Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Andżeliko, na wakacje jadę już w sobotę:) Już nie mogę się doczekać słońca, bo u nas zimnica. A mam nadzieję, że tam się wygrzeję:)

A wrzosy u nas po 3.99:)...w Szczecinie pare dni temu widziałam po 8 zł.

Żółty krzew to ognik, o tej porze roku jest przecudny.

I tak jak pisze anbama lubią przemarzać. I wcześniej gdzieś pisałam już, że ostatniej zimy trochę mi przemarzł, ale się "wziął i ogarnął":)

Aga, co do sosenki, to jak patrzę w jakim tempie rosną twoje rośliny to zaraz i twoja sosna będzie wielka:) A dzisiaj widziałam twój ogród i jestem zachwycona:):)

Pozdrawiam Was dziewczynki:)

Aga, co do sosenki, to jak patrzę w jakim tempie rosną twoje rośliny to zaraz i twoja sosna będzie wielka:) A dzisiaj widziałam twój ogród i jestem zachwycona:):)

Dziękuję Beatko:D Mam nadzieję, że sosenka posłucha i urośnie:lol2:

W takim razie życzę Ci baaardzo udanego urlopu i wygrzej się przed zimą http://forum.barcis.pl/images/smilies/wczasy.gif

Słoneczko na chwilę wkleję fotkę mojej trójeczki (chyba mnie zabiją jak to zobaczą):)

Michał już ma we wrześniu egzamin aplikacyjny, i już pracuje w kancelarii:)

Edytowane przez bogumil

Masz rację, wzruszenia ogromne...tym bardziej, że dopiero były małe!!!

Średni - Oskar zdawał teraz na medycynę...brakło mu paru punktów...ale nie ma co się martwić, dostał się na mikrobiologię. No a Ewa do liceum :) Czas zaiwania niemiłosiernie!