Janusz R 08.10.2018 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Jeśli już powiedz co tam ugrałeś dla siebie. Była okazja porozmawiać z kilkoma producentami interesującego mnie asortymentu i nawiązać współpracę . Przy okazji było co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 28.10.2018 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Sala myśliwska. Kominek oraz barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 28.10.2018 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Nie mogę wrzucić zdjęć barku... Po południu się pobawię i postaram sie zamieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 23.12.2018 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Jest chwilka by wrzucić zdjęcia... Sala myśliwska. Kominek z podwieszonym bograczem. Bo jak sala myśliwska beż gadżetu Sam urok spędzenia czasu przy bulgoczącym kociołku gulaszu pomiędzy rozmowami o pasji Oraz barek w stylu industrialnym. Sala jeszcze uboga. Dojdą jeszcze dekoracje myśliwskie, Rogi, bibeloty oraz książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 23.12.2018 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 23.12.2018 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 25.12.2018 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Forum obumiera czy ludzie wypaleni życiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.12.2018 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Święta... kto teraz "siedzi" na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz R 02.01.2019 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Święta... kto teraz "siedzi" na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkamilb 23.06.2019 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Macie jakąś propozycję na kominek zew? Taras drewniany modrzew. Fundament zasłonięty. Planuje wędzarnia albo grill. Komin z cegły pełnej starej, szlifowanie + kwas i lakier, też chce podobnie wykończyć bez żadnych wkładów itp.I najważniejsze taras ma 7m szerokości, 2x okno tarasowe 1,8m. Pomiędzy komin, nie chce zabierać dużej części tarasu. Coś minimalistycznego I klasycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 10.08.2020 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Wymyśliłem sobie grill i wędzarnię na tarasie zadaszonym, problem w tym że kominem muszę ominąć krokiew, nie jest centralnie nad kominem ale jednak kilka stopni nachylenia komina wychodzi. Jakieś pomysły na lekką obudowę, niestety metalowy mi nie pasuje więc jakaś lekka ceramika, wewnątrz stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 10.08.2020 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Wymyśliłem sobie grill i wędzarnię na tarasie zadaszonym, problem w tym że kominem muszę ominąć krokiew, nie jest centralnie nad kominem ale jednak kilka stopni nachylenia komina wychodzi. Jakieś pomysły na lekką obudowę, niestety metalowy mi nie pasuje więc jakaś lekka ceramika, wewnątrz stal?Pod dachem kompozycja krzemianu i PROMAFOUR (albo Farmacel). nad dachem pustak systemowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 11.08.2020 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Pod dachem kompozycja krzemianu i PROMAFOUR (albo Farmacel). nad dachem pustak systemowy.... Dzięki, coś mi się wydaje że będzie problem z dostaniem PROMAFOUR albo tego F i nie wiem czy to udźwignie te pustaki systemowe. A do środka coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.08.2020 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Dzięki, coś mi się wydaje że będzie problem z dostaniem PROMAFOUR albo tego F i nie wiem czy to udźwignie te pustaki systemowe. A do środka coś?Pustak ponad dachem zamocowałbym nie na płytach tylko na jakimś stelażu stalowym. Używając dobrych płyt konstrukcyjnych np Promasil 1000 nie musisz kombinować z Promafurem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 12.08.2020 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Piotrze dzięki za info ale jak mi się zdawało tak jest;-) Te proma i farma to dostępne ale nie wiadomo gdzie i kiedy. Pewnie można toto ściągnąć ale nie chciałbym za komin 1,5mb zapłacić więcej nić za całość Kupiłem pustaki systemowe kominowe i pobawię się w komin nachylony z prowadnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 23.01.2021 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 No i wyszedł taki krzywy z systemowego;-) Wędzarnia działa palenisko też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.01.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 No i wyszedł taki krzywy z systemowego;-) [ATTACH=CONFIG]452321[/ATTACH] Wędzarnia działa palenisko też.No i bardzo pierwszorzędnie! Stara szkoła, pustak nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
8ik3r8 24.04.2022 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Robil ktoś z Was kominek zabudowany z nawiewem w altance ?? lub bez nawiewu ? (nie chodzi mi o grill) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts