Blechert 12.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 jacek57 - gwarantuję, że można taniej niż piszesz, tylko co, jak po zimie złuszczą się kostki a plac pofaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Mazo - może dojście od furtki chodniczkiem a na samochód geokrata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.05.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Od furtki do wejścia będą kamyki z płytami chodnikowymi. geokata,czy taka betonowa kratownica? to drugie nam się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antech 15.05.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 jest pewien dowcip o domku w bieszczadach...w sumie sprowadza sie do funkcjonalnosci, musisz przewidzieć co bedzie zima? czy jesienią? jak odsniezyć podjazd ze żwiru? aby na wiosne niebyło kamieni na bokach. Pokombinuj z ładną kostka brukowa, bez obrzezy da się ułozyć kostke tylko nie na wąskiej scieżce, daj podjazd z owalami w srodku a w nich trawa, ładnie wyjdzie i możesz modelować kształtem podjazdu bo nieograniczą cię obrzeża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okiren 18.05.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Czy geokrata z PCW nadaje się pod samochód osobowy (czasami dostawczy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 pod osobowy na pewno - geokrata jest na parkingach AR w Poznaniu obsiana macierzanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunoted 18.05.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 A ja widziałem kiedyś fajną drogę dojazdową wykonaną z przeciętych, okorowanych i zabezpieczonych pni (średnica od 10 do 20cm). Pod tymi pniami była warstwa grubego żwiru i geowłóknina. Po bokach zwykły krawężnik. Bardzo efektownie to wyglądało ale nie dowiedziałem się z jakiego drewna i jaka trwałość tego systemu. http://cdn.dornob.com/wp-content/uploads/2009/08/wood-patio-deck-design-idea.jpg Coś podobnego jak na tym obrazku ale jakoś profesjonalniej wykonane http://cdn.dornob.com/wp-content/uploads/2009/08/wood-patio-deck-design-idea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 może być bardzo śliskie, jak będzie mokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 19.05.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 pod osobowy na pewno - geokrata jest na parkingach AR w Poznaniu obsiana macierzanką A jak macierzanka znosi jeżdżenie po niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 22.05.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Mazo może to Ci się spodoba?:http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/SZLACHETNA_KOSTKA_BRUKOWA_PASTELLA_KOLOR_JASNOSZARY_Z_DEKORA_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.05.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Coś podobnego wybrałam - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 23.05.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 kostka wygląda najestetyczniej, i masz racje co do miejsca zabaw dla dzieci - po za tym można zrobić miejsce na jakieś ładne rabatki... mogę spytać czemu nie macie okien na piętrze? brunoted - ja mam z czegoś takiego zrobione podłogę w altanie - co jakiś czas wyłażą chwasty i trawa ;P ale ładnie wygląda i prezentuje się w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.05.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Policzyliśmy, ile to będzie kosztować Koniec budowy, kasa świeci pustkami.... Dlaczego nie mamy okien na piętrze? hmm... może dlatego, że nie mamy piętra?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 24.05.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 A ja się ostatnio dowiedziałam, od fachowca, który mi tu działa za oknem, że te kratki betonowe są bardzo nietrwałe i pękają w krótkim czasie od położenia.. Może to kwestia ułożenia, może kwestia podłoża, a może jakości materiału, ale mnie ta opinia odstraszyła od tego rozwiązania.. Spotkaliście się z takim problemem jak pękanie geokraty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 26.05.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Mazo czy możesz zdradzić jak się nazywa kostka którą wybraliście i z jakiej firmy? My też szukamy czegoś w tym stylu tylko w jak najniższej cenie. do tej pory znalazłam:Semmerlock - la linia i Pastella. Libet - modena i quadro. Jadar - lux i megan lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.05.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Tkanko - my nie bierzemy pod uwagę tych betonowych geokrat. Katel2 - to płytki 20/20 z posypką, spytaj o nie Blecherta (kilka postó wyżej znajdziesz na nigo namiary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 28.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Mazo czy możesz zdradzić jak się nazywa kostka którą wybraliście i z jakiej firmy? My też szukamy czegoś w tym stylu tylko w jak najniższej cenie. do tej pory znalazłam: Semmerlock - la linia i Pastella. Libet - modena i quadro. Jadar - lux i megan lux. Zamiennikiem do Libetu qadro jest Polbruk sopocki (to najbardziej popularna kostka z posypką czyli płukana kostka), a do modeny zamiennikiem jest Polbruk granito lub ideo. Kostki te nie tylko są tańsze od Libetu - można ceny fabryczne podejrzeć na mojej stronie ale także mogę na nie dać największy upust. Mój mail [email protected] Semmerlock zaopatuje się częściowo w Polbruku i na dodatek jest koszmarnie drogi... Dlatego mam w ofercie tylko najlepszych: Polbruk, Libet i Poz-bruk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 29.05.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Blechert, a czy z pobruk sopocki ma tez te plytki w kolorze grafitowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 29.05.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Blechert, a czy z pobruk sopocki ma tez te plytki w kolorze grafitowym? Sprawdzałem stany magazynowe w tym tygodniu. Sopockiego nie było w graficie (był biały z czarnymi kropkami) Z grafitu był dostępny monte, trochę droższy ale za to gruby na 8 cm oraz grafitowy 20x20 grubość 6 cm utwardzany na białym cemencie w odcieniu bardziej grafitowym (ciemniejszy) niż normalny sopocki. Rotacja w magazynie jest duża, więc w przyszłym tygodniu mogą być inne odcienie i grubości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 29.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dzięki za informacje mazo i Blechert.pl poszukam Polbruku gdzieś w pobliżu nas bo z Poznania do Lublina kawał drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts