Miszaki 19.05.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Miszaki, zniszczone drewno nie w każdym wnętrzu wygląda dobrze. Do nowoczesnych, minimalistycznych wnętrz lepiej pasują nienaruszone płytki lub idealnie zadbane drewno, a do drewnianych czy urządzonych w stylu retro domków drewniane podłogi nadgryzione przez ząb czasu. Każdy wybiera to, co lubi. Tyle w temacie. Otóż to. Chodzi mi o jedynie ideę. Może mam hopla na tym punkcie, to fakt, ale po prostu dziwią mnie ludzie, których dziwi (sic!) fakt, że naturalne materiały których użyli, szybciej się niszczą od tym "imitowanych". To tyle z mojej strony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 19.05.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Trochę metafory w tym temacie.Dla mnie łysy jest bardzie sympatyczny od tego w peruce, podobnie z tym, który zrobił się na łyso. Pozdrawiam. P.S. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale myślę, że mam prawo do własnych odczuć. Edytowane 19 Maja 2011 przez Parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krcb 21.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 hej mam ten sam problem - tylko ja chcę połączyć drewnopodobne płytki z panelami z wzorem parkietu. I u mnie na odwrót - jasna płytka i miejscami dość ciemny dekor na panelach. Płytki chcę dać w kuchni otwartej na pokój i w przedpokoju który też łączy się z pokojem gdzie będą panele...no i się zastanawiam czy to nie będzie się gryzło...planowałam jasny gres ale te drewnopodobne płytki strasznie mi spasowały na podłogę do łazienki (a chcemy żeby w łazience i przedpokoju na podłodze było to samo...no więc trochę to skomplikowane:D ale najlepiej jak na podłogach gdzie mają być płytki będą te same płytki a na reszcie panele...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 zły pomysł, będzie widac , że to tylko imitacja (zwłaszcza z powodu fug) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 20.09.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 To jak najlepiej połączyć płytki drewnopodobne z panelami, żeby to się nie gryzło? Mają być w całkiem różnych kolorach i ułożone w drugą stronę? Oczywiście nie chodzi mi o to, czy płytki będą wyglądać jak imitacja drewna, czy nie, bo to osobna sprawa, ale właśnie jak to połączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ale kwestia "nie gryzło" jest ściśle połączona z "płytki będą wyglądać jak imitacja drewna" . Nie da się tego rozpatrywac osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 20.09.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 My będziemy łączyć parkiet dębowy olejowany (salon) z płytkami Paradyż Thorno Blanco (kuchnia i korytarz), za miesiąc wstawię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 21.09.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 yecath , czyli dwa różne odcienie? Tak właśnie chyba jest najlepiej. Chciałabym zrobić podobnie, tylko na odwrót - płytki w odcieniu dębowym, a panele bardzo jasne. Czekam na Twoje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.09.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ja mam płytki woodentic kładzione bezfugowo i wyglądają jak panele właśnie, natomiast w salonie mam dębowy parkiet. Może nie jest to idealne połączenie, ale mnie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 21.09.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 dardurdka , jest jakaś szansa na zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 21.09.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Marysia Ro, tak, zupełnie dwa różne odcienie + kafle formatu deski a parkiet to klepki. Długo się zastanawialiśmy nad drewnem w kuchni i korytarzu, ale zdecydowały względy praktyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts