko akrylem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmagna 13.04.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dziękuje baaaardo! Mój kolorek to taka "zgaszona"kawa z mlekiem.To ticcurila v101 optiva5(lateks).Chociaz teraz chyba nie pomalowałabym lateksem tylko akrylem . Dzięki wielki! Kupiłam dzisiaj jakieś próbki z Beckera, wypróbuję Twoją i zobaczę. Normalnie furorę robisz na forum Twoim pięknym domem i pomysłami , a przy tym wszystkim odpowiadasz i radzisz. Dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota0610 19.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No, w końcu mam swoja kuchnię i nie mogę się nacieszyc! Wkleję zdjęcia, jak juz będzie w pełni gotowa. Panowie mają jeszcze wpaść i "dopieścić" to i owo. No i chyba przemalujemy sciany(już drugi raz hihi) Jakoś ta kawa z mlekiem, (a wcześnie wrzos, czy coś w tym stylu-pomysł męża) smutnawo wygląda. Na razie, jak wpadam do domku(trwają prace wykończeniowe, juz blisko finał) to stoję tak sobie w kuchni i patrzę, patrzę i patrzę i się wzruszam nawet lekko haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zolinka 25.05.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dorota0610 czekamy na fotki !! chwal się swoją piękną kuchnią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 06.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Ja te bede miala kuchnie w takim stylu. Przegladnelam juz setki zdjec i jestem odpowiednio 'nainspirowana' Jedyny problem jak dotad (oprocz ceny) to zlewozmywak. Wszedzie na zdjeciach widze biale ceramiczne. Nie mam jakos zaufania do zlewow wykownanych z ceramiki, boje sie obtlukiwania i zolkniecia. Czy widzialyscie lub wyobrazacie sobie jakis zlewozmywak ze stali nierdzewnej, ktory by pasowal do takiej kuchni? http://img.makeupalley.com/9/9/2/6/1660896.JPG Edytowane 6 Czerwca 2010 przez Sylwia73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 06.06.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Zlewozmywak stalowy podwieszany z ociekaczem na blacie. Pomysł typowo angielski. PS Jedynie fotografia Twoja, Beauty i Słoneczka pokazują kuchnie angielską. Reszta to mieszańce Edytowane 6 Czerwca 2010 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.06.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 PS Jedynie fotografia Twoja, Beauty i Słoneczka pokazują kuchnie angielską. Reszta to mieszańce Eh, gdyby to była moja kuchnia (masz na myśli YORK )... Cena za nią była dla nas zaporowa, choć o połowę niższa niż włoskiej Scavollini. U nas skończyło się na pół drewnianym Fagerlandzie z Ikea, ale jakby kto był zainteresowany przecudnym Yorkiem, to można go zamówić wraz z projektem, wprost od producenta z Hajnówki: http://www.arinohouse.pl/gal_stylizowane.php Jest tak piękna, że ją przypomnę http://www.bauer.ekrakow.pl/%21ola/york1.jpg http://www.bauer.ekrakow.pl/%21ola/york2.jpg http://www.bauer.ekrakow.pl/%21ola/york3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts