Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grille, wędzarnie, kominki ogrodowe

bohusz

Recommended Posts

http://images70.fotosik.pl/1066/7eed656290404f05med.jpg

Chwilowe uszczelnienie tekturowe :)

http://images70.fotosik.pl/1066/e95f4c03cd43eaaemed.jpg

w tej będą ładne drzwi drewniana w metalowej ramce .Jak się sprawdzą to podeślę.

To są typowe inspiracje.Tak powinno być w tym wątku.Nogom słonia powiedzmy stanowcze nie .Brawo. bagi69 czekam na więcej.

Edytowane przez niktspecjalny

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To są typowe inspiracje.Tak powinno być w tym wątku.Nogom słonia powiedzmy stanowcze nie .Brawo. bagi69 czekam na więcej.
Panie szanowny NIKT - w ilu osobach występujesz i w imieniu kogo oprócz siebie piszesz tu na forum.

Tu w tym wątku typowości i powielaniu szablonów szablonowości - mówię NIE

Coś innego (zdjęcie), wymagającego dużo umiejętności, a nie tylko umiejętności mieszania malty w wiaderku i murowania jako tako prosto, według szablonów powielanych w setkach egzemplarzy.

11037891_1376613615991310_1750970441635546799_n.jpg?oh=bec91da89fa9901a7b130913a44a2c48&oe=56565D07

Panie szanowny NIKT - w ilu osobach występujesz i w imieniu kogo oprócz siebie piszesz tu na forum.

Coś innego (zdjęcie), wymagającego dużo umiejętności, a nie tylko umiejętności mieszania malty w wiaderku i murowania jako tako prosto, według szablonów powielanych w setkach egzemplarzy.

11037891_1376613615991310_1750970441635546799_n.jpg?oh=bec91da89fa9901a7b130913a44a2c48&oe=56565D07

Już ja pisać ci nie muszę bo zostałem wyręczony.Twój fajnie zapoczątkowany topik idzie w złym kierunku.Wiele osób tu piszących jak zrozumiałem skupiało się na urządzeniach funkcjonalnych ,które wykonali sami albo też przez osoby trzecie w takim stopniu , by późniejsza satysfakcja z ich użytkowania przynosiła wymierny skutek.Jakiś czas temu znalazłem wzmiankę o twej firmie .Dałem cytat ale się nie z czaiłeś.Reklamować cie nie mam zamiaru .Zaczynasz mnie kąsać ,a to źle wróży.Miłego dnia.

p.s teraz już nie do ciebie.

Nie potrafię zbudować urządzenia moich marzeń jak np. bagi69 ,wielki ukłon w jego stronę bo robi dobra robotę , a mi o to chodziło.Starałem się "Władcy" tegoż tematu uzmysłowić ,że nie tak pokazuje swoje wykonawstwo . Jak widać nie tylko ja miałem odmienne zdanie.:mad:. ,a to jeszcze do ciebie .To subiektywna ma ocena z która jak zawsze nie musisz się zgadzać ale pamiętaj ,że już kilka razy dawałem dowód iż "Władca" idzie w dobrym kierunku.

Tu w tym wątku typowości i powielaniu szablonów szablonowości - mówię NIE..............

Jeśli znowu zaczniesz pisać głupoty po swojemu wystąpię i w trzech .:p

Popatrz na ten projekt.

http://ogrodidom.eu/files/grill/wiz1-kamienny.jpg

Widzisz gdzieś różnice???

Gość Janu***
W prezentowanym obiekcie można gotować na żeliwnej płycie,wędzić na długim i krótkim kanale ,grilować i palić jak w otwartym kominku piokąc kiełbachy.Hej

Pana pewnego i jego trolowanie przemilczę a kolegi zapytam się dla być może wzbogacenia mojej wiedzy w jakim celu są dwa kanały... jeden krótki drugi długi? Jaką rolę pełni pierwszy a jaką drugi?

Gość Janu***

Rosjanie w tym fechtunku są profesjonalistami... Sam chętnie sprawdził bym się w tej materii ale nie ma na razie jeszcze u kogo ;) Raz miałem podejście ale po ustaleniach finansowo woleli coś skromniejszego :)

W prezentowanym obiekcie można gotować na żeliwnej płycie,wędzić na długim i krótkim kanale ,grilować i palić jak w otwartym kominku piokąc kiełbachy.Hej

Powiało niewiedzą a nie powinno.Janusz pan nie wie do czego służy w ogrodowej wędzarni długi i krótki kanał.No wymiękłem.Serwuje betonowe budowle po co??? Po to by postawić i nic więcej??? , a nie mówiłem ,ze nie kuma czaczy jak wykorzystać piec chlebowy , wędzarnię i grill w jednym.Porażka tego "Władcy" topiku.Bagi69 jak skończysz kolejny etap pokaż proszę , będę zobowiązany .:bye:

Gość Janu***
Powiało niewiedzą a nie powinno.Janusz pan nie wie do czego służy w ogrodowej wędzarni długi i krótki kanał.No wymiękłem.Serwuje betonowe budowle po co??? Po to by postawić i nic więcej??? , a nie mówiłem ,ze nie kuma czaczy jak wykorzystać piec chlebowy , wędzarnię i grill w jednym.Porażka tego "Władcy" topiku.Bagi69 jak skończysz kolejny etap pokaż proszę , będę zobowiązany .:bye:
jak zwykle trol szuka pożywki choc pytanie nie bylo skierowane do niego... Czekam na odpowiedz ;)

To jest po prostu niewiedza i pytek robi ludzi w balona.Zadając pytanie nie dość ,że się ośmiesza , to jeszcze opinie publiczną wprowadza w błąd.Tak być nie powinno.Podpierając się jakąś tam wiedzą i umiejętnościami serwowanymi tu nam przez "Władcę- jańcia " topiku , czytający tak naprawdę nie wie nic.Jeśli ktoś w domu parał się amatorskim wędzeniem doskonale wie do czego służy kanał długi , a do czego krótki.Winszuje tym inwestorom ,którzy korzystają z usług tego "Władcy "tematu jańcia .Powinien założyć swój własny temat i tam szukać odpowiedzi.:D:yes:.

Gość Janu***

Szkoda mi czasu na kopanie sie z koniem. Ale jak wiesz to uprzeć kolegę i odpowiedz :) ? Czekam ile to wiedzy masz w słomianej głowie ? Na razie gównianego dzbanka sam nie zrobiłeś z gliny a się tu mędrkujesz wstawiając zdjęcia jak klaun podpierając sie innymi klaunami ;) Dostatecznie już zniszczyłeś i zaśmieciłeś wątek. Siejesz ferment oraz prowokacje. Jakieś śledzenie innych, prześwietlanie ich firm itp. Dla mnie to jesteś chory królik który powinien być odosobniony bo tylko szkody robi.

Masz rację.... lepiej debilowi zejść z drogi. Założyłem wątek i tam będę pisał. Sądzę że tam sobie z Tobą poradzę i takiego pasożyta szybko wyeliminuje ... Pozdrawiam i żyj wiecznie...

:)Piękny widok ,a miał być osobny topik .Przecież powiedziano :

......Założyłem wątek i tam będę pisał. Sądzę że tam sobie z Tobą poradzę i takiego pasożyta szybko wyeliminuje ... Pozdrawiam i żyj wiecznie...............
Kolejna niekonsekwencja .Odniosę się do wiaty.Wiata jak wiata na polowanie na kajmany w Amazonii.;)