niktspecjalny 13.11.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 rozbudowa, unowocześnienie, kupno nowego domu itp..... ... ale nowe żony mogą mieć inne wizje ogrodowych kuchni Witam Chef . Przepraszam nie zauważyłem ,że odpowiedziałeś.Widzisz Rosiński nie pokazuje ,ani rozbudowy, ani unowocześnienia ani coś nowego w swoim innym domu li tylko swój prywatny interes u ludzi którym to wykonuje.Nijak ma się to do tematu wątku i nawet tych spraw o których piszesz i poruszasz. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janu*** 14.11.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Wiesz co Wewórek ...Szarpię się z Tobą kilkanaście miesiecy i szczerze... to za jakie grzechy? Jesteś inteligentny i bystry facet. Wykazuje się wszechstronnością pomysłów. Wykazujesz się pomysłowością. dzielisz się wiedzą i uczysz innych. Ostoja forum. Co świadczą posty na twoim koncie. Bochusza już dawno wyeliminowałeś i zniechęciłeś. Masz wiecej do powiedzenia w każdej kwestii Umiesz być Architektem, projektantem i krytykiem. Czemu do tej pory siedzisz w domku a nie gdzieś na uniwersytecie wykładasz. Twoje wirtualne pomysły oraz mrzonki o tym co jeszcze lub czego to ty nie zrobisz kladą na łopatki innych wykonawców. Jesteś przodownikiem w tworzeniu wizii oraz projektów. Więc mi małemu ludzikowi nie przystoi nawet popadać z tobą w jaką kolwiek dyskusję na temat projektu i wizjonerstwa. Alfa i omega... Do setna... Ustępuję Ci pola. Prowadz wątek ... Zapewne wniesiesz w niego więcej kolorów, wizji oraz życia. Zapytanie. Jak mogę usunąć konto z forum? Jeśli nie ma możliwości samemu to proszę administratora o taka czynność. Czyli usuniecie mojego profilu z forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 14.11.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 .....Ustępuję Ci pola. Prowadz wątek ... Nie poddawaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.11.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 (edytowane) Wiesz co Wewórek ...Szarpię się z Tobą kilkanaście miesiecy i szczerze... to za jakie grzechy? Jesteś inteligentny i bystry facet. Wykazuje się wszechstronnością pomysłów. Wykazujesz się pomysłowością. dzielisz się wiedzą i uczysz innych. Ostoja forum. Co świadczą posty na twoim koncie. Bochusza już dawno wyeliminowałeś i zniechęciłeś. Masz wiecej do powiedzenia w każdej kwestii Umiesz być Architektem, projektantem i krytykiem. Czemu do tej pory siedzisz w domku a nie gdzieś na uniwersytecie wykładasz. Twoje wirtualne pomysły oraz mrzonki o tym co jeszcze lub czego to ty nie zrobisz kladą na łopatki innych wykonawców. Jesteś przodownikiem w tworzeniu wizii oraz projektów. Więc mi małemu ludzikowi nie przystoi nawet popadać z tobą w jaką kolwiek dyskusję na temat projektu i wizjonerstwa. Alfa i omega... Do setna... Ustępuję Ci pola. Prowadz wątek ... Zapewne wniesiesz w niego więcej kolorów, wizji oraz życia. Zapytanie. Jak mogę usunąć konto z forum? Jeśli nie ma możliwości samemu to proszę administratora o taka czynność. Czyli usuniecie mojego profilu z forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Witam. Widzisz nie zrozumiałeś i obraziłeś się na mnie.Bez potrzeby.Przede wszystkim to nie jest mój wątek i nie mojego autorstwa ,a pola mi nie ustępujesz tylko mocno filozofujesz.Wątek jest o naszych urządzonkach w ogrodzie, naszych , a nie o twoich pracach u innych ludzi.Nie rozumiesz tego???.Popatrz ile twego jest tutaj.Wszystko na jedno kopyto z tego samego materiału.Wszyscy to znają oczywiście mówię za siebie i to w mojej subiektywnej ocenie.Cały czas kazano mi założyć sobie bloga z kulinarnymi przepisami i wiesz co założyłem go.razem z synem .Mam wątek kulinarny pt. wariacje kulinarne NS ale to z innego powodu.Załóż taki podobny ale przecież ty go zakładałeś.Ten wątek mówi zupełnie o czym innym.Na koniec powiedz czy widzisz tu różnicę: http://kalkuluj.pl/useruploads/gallery/galeria_produktu_grill_betonowy_barbakan/oryginal/8237115.jpg http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=372758&d=1478892699 Ja widzę.Grille, wędzarnie, kominki ogrodowe Edytowane 14 Listopada 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 26.04.2017 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) sezon grillowy otwarty? Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.04.2017 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 sezon grillowy otwarty? [ATTACH=CONFIG]387600[/ATTACH] Bohuniu ty żyjesz? Jak miło że się odezwałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 26.04.2017 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Bohuniu ty żyjesz? Jak miło że się odezwałeś. Tak i mam się dobrze. Tylko z czasem krucho. Co tu słychać? Widzę praktycznie wokół same reklamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.04.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Tak i mam się dobrze. Tylko z czasem krucho. Co tu słychać? Widzę praktycznie wokół same reklamy.... Dobrze widzisz.............one tu zabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 21.05.2017 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 sezon grillowy otwarty? [ATTACH=CONFIG]387600[/ATTACH] Otwarty ... piwo i karkówka znikają ze sklepu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 21.05.2017 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Jak już tak fajnie tu piszecie to powiedzcie czy to da rady , chcę zbudować taką hybrydę czyli wędzarnia plus grill z blatem ale grill chcę grzać piecem tak zwanym rakietowym , czy to jest realne i czy to się sprawdzi ? rożen grilla oczywiście regulowany na wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.05.2017 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Tą piłkę można rozpołowić i położyć ruszt do grilla.... http://blog.kominki-batura.pl/wp-content/uploads/2017/05/IMG_6630-e1495490250818-200x300.jpghttp://blog.kominki-batura.pl/wp-content/uploads/2017/05/IMG_6657-300x200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakers70 23.05.2017 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Jak już tak fajnie tu piszecie to powiedzcie czy to da rady , chcę zbudować taką hybrydę czyli wędzarnia plus grill z blatem ale grill chcę grzać piecem tak zwanym rakietowym , czy to jest realne i czy to się sprawdzi ? rożen grilla oczywiście regulowany na wysokość Moim zdaniem średnio. Palenisko rakietowe daje punktowo idealnie dopalone spaliny o bardzo wysokiej temperaturze. Do grilowania musiał byś je jakoś rozproszyć deflektorem, albo zrobić grill płytowy z szamotu, albo jakiegoś kamienia. Na wędzarnie to już w ogóle się nie nadaje, spalanie jest za czyste i "wędził" byś samą temperaturą bez dymu. Tylko, czy to było by jeszcze wędzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 23.05.2017 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Jak już tak fajnie tu piszecie to powiedzcie czy to da rady , chcę zbudować taką hybrydę czyli wędzarnia plus grill z blatem ale grill chcę grzać piecem tak zwanym rakietowym , czy to jest realne i czy to się sprawdzi ? rożen grilla oczywiście regulowany na wysokość Ależ to forum szaleje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 28.05.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Moim zdaniem średnio. Palenisko rakietowe daje punktowo idealnie dopalone spaliny o bardzo wysokiej temperaturze. Do grilowania musiał byś je jakoś rozproszyć deflektorem, albo zrobić grill płytowy z szamotu, albo jakiegoś kamienia. Na wędzarnie to już w ogóle się nie nadaje, spalanie jest za czyste i "wędził" byś samą temperaturą bez dymu. Tylko, czy to było by jeszcze wędzenie? Z rozproszeniem nie będzie problemu bo można dać jakieś sito a na nim położyć jakieś kamienie czy większe otoczaki a sam grill czyli ruszt zrobić ruchomy góra-dół , co do wędzarni to oczywiste że tradycyjne kiszenie drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 30.05.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Witam... Wiewiórek nie miałem zamiaru niepokoić Cię ale dziś pomyślałem a czemu nie... Mam nadzieje że na frustrację ze złości nie zejdziesz z tego świata.... Daje Ci nową pożywkę do samo-istnienia i byś znowu miał sens życia Realizacja... Grill, wędzarnia oraz piec chlebowy pod własnie też bajkową wiatą z Panem Kominem oraz z aroganckim motylem jeszcze w ciele pełzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 30.05.2018 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 30.05.2018 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 30.05.2018 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 31.05.2018 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 ...[ATTACH=CONFIG]414042[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]414043[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]414044[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]414045[/ATTACH]Janusz! Wiesz, że to nie moje materiały, ale za Sztukę i Rzemiosło - wielkie brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 02.06.2018 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Janusz! Wiesz, że to nie moje materiały, ale za Sztukę i Rzemiosło - wielkie brawa! Dziękuję... Co masz na myśli że nie Twoje materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts