Elzbieta 1 20.02.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Dziekuje Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_leszno 28.04.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 A takie krzesło według was by pasowało do kuchni prowansalskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 29.01.2019 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Może i ja pochwalę się swoją kuchnią wykonanie własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 29.01.2019 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2019 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 stylowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolo_L 02.02.2019 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Bardzo ładna kuchnia, szczególnie podoba mi się stół -rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 04.02.2019 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 04.02.2019 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Co to znaczy, że wykonanie własne.Jesteś stolarzem?Kuchnia bardzo ładna, dopracowane detale. Elegancka witrynka. Cudo.Jedyne co mnie rozprasza to ta różnica w wysokości mebli i ta szczelina przy suficie. Nie dało się podwyższyć trochę mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 04.02.2019 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Co to znaczy, że wykonanie własne.Jesteś stolarzem? Kuchnia bardzo ładna, dopracowane detale. Elegancka witrynka. Cudo. Jedyne co mnie rozprasza to ta różnica w wysokości mebli i ta szczelina przy suficie. Nie dało się podwyższyć trochę mebli? Stolarzem hydraulikiem elektrykiem itd Tak kuchnię od podstaw robiłem sam jednak miałem popołudniami dostęp do maszyn. Różnica wysokości była zamierzona, natomiast szafka nad pochłaniaczem faktycznie miała być do sufitu, jednak zanim doszliśmy do kompromisu z listwą to korpusy już dawno stały polakierowane i nie miałem tego siły ich przerabiać o 2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 05.02.2019 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Przy szafkach do samego sufitu problemem jest połączenie przejścia listwy ściennej z listwą mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 05.02.2019 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Przy szafkach do samego sufitu problemem jest połączenie przejścia listwy ściennej z listwą mebli Nie ma problemu pod warunkiem, że się nie robi takich "bizantyjskich" koron . Koronę dostosowuje się do wzoru listwy i to razem łączy się. Takie korony i meble nie do sufitu robi się w dużych pomieszczeniach a przede wszystkim wysokich. Ogólnie szacun za zrobienie takiej kuchni samemu, bo to nie prosta sprawa. Projektuje miedzy innymi tego typu kuchnie, tu trochę nie dostosowałeś "chciejstwa" do możliwości . Ten narożniczek z witrynką koło okapu wygląda z tą koroną trochę karykaturalnie, ale i tak brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 05.02.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie ma problemu pod warunkiem, że się nie robi takich "bizantyjskich" koron . Koronę dostosowuje się do wzoru listwy i to razem łączy się. Takie korony i meble nie do sufitu robi się w dużych pomieszczeniach a przede wszystkim wysokich. Ogólnie szacun za zrobienie takiej kuchni samemu, bo to nie prosta sprawa. Projektuje miedzy innymi tego typu kuchnie, tu trochę nie dostosowałeś "chciejstwa" do możliwości . Ten narożniczek z witrynką koło okapu wygląda z tą koroną trochę karykaturalnie, ale i tak brawo . Jeżeli możesz pokaż swoje projekty tego typu jeszcze lepiej zdjęcia z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 06.02.2019 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Jeżeli możesz pokaż swoje projekty tego typu jeszcze lepiej zdjęcia z realizacji Moje projekty oglądają moi klienci . Zresztą nie robiłam nigdy takiej małej i niskiej kuchni co nie znaczy, że nie wiem jak to się robi. Ale jak będę mieć chwile czasu i będę przy komputerze to pokaże jak powinna wyglądać zabudowa do sufitu i połączenie korony z listwą przysufitową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 06.02.2019 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Moje projekty oglądają moi klienci . Zresztą nie robiłam nigdy takiej małej i niskiej kuchni co nie znaczy, że nie wiem jak to się robi. Ale jak będę mieć chwile czasu i będę przy komputerze to pokaże jak powinna wyglądać zabudowa do sufitu i połączenie korony z listwą przysufitową. Już wiem, że nic z tego nie będzie:lol2: Ale czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 06.02.2019 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 adars69, chodziło mi o to, że wszystkie szafki dałabym do sufitu. Natomiast ten kredens to mój ulubiony, choć wyciągnęłabym go jednak do sufitu. Zobacz sam: Żona pewnie nosi Cię na rękach za tę kuchnię Zdolna bestia jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 08.02.2019 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 (edytowane) Już wiem, że nic z tego nie będzie:lol2: „Niewierny Tomaszu” masz kilka przykładów, pierwszych lepszych. Ja bym dała tą wysoką zabudowę do sufitu tak jak ci to Nuxe pokazała oraz zabudowę okapu, resztę niższą, tylko wszystko z prostszą koroną skopiowaną z listwy przysufitowej i ładnie z nią skomponowaną. Edytowane 8 Lutego 2019 przez katka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan2 18.02.2019 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Płytki ułożone w karo zawsze fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adars69 11.03.2019 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 (edytowane) „Niewierny Tomaszu” masz kilka przykładów, pierwszych lepszych. Ja bym dała tą wysoką zabudowę do sufitu tak jak ci to Nuxe pokazała oraz zabudowę okapu, resztę niższą, tylko wszystko z prostszą koroną skopiowaną z listwy przysufitowej i ładnie z nią skomponowaną. Spodziewałem się tego to się nazywa plagiat dlaczego nie dałaś swoich projektów, nie wspomnę już o zdjęciach Twoich realizacji ? O takie prosiłem podobno miałaś je dodać jak będziesz ,miała chwilę przy komputerze, a Ty dodałaś zdjęcia znalezione w necie dziękuje. Po drugie to w tych pseudo Twoich projektach akurat te listwy są dla mnie monstrualnie, a miały być delikatne.To jednak tylko kwestia gustu. Taki sposób łączenia listew to prosta rzecz, tym bardziej, że nie trzeba rozmierzać z symetrycznym rozkładem kwadratów po każdej stronie listwy. Eee i tak nie masz pojęcia o czy piszę. Dla mnie akurat te projekty to lipa, oglądałem ich pełno dużo wcześniej. Mogłaś się bardziej postarać wybierając już cudze projekty Wrzuciłem tylko pierwsze zdjęcie w wyszukiwarkę grafiki i wyszedł link do tego zdjęcia. Ten zrzut z ekranu mówi wszystko Edytowane 12 Marca 2019 przez adars69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.03.2019 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Robi się ciekawie. Jednak w sądzie ten zarzut o plagiat przegrałbyś z kretesem. Przeczytaj może dokładniej jeszcze raz sens wypowiedzi katki. Nigdzie nie napisała przecież, że to Jej projekt ( chociaż o to prosiłeś), tylko podała przykład, że pokaże Ci w wolnym czasie, jak to Jej zdaniem powinno wyglądać. Dorobiłeś chyba sobie nazbyt pośpiesznie ideologię, to tego co niezbyt jasno zrozumiałeś. Katka powinna teraz w ramach rewanżu zażądać przeprosin. "Plagiat" dla projektanta , to dosyć mocne słowo. PS Tak na marginesie. To co dla Ciebie jest rzeczą gustu ( cyt" listwy monstrualne") we wzornictwie ( zwłaszcza tym włoskim) uznawane jest za kanon. Zobacz klasykę, choćby w linii Visionnaire, będącym dziś pewnym wyznacznikiem wzornictwa tego typu, gdzie listwy typu facette : eclairage, corniche, i gzyms meblowy łączą się w jedno.W pomieszczeniach wysokich ma to wręcz uzasadnienie, związane z koniecznością zachowania proporcji dla całej przestrzeni. Nie musisz lubić kawioru, on i tak jest bardzo cenionym daniem, którego nikt nie uznaje za odpadki. Ty możesz spokojnie woleć kaszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 14.03.2019 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Spodziewałem się tego to się nazywa plagiat dlaczego nie dałaś swoich projektów, nie wspomnę już o zdjęciach Twoich realizacji ? O takie prosiłem podobno miałaś je dodać jak będziesz ,miała chwilę przy komputerze, a Ty dodałaś zdjęcia znalezione w necie dziękuje. Po drugie to w tych pseudo Twoich projektach akurat te listwy są dla mnie monstrualnie, a miały być delikatne.To jednak tylko kwestia gustu. Taki sposób łączenia listew to prosta rzecz, tym bardziej, że nie trzeba rozmierzać z symetrycznym rozkładem kwadratów po każdej stronie listwy. Eee i tak nie masz pojęcia o czy piszę. Dla mnie akurat te projekty to lipa, oglądałem ich pełno dużo wcześniej. Mogłaś się bardziej postarać wybierając już cudze projekty Wrzuciłem tylko pierwsze zdjęcie w wyszukiwarkę grafiki i wyszedł link do tego zdjęcia. [ATTACH=CONFIG]427958[/ATTACH] Ten zrzut z ekranu mówi wszystko Śmiech politowania – niechaj to będzie za cały mój komentarz. Najpierw trzeba umieć czytać ze zrozumieniem a potem coś pisać, aby nie narazić się na śmieszność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts