ellaj 29.05.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dzieki Blechert.A we Wroclawiu urzedujesz?Ja na razie tylko sie zastanawiam. Chcialbym klasc cos dopiero na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 30.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Kostka zawsze idzie z zakładu najbliżej klienta, a jest ich dużo. Rabat dostaje się od przedstawiciela. Fabryka nie bawi się w drobnicę. Ellaj - W delegację możemy pojechać i ułożyć, ale tylko w środku lata, kiedy jest luźniej z powodu sezonu urlopowego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 To bedziemy w kontakcie.Ale w tym roku, to chyba nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 14.06.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 tiaaaaa.....dzieci ...rowerki - chodzi o to ze....na żwirku niszcza sie obcasy ;-) A powaznie to kostke mozna dostac juz po 33zl/m - niby brukarze sie teraz cenia bo sezon i przebieraja w robotach ale praktycznie mozna sie zamknac w stowie za metr z materialem...Plus obrzeza i krawezniki 33zł /1m2 to i tak drogo ! u mnie wychodzi 24zł/1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.06.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Ja się jeszcze zastanawiam nad wjazdem betonowym Ale tylko zastanawiam. Przynajmniej na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 02.07.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 terraway też nieźle pasuje do nowoczesnej architektury - tylko cenowo tak nie bardzo ale rozwiązanie fajne. http://www.terraway.pl/images/atrium.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.07.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 A jak cenowo to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 ok 200 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.07.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Tak, terraway to moje marzenie, tak to miało wyglądać, ale to dla mnie za dużo - ponad 20 tysięcy za podjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.07.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 33zł /1m2 to i tak drogo ! u mnie wychodzi 24zł/1m2 a transport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 25.07.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 a ja mam tak: dość nowoczesna bryła, okna, dach i obróbki w RAL 7024, biała elewacja i duże przeszklenia - szukam do tego minimalistycznej nawierzchni - w sumie mam do położenia ok. 200m2 - wliczając tarasy, opaski, podjazd i komunikację przeglądając różne firmowe strony , ze zdjęć spodobała mi się w POZ BRUKU - Granit Nova grafitowa - na zdjęciach wygląda na bardziej jednokolorową niż granit- kamień, ale w mojej okolicy jak o nią pytam to wszyscy robią wielkie oczy i nigdzie nie mogę jej zobaczyć ułożonej generalnie odrzuciłam dziś koncepcję kostki granitowej bo efekt w wersji takiej jaką chciałabym uzyskać jest poza moim zasięgiem finansowym i- i jestem na etapie szukania solidnej kostki betonowej, (ciemno) i szarej - ktoś ma jakieś pomysły ? jako ciekawostka : wszyscy trzej brukarze z którymi dzisiaj rozmawiałam odradzali mi kostki "z posypką".... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.07.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 http://pozbruk.pl/granit_nova,1,23.html o tym myślisz,ja też czegoś*podobnego myślę, a granit za drogi niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 26.07.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) dlaczego odradzają kostki z posypką?ja bym też wolała z posypką - boję sie zimowych poślizgów w wykonaniu dzieci. ja ten terraway sprawdza się zimą? czy sa jakies kłopoty z jego odsnieżaniem? i mam jeszcze pytanie odnośnie podjazdów - czy wiecie może jakie są największe płyty, które można stosować na podjazdy dla samochodów (osobowych)? Edytowane 26 Lipca 2011 przez kipsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikalola 26.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 dlaczego odradzają kostki z posypką? ja bym też wolała z posypką - boję sie zimowych poślizgów w wykonaniu dzieci. cyt: " posypka po dwóch-trzech latach się kruszy i odpada a pod samochody się w ogóle nie nadaje, " ale może mają interes w tym,by obrzydzać posypkę na rzecz granitu.. nie wiem, trzeba by zapytać kogoś, komu posypka ładnie leży od trzech lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.07.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ja też słyszałam, że kostka z posypką nie jest praktyczna, ponoć bardziej się brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 28.07.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Mam nadzieję że nie sprawdzi się to co piszecie o kostce z posypką ale zobaczę za jakiś czas bo właśnie nam skończyli układać. Podobały nam się z posypką i duże wymiary, cenowo jednak tylko jadar miał w takiej cenie na jaką mogliśmy sobie pozwolić tzn. miał w katalogu bo jak chcieliśmy kupić to się okazało że obecnie nie ma i nie wiedzą kiedy będą produkować a nam się spieszyło. Mamy więc starobruk pater firmy pater.http://img687.imageshack.us/img687/8707/zdjcie0124c.jpg Edytowane 30 Lipca 2011 przez katel2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frugo 01.08.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam, to może i ktoś coś podrzuci na pomysł do naszego domku. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177074-Taki-zwykly-drewniany-)&p=4731208#post4731208Także nie chcemy kostki i właściwie po za trawą nic tam nie pasuje. Aktualnie budujemy taras więc czasu jeszcze trochę jest, ale po przeszukaniu forum wiem jedno. Nie chcę kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 02.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ostatnio byłem w Warszawie.Po mojej wizycie w stolicy, kolejny biurowiec za moją sprawą ma wejście z płyt granitowych o wymiarach 50x50x6cm:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Mam nadzieję że nie sprawdzi się to co piszecie o kostce z posypką ale zobaczę za jakiś czas bo właśnie nam skończyli układać. Podobały nam się z posypką i duże wymiary, cenowo jednak tylko jadar miał w takiej cenie na jaką mogliśmy sobie pozwolić tzn. miał w katalogu bo jak chcieliśmy kupić to się okazało że obecnie nie ma i nie wiedzą kiedy będą produkować a nam się spieszyło. Mamy więc starobruk pater firmy pater. http://img687.imageshack.us/img687/8707/zdjcie0124c.jpg Mi tam sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ostatnio byłem w Warszawie. Po mojej wizycie w stolicy, kolejny biurowiec za moją sprawą ma wejście z płyt granitowych o wymiarach 50x50x6cm:) Pozdrawiam hm, jakbym stawiał biurowiec. Dla zwykłego inwestora koszt takiej płytki może się zakończyć zawałem wiec proszę go nie podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts