maaania 04.10.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Gdzie poza Warszawa mozna kupic kuchenne meble angielskie, albo prowansalskie? Szukam innego zrodla, niz firmy, ktore reklamuja sie w gazetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.10.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ...no to najprościej będzie chyba skorzystać z jakiejkolwiek polskiej wyszukiwarki Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 dostałam zaproszenie od dystrybutora Scavolini w Polsce, że zaprojektują mi kuchnię - model kuchni prowansalskiej - prześliczna.A maila wysłałam do Scavolini - centrali we Włoszech.Tak że miła niespodzianka.To nowy model tej firmy, ale nie wiem, czy będzie dla mnie osiągalna- ceny ta firma ma kosmiczne.Najwyzej zrobię prawie identyczną w polskiej markowej firmie - Atlas.Niestety w Atlasie długo się czeka, mają ogromny eksport.A co do Twojego pytania, to sorki, ale jest trochę dziwne, bo każda dobra firma się gdzieś reklamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 04.10.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 w Krakowie jest przedstawicielstwo firmy Burbidge - to typowe kuchnie angielskie. Spróbuj pod adresem: http://www.burbidge.pl w Katowicach był salon Berloni (seria Athena lub country) ale już zlikwidowali: http://www.berloni.it po wielu przemyśleniach i poszukiwaniach (mnie się marzy kuchnia angielska) zdecydowałam się na zamówienie kuchni u stolarza w Kalwarii Zebrzydowskiej według indywidualnego projektu, w nawiązaniu m.in. do rozwiązań kuchni Burbidge. Wychodzi zdecydowanie taniej. Czy ładniej okaże się za miesiąc Wiele firm ma np. po 1 - 2 propozycje kuchni w tym stylu, najczęściej z MDF, np. Anglia firmy MeberRust, Alno też ma kilka takich propozycji; trzeba szukać w internecie, w ten sposób znalazłam wiele firm i modeli. Pozdrawiam i życzę powodzenia, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Devil_Wawa 06.10.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 i coz w tych kuchniach jest nadzwyczajnego poza wysoka cena? absolutnie nic, wszystko to mozna zrobic z polskich materialow i do tego w Polsce, no i oczywiscie taniej .... zobacz chociazby ta strone: http://www.andoor.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 07.10.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 No cóż, oprócz wysokiej ceny to one są po prostu ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 16.11.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 A ja mam wykonawcę, który wszystko umie, kuchnie głównie Jak ktoś z Was jest zainteresowany to polecam: Pan Robert Rogiński 0-608-65-11-49 Łomża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARETE 16.11.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Te kuchnie z oferty Burbidge są rewelacyjne! Skomponowane ze smakiem i ładnie sfotografowane w przytulnych wnętrzach. A już myślałem że nie ma ładnych kuchni Zauważcie że płytki na podłogach są kładzione normalnie, nie w karo - co za ulga dla oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 05.07.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 WYSTĄP:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja46 22.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Bardzo prosze o pomoc. Jestem na etapie szukania projektow kuchni w stylu prowansalskim a tak malo jest na ten temat. Czy ktos z forumowiczow urzadzal kuchnie w tym stylu? Jesli tak, toewentualnie prosilabym o wskazowki do urzadzenia takiej kuchni i o fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 08.11.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No cóz to ja po 2 latach od tego postu sam sobie odpowiem na niego JA MAM:):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 JA MAM:):):):) fajno, ze masz ale nie krzycz tak /w tytule/ nie możesz dospac do rana ? p.s. poproś ładnie moderatora to Ci ten wątek przeniesie do wnętrz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 08.11.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 POKAZ!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Boszzz, a ja całe życie myślałem, że kuchnia to kuchnia a tu proszę, "styl angielski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 08.11.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 AVID- prosimy o zdjęcia Twojej kuchni. Szukam inspiracji na wnętrza, a styl angielski jest na samym początku mojej listy preferencji. Czy tylko kuchnię masz w angielskich klimatach czy inne pomieszczenia również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 08.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 zdjęcia, zdjęcia.... czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 AVID nie badz taki pokaz ta kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 08.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 AVID nie badz taki pokaz ta kuchnie. Teraz prze kolejne 2 lata będziemy go prosic )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 pochwal się, pochwal...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 08.11.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 no pokaż, pokaż każdy ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts