Janusz R 03.06.2018 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Uważasz że nie używasz kompozytów? To się mylisz... Co do moich materiałów to są te same materiały których i Ty używasz. Tylko ja muszę nadać im kształt od zera a Ty masz już pewne produkty przygotowane. Np cegła, zaprawy gotowe itp. Ja muszę sam to sklecić według moich potrzeba. Ty musisz zdać sie na producenta i to jest ograniczenie siebie. Ja nie muszę się ograniczać. Co w głowie to i się pnie do góry. Każdy kształt osiągnę... U Cebie już bidniej z tym. Zawsze się buntowałem jak cos mnie ograniczało. Cegła np... kwadrat prostokąt i co i to już koniec? No mogę go ewentualnie przyciąć ale czy to już wszystko? Tak... Oczywiście tradycyjne budowle mają swoje uroki i owszem... jestem również za nimi. Ale mimo to dla mnie to za proste i łatwe. Nie znajduję sie w tym. Dlatego nie jestem dla Was w waszej wizji żadnym zagrożeniem Każdy lepi co umi i dla każdego miejsce przy ognisku sie znajdzie. Wrzucam np. kominek który jest wykonany z cegły ale i to musiałem popsuć powyginać itp. Tak to widzę i czuję. Większości takich i innych prac jakim są gotowe elementy do składania. Odnoszę sie że większość fachowców jest monterami jak rzemieślnikami. Jedni lepsi drudzy gorsi. Jak to wżyciu. A co do pola ograniczeń to widzieć i rozdzielać budownictwo tradycyjne od np kosmosu. Odnoszę sie do swojego zajęcia to byśmy mieszkali dalej w ziemiance. Wrzucę później zdjęcia kominka o którym wspominam. Musze w plikach poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 03.06.2018 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 13.08.2018 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Jak klienta stać na materiały robione dla jednej realizacji to nich płaci... Kto bogatemu zabroni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 01.10.2018 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 realizacja... Grill, wędzarnia oraz piec chlebowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 01.10.2018 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 01.10.2018 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 01.10.2018 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 01.10.2018 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 A to inna realizacja... Wędzarnia grill i jak zawsze piec chlebowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 01.10.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 01.10.2018 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.10.2018 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Znowu się realizujesz. Masz pasję tylko nie wiem czy tu reklamując się zdobędziesz klientelę do nazwę, to zakupu. Ta lampa bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.10.2018 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Lampa wygląda jak z "Wojny światów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.10.2018 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Lampa wygląda jak z "Wojny światów" Nie postawiłbyś jej u siebie w ogrodzie? Albo takiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 04.10.2018 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Znowu się realizujesz. Masz pasję tylko nie wiem czy tu reklamując się zdobędziesz klientelę do nazwę, to zakupu. Ta lampa bardzo mi się podoba. Wiewiórek ja się nie reklamuje bo nie mam takiej potrzeby. Co mam to nie przerobię. Po prostu lubię pokazać co robię i nic wiecej Raczej mógł bym napisać ze takie prace wzbogacają taki portal bo są nietypowe i ponad standardów. Nie poczytuj tego jako pychy. Więc raczej ja mogę kogoś tu reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2018 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Wiewiórek ja się nie reklamuje bo nie mam takiej potrzeby. Co mam to nie przerobię. Po prostu lubię pokazać co robię i nic wiecej Raczej mógł bym napisać ze takie prace wzbogacają taki portal bo są nietypowe i ponad standardów. Nie poczytuj tego jako pychy. Więc raczej ja mogę kogoś tu reklamować Ok bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 04.10.2018 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 I po latach wojen i pożogi, zapanował pokój i miłość powszechna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.10.2018 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Janusz R, jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.10.2018 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 I po latach wojen i pożogi, zapanował pokój i miłość powszechna! Tu też ma Pan problem? Tacy właśnie jesteśmy ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 07.10.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 No i po targach. Pod wrażeniem wystawców i rzemieślników. Spotkanie z przyjacielem i moim guru oraz mistrzem Eugeniuszem i jego synem Ernestem . Młody ..bardzo mądry człowiek. Przyszły architekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.10.2018 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2018 No i po targach. Pod wrażeniem wystawców i rzemieślników. Spotkanie z przyjacielem i moim guru oraz mistrzem Eugeniuszem i jego synem Ernestem . Młody ..bardzo mądry człowiek. Przyszły architekt. [ATTACH=CONFIG]419923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]419924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]419925[/ATTACH] Jeśli już powiedz co tam ugrałeś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts