mnowak355 08.06.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 to nie "bojlerek", tylko zbiornik po gazie ( popularny dosyć w USA do " takiej" fujnkcji) Tak jak napisał Kolega, to butla po LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.06.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 [ATTACH=CONFIG]319778[/ATTACH] Może to nie to co Wasze potężne budowle ale też daje radę. Mój własnoręcznie zrobiony gril. Pozdrawiam. Przypomina mi raczej zbiornik na sprężone powietrze(sprężarka). Zapomniany już (gdzieś go mam) http://img3.garnek.pl/a.garnek.pl/017/610/17610332_800.0.jpg/jakby-sie-ktos-pytal-to-pomoge.jpg Ileż on wytrzymywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 09.06.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam. Ha ... klasyka ... bęben z pralki ... Porządny, z grubej nierdzewki ... delicje dla majsterkowicza ... U mnie w piwnicy mam dwa ... czekają już kilkanaście lat chyba (przynajmniej jeden z nich) - nie pozwoliłem wyrzucić, co o mały włos skończyło by się rozwodem ... Podobnież nie pozwoliłem wywieźć na złom starej wanny ... mam piekny reportaż jak z niej można zrobić zarąbisty gril ogrodowy z piecem chlebowym ... No i stare felgi ... z dwóch felg też grila da się eleganckiego wykonać ... Żona mówi że jestem jeb ... ęty ... a ja że mamy przecież dużą piwnicę ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 09.06.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Powiedz żonie, że mówienie źle o małżonku nie świadczy dobrze o niej samej. Trza było lepiej się rozglądać! A tak z innej mańki, to pozdrów. Ja mam dwie piwnice. Do MOJEJ nikogo nie wpuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 14.06.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Nowa wizja... Wewiórek będziesz miał pole do popisu Wędzarnia z BBQ Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Janu*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 14.06.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 14.06.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 14.06.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Nowa wizja... Wewiórek będziesz miał pole do popisu Wędzarnia z BBQ [ATTACH=CONFIG]320641[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]320642[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]320643[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]320644[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]320645[/ATTACH] Widzisz ,a właśnie nie.Ponieważ gdyż coś w tym beton-ku jest i mi się podoba.Życzyłbym sobie innej oprawy kolorystycznej i tej w miejscu.Moja subiektywna ocena.z przewagą na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 14.06.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Widzisz ,a właśnie nie.Ponieważ gdyż coś w tym beton-ku jest i mi się podoba.Życzyłbym sobie innej oprawy kolorystycznej i tej w miejscu.Moja subiektywna ocena.z przewagą na plus. To mnie powaliłeś na kolana Okaże się ze są z Ciebie ludzie i będziesz najlepszy funfel w dechę Co do kolorystyki to jeszcze będzie naniesiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 To mnie powaliłeś na kolana Okaże się ze są z Ciebie ludzie i będziesz najlepszy funfel w dechę Co do kolorystyki to jeszcze będzie naniesiona Jancio ...........bardzo mnię się podoba.Bez niepotrzebnego przesadyzmu.Jest teraz ok.Jeśli jest betonik i ma on wygląd to choćbym cie nie lubił ,powiem ,że podoba mi się. Bardzo ładne rysy ,które chciałeś pokazać.Brawo.Kupuję to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 17.06.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Wybarwianie w toku... Druga opcja to szewc czasem też chodzi w butach Zabrałem się za liścia po roku Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Janu*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 17.06.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.06.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Przypomina mi raczej zbiornik na sprężone powietrze(sprężarka). Zapomniany już (gdzieś go mam) http://img3.garnek.pl/a.garnek.pl/017/610/17610332_800.0.jpg/jakby-sie-ktos-pytal-to-pomoge.jpg Ileż on wytrzymywał Grilowanie w przerwie prania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedziannik 18.06.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Witam. Wam to już nikt nie dogodzi ,ten bęben przedni pomysł ,poczekam aż mi się automat popsuje ,ale jest wytrzymały skurkowany,ma 9 lat na puklu z tego ostatnie 7 w ekstremalnie twardej wodzie i tylko raz grzałka padła ,za 120 zeta z robocizną.No ale urządzenie proste w porównaniu do dzisiejszych Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2015 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Grilowanie w przerwie prania ? Daariusz nie tylko patrz. http://zycierzeczy.pl/zdjecia/lampa-z-odzysku.jpg Zastosowanie zanim został dokładnie oczyszczony miał jak widać różne.Wierzch służył do smażenia na patelni http://zycierzeczy.pl/zdjecia/grill-z-bebna-pralki.jpg http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/eWMAAOSwstxVAyY1/$_35.JPG Otwierał się w 3/4 części z podnoszonym dachem płaskim bez kominka w mym przypadku. i miał aż 5 rusztów.Można było w nim upiec nawet pizzę.Miał rożen z silniczkiem od wycieraczek z fiata. a to jego następca http://plejady24.pl/media/catalog/product/cache/1/image/800x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/2/2236135600.jpg Edytowane 19 Czerwca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netsplit 19.06.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Naprawdę ludzie sobie stawiają takie betonowe potwory w ogrodach? Chyba, że to u króla cyganów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.06.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Można jeszcze zamiast szklanej kuli z tysiąca lusterek pod sufitem ......i "disco sie błysko" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 19.06.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Naprawdę ludzie sobie stawiają takie betonowe potwory w ogrodach? Chyba, że to u króla cyganów. Pochwal się swoim potworem jeśli chcesz sie wypowiadać jako krytyk Jak widzisz chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 01.07.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam. Ha ... klasyka ... bęben z pralki ... Porządny, z grubej nierdzewki ... delicje dla majsterkowicza ... U mnie w piwnicy mam dwa ... czekają już kilkanaście lat chyba (przynajmniej jeden z nich) - nie pozwoliłem wyrzucić, co o mały włos skończyło by się rozwodem ... Podobnież nie pozwoliłem wywieźć na złom starej wanny ... mam piekny reportaż jak z niej można zrobić zarąbisty gril ogrodowy z piecem chlebowym ... No i stare felgi ... z dwóch felg też grila da się eleganckiego wykonać ... Żona mówi że jestem jeb ... ęty ... a ja że mamy przecież dużą piwnicę ... Pozdrawiam. Witam Jeśli możesz podeślij jakiegoś linka do tego reportażu z piecem chlebowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts