goike 28.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 W sumie nie wiedziałem gdzie napisać na ten temat i czy mój pomysł potwierdzi większa ilość osób. Oglądając codziennie telewizję widzę potrzebę aby wśród oferty różnych operatorów (mam doświadczenie z cyfrowym Polsatem i telewizją N oraz oczywiście telewizją naziemną) znalazł się osobny program lub przynajmniej jakies dłuższe emisje w ramach innych programów które poruszałyby temat budowania własnego domu, urządzania wnętrz, remontów mieszkań i domów, domów i urządzeń energooszczednych, zakładania i konserwacji różnych instalacji a także aby poruszał kwestie związane z zakładaniem ogrodów, trawników ich pielęgnacją, zagospodarowaniem przestrzeni. Naprawdę bardzo miłym przerywnikiem obecnej oferty jest program "Maja w ogrodzie" (czy jakoś tak) jaki nadawany jest w ramach TVN meteo ale tego jest mało i nie porusza tematów budowlanych. Myślę że tematów do przedstawienia byłoby sporo bez obawy o nudę i spokojnie starczyłoby tego na parę godzin dziennie. Oczywiście telewizja tematyczna lub obszerne bloki programowe to poważne i drogie przedsiewziecie ale myślę że reklamodawcy z branży szybko "wsparliby" pomysł. Pozdrawiam i mam nadzieje że mój pomysł nie jest utopijny i kiedyś wejdzie w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jest stacja TV "DOMO" a na TV 4 jest "Dekoratornia".W TVP regionalnej był też cykl programów o budownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.05.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Stacje komercyjne mają sporo takich programów - vide TLC, TVN Style, TVN Warszawa, czasami PULS i TVN 7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts