iza mama gabora 09.05.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Miałam swego czasu na drewnianym tarasie. Wilgoć i szczypawki. Ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 12.05.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ja mam ziemie na tarasie...wiec to tylko rozwiązanie czasowe. Az nie nazbieram kaski na kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.05.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Aa, to co innego Na ziemi pewnie się sprawdzi. Ogólnie dość miłe wrażenie z użytkowania (no, oprócz tych szczypawek i wilgoci na drewnie). Próbuj. Jestem "za" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek21 25.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Witam Chciałbym wyłożyć sobie na tarasie sztuczną trawe podobno woda ma przez nią normalnie przenikać ale zastanawiam się jak to jest w praktyce, czy pod tą trawą nie robi się jakieś "bagno"-błoto, bo tak to wogóle fajnie wygląda i jest przyjemna Pozdrawiam Oczywiście trawa syntetyczna ma wiele zalet ale też trzeba pamiętać o obowiązkach z nią związanych. Trzeba ją regularnie czyścić i konserwować, żeby wypełnienie podtrzymywało jej włosie. O ile z tarasem pewnie można sobie poradzić to w przypadku dużych powierzchni trzeba używać maszyn do konserwacji boisk, a one już nie są takie tanie. http://www.decman.pl i inne. Po drugie chińska trawa po w upałach wydziela nieprzyjemny toksyczny zapach. Więc zastanowiłbym się przed zakupem i instalacją takiej trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ba*** 07.03.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Polecam taki artykuł, dość dobrze jest wyjaśnione czego szukać: sztuczna trawa. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie jeśli nie masz czasu na pielęgnację trawnika (a z doświadczenia wiem ile zabawy jest z koszeniem!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.03.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) biorę się za czytanie:) Jednak mało informacji. Chętniooe bym się dowiedział więcej. W końcu na coś by się trzeba było zdecydować. Edytowane 11 Marca 2014 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 11.03.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 mam taką sztuczną trawę na balkonie, przykryłam nią płytki, bo miałam dość cotygodniowego mycia balkonu. Wraz z położeniem trawy skończyła się męczarnia. Raz na kilka miesięcy odkurzam odkurzaczem. Nie koszę, nie podlewam, a ciągle piękna zielona trawa. i tak od 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.03.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 oka konkretnie którą masz bo na rynku jest tego sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 12.03.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) nie mam pojęcia, którą mam. tak jak pisałam kupiłam ją 10 lat temu. pamiętam, że kupiłam ją w sklepie sieci KOMFORT. Były do wyboru 3 rodzaje. wybrałam tę z ceną "po środku" o tak wygląda mój balkon w tej chwili Edytowane 12 Marca 2014 przez wierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbii001 02.02.2023 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Temat dość nieaktywny - ale mam wątpliwość związaną ze sztuczną trawą... Rozważam rozłożenie sztucznej trawy, na kawałku podwórka w ośrodku wypoczynkowym. to jest kawałek terenu który jest dość mocno uczęszczany - to przejście na plac zabaw oraz do jednego domku letniego... Tylko tu jest wątpliwość, bo sama sztuczna trawa może się okazać zbyt "sztuczna" i razić gości jako coś nie nie naturalnego. W internecie znalazłem coś takiego -> trawa hybrydowa mam pytanie czy ktoś się zetknął ze sztuczną trawą hybrydową? jak to się sprawdza? Szukam rozwiązania, żeby nawierzchnia była możliwie "naturalna" ale żeby była również trwała oraz żeby nie tworzyło się błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.02.2023 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 z hybrydową to nie, ale zwykła sztuczna to połowa Kalifornii jest nią wyłożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.02.2023 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Temat dość nieaktywny - ale mam wątpliwość związaną ze sztuczną trawą... Rozważam rozłożenie sztucznej trawy, na kawałku podwórka w ośrodku wypoczynkowym. to jest kawałek terenu który jest dość mocno uczęszczany - to przejście na plac zabaw oraz do jednego domku letniego... Tylko tu jest wątpliwość, bo sama sztuczna trawa może się okazać zbyt "sztuczna" i razić gości jako coś nie nie naturalnego. W internecie znalazłem coś takiego -> trawa mam pytanie czy ktoś się zetknął ze sztuczną trawą hybrydową? jak to się sprawdza? Szukam rozwiązania, żeby nawierzchnia była możliwie "naturalna" ale żeby była również trwała oraz żeby nie tworzyło się błoto... A czy na pewno chodzi o pytanie, czy link który mi sie wykosował w cytacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbii001 03.02.2023 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 link ponieważ nie spotkałem się z czymś takim i w sklepach też nie widziałem. Widziałem także takie maty - jak gumowe wycieraczki, ale to chyba jest mniej estetyczne... zastanawiam się na ile taka hybrydowa to faktycznie dobre rozwiązanie, czy może bardziej pic na wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2023 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 jak tam będzie duży ruch to i tak ci żywa nie wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herbii001 07.02.2023 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Taka "wzmocniona" się nie utrzyma? Zależy mi na jakimś głosie kto miał taką sztuczną+naturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.02.2023 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 nie sądzę by miał ktokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts