monah 17.05.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 PMąż twierdzi, że jak mamusia dostanie osobny pokój to może się zadomowić, a do domowników sie człowiek przyzwyczaja i potem żal wyrzucić. Może coś w tym jest... Dyskusja była długa, gorąca i twarda, ale mój Misiak trzymał asa w rękawie: na koniec obiecał sex jakiego jeszcze na świecie nie było. Według niego duża sypialnia to i duże pole do popisu, a ponieważ MIsiak to prawie dwu metrowe chłopisko i wszystko ma duże to jak mu tu nie wierzyć? ... seks seksem, w pakamerze gospodarczej też mimo metrażu może być niezapomniany, ale mnie jednak zdecydowanie przekonał argument o ewentualnym zadomowieniu się mamusi. nie do odparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 17.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Postanowione. Sypialnia 25 m2. Jak mamusia będzie miała ochotę to prześpi się na dostawce w pokoju jednago z naszych synów, który zresztą babcię uwielbia. Mąż twierdzi, że jak mamusia dostanie osobny pokój to może się zadomowić, a do domowników sie człowiek przyzwyczaja i potem żal wyrzucić. Może coś w tym jest... W tym coś jest na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 17.05.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Uparta mamusia to się i w schowku pod schodami zadomowi... A pokoju gościnnego trochę żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 17.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ja mam małą sypialnię - ale za to duże biuro bo lubie przestrzeń przy pracy - a sypialnia kojarzy mi się z błogim spankiem, w mojej moim przytulnym gniazdku, heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.05.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 rusza - ja bym nie robiła łóżka na niskim podeście. O wiele wygodniej wstaje się z wysokiego łózka.A jeszcze do pewnych pozycji...hmmm.. wyższe łózko też jest wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusza 18.05.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 rusza - ja bym nie robiła łóżka na niskim podeście. O wiele wygodniej wstaje się z wysokiego łózka. A jeszcze do pewnych pozycji...hmmm.. wyższe łózko też jest wygodniejsze. Po pierwsze, nigdy nie zgodzę się na materac na podłodze, już to przerabiałam w akademiku. Teraz mam swoje lata i powrotu do tych czasów nie ma. Po drugie, żeby nie wyszło, że ze mnie jakaś seksoholiczka. Lubie ten sport, ale w umiarze. Poszperałam trochę w necie i wyszło, że to łożko kontynentalne to wyglada tak: http://www.hilding.pl/www/upload/154-full-kontynentalne-indivi.jpg To taki materac złożony z trzech materacy. Podobno niesamowicie wygodne. Dla mnie jednak koszmarne wizualnie. Chyba na to nie pójdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 18.05.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 No co ty - ja tylko czekam, kiedy mój mąż dorośnie do tematu zmiany naszego łóżka. Wywalę wtedy to badziewie z wystającą naokoło dechą, w którą notorycznie kopię. W pokazanym przez ciebie łóżku zagłówek jest nieco niesympatyczny (ale to raczej kwestia koloru) ale reszta - tak, tak, tak. Jak dla mnie bomba. Muszę zanotować, że takie cudo nazywa się łóżkiem kontynentalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maruun2 18.05.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Mysle, ze.... tak sypialnia musi byc duza lubie przestrzeń, źle czułbym się budząc się w jakiejś... norze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.05.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Maruun, nora to kolor i nastrój, a nie rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 19.05.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Heh i jak tu męża nie kochac:) Ale to łóżko to bym polemizowała, zawsze mozesz użyc podobnego argumentu. Z doświadczenia wyzsze jest wygodniejsze i faktycznie uwazaj na wystające belki najczesciej przytrzymujace materac, tez zarobilam pare siniaków. Wg feng shui pod łózkiem powinno być pusto zeby dobra energia swobodnie krażyła:) A pokój z przeznaczeniem tylko na sypialnię wg mnie faktycznie nie musi byc wiekszy, tylko tyle aby zmiescilo sie w nim lozko, 2 szafeczk,i ew szafa i toaletka. My w sypialni "tylko" spimy;) w ciągu dnia stoi pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.05.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 a co mówi feng shui jeśli pod łóżkiem trzymam suszarkę do bielizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.05.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Mysle, ze.... tak sypialnia musi byc duza lubie przestrzeń, źle czułbym się budząc się w jakiejś... norze? to ja mam norę. białą norkę. a co mówi feng shui jeśli pod łóżkiem trzymam suszarkę do bielizny? chętnie się dowiem. bo ja trzymam tam snowboard. shit! Edytowane 19 Maja 2011 przez monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 19.05.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja słyszałam, że jak się pod łóżkiem siekierę trzyma, to się chłopcy rodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jezu, ja pół mieszkania trzymam pod łóżkiem. Z roku na rok jest co raz wyższe(łóżko, nie mieszkanie). O krążącej energii nie ma mowy, nawet kurz nie ma jak krążyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelka-30 08.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ja w domu będe miała sypialnie o pow. 15 m i uważam ze jest to w sam raz aby zapewnic sobie przyzwoity komfort snu i wypoczynku . Aktualnie w spimy w pokoiku o pow. 7 m - dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts