niktspecjalny 15.04.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 co racja to racja... samo lanie wody, chyba się branża wykończyła. U nas mimo końca sezonu zimowego -sezon w pełni dzisiejsza zwózka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=313276&stc=1 Fajne macie volvo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 15.04.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) auto robocze mamy też takie: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=313283&stc=1 Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez ktototaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 auto robocze mamy też takie: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=313283&stc=1 Też fajne ale tu zatrzymaliście się na montaż ,nie na piercing??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 co racja to racja... samo lanie wody, chyba się branża wykończyła...... Zaraz wykończyła......bohunio to nie Branża, to renegat ze słowotokiem chwilowym..Wy to insza inszość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.04.2015 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Zaraz wykończyła......bohunio to nie Branża, to renegat ze słowotokiem chwilowym..Wy to insza inszość. No i tak trzymaj... tym bardziej że nas jest sporo, firm - "nie branżowców". A na forum piszę tylko ja. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 No i tak trzymaj... tym bardziej że nas jest sporo, firm - "nie branżowców". A na forum piszę tylko ja. a masz kombo???a masz firmę???Pisz pisz ale pamiętaj komu ma to służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.04.2015 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 a masz kombo???a masz firmę???Pisz pisz ale pamiętaj komu ma to służyć. Mam dwa psy i dwa koty... porozmawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Mam dwa psy i dwa koty... porozmawiamy? Teraz już nie mam ochoty, prowadź sam wątek który założyłeś.Popatrz kto go odwiedza.Poczytaj co napisałem w nim i co starałem zaprezentować w fotkach.Psa nie mam bo ją uśpiłem a koty mam dwa jeden dziki ale udomowiony a drugi od maleńkości wychowany jak swój jak własne dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 16.04.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Widzę ze bawicie się tęgo Ja już podziękuje... droga do donikąd Jeśli ktoś mieszka blisko Zduńskiej Woli to zapraszam jeśli chciało by sie z bliska życic okiem na budowlę. Kawa i ciastka czekają A może i chlebek się skosztuje z pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzę ze bawicie się tęgo Ja już podziękuje... droga do donikąd Jeśli ktoś mieszka blisko Zduńskiej Woli to zapraszam jeśli chciało by sie z bliska życic okiem na budowlę. Kawa i ciastka czekają A może i chlebek się skosztuje z pieca A ja ....mnię w to wliczasz ???Kawa ciasteczka dla mej Gosi ale chlebek jak najbardziej.Bohunio da radę w temacie toż jego, a ja jak postawię swój wynalazek nie omieszkam pokazać. p.s ja mieszkam blisko Zduńskiej Woli. http://i58.tinypic.com/1191g2h.jpg Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 16.04.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jest w opcjach na forum możliwość umieszczenia użytkownika na liście ignorowanych . Po tej operacji posty takiego" jegomościa" są niewidoczne - polecam wszystkim bez wyjątku . Sam korzystam i widzę ,że niedługo nie będzie się do kogo odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jest w opcjach na forum możliwość umieszczenia użytkownika na liście ignorowanych . Po tej operacji posty takiego" jegomościa" są niewidoczne - polecam wszystkim bez wyjątku . Sam korzystam i widzę ,że niedługo nie będzie się do kogo odezwać to działa masz rację.Zniknąłeś mi jak Cie dodałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.04.2015 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A ja ....mnię w to wliczasz ???Kawa ciasteczka dla mej Gosi ale chlebek jak najbardziej.Bohunio da radę w temacie toż jego, a ja jak postawię swój wynalazek nie omieszkam pokazać. p.s ja mieszkam blisko Zduńskiej Woli. Czekamy cierpliwie. Zapewne jednak musisz odejść od kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Czekamy cierpliwie. Zapewne jednak musisz odejść od kompa... EOT. i wiem kim jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.04.2015 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 EOT. i wiem kim jesteś. Tak, aktualnie informacja i jej przepływ to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Tak, aktualnie informacja i jej przepływ to podstawa W moich oczach straciłeś.Będę cię propagował w złym świetle.EOT Panie Godzilla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.04.2015 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 W moich oczach straciłeś.Będę cię propagował w złym świetle.EOT Panie Godzilla.. To działa w dwie strony.... Zdaję sobie sprawę, że niektórych prawda boli i wywołuje u nich agresje i złe emocje. Nad tym trzeba pracować, poprostu. No i te zachowania jak wiatr zawieje, dla populizmu. Nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.04.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jest w opcjach na forum możliwość umieszczenia użytkownika na liście ignorowanych . Po tej operacji posty takiego" jegomościa" są niewidoczne - polecam wszystkim bez wyjątku . Sam korzystam i widzę ,że niedługo nie będzie się do kogo odezwać Przez jednego z wrodzoną umiejętnością rozwalania każdego wątku swoim bełkotem, temat jest nie do czytania. Gdzie jest Admin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 16.04.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A wystarczy nie karmić trola, bohusz to uwaga do Ciebie bo tylko Ty masz jeszcze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.04.2015 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A wystarczy nie karmić trola, bohusz to uwaga do Ciebie bo tylko Ty masz jeszcze zdrowie OK, postanowiłem nie reagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts