Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy sypialnia musi być duża?

kasiontko

Recommended Posts

PMąż twierdzi, że jak mamusia dostanie osobny pokój to może się zadomowić, a do domowników sie człowiek przyzwyczaja i potem żal wyrzucić. Może coś w tym jest...

Dyskusja była długa, gorąca i twarda, ale mój Misiak trzymał asa w rękawie: na koniec obiecał sex jakiego jeszcze na świecie nie było. Według niego duża sypialnia to i duże pole do popisu, a ponieważ MIsiak to prawie dwu metrowe chłopisko i wszystko ma duże to jak mu tu nie wierzyć? ...

seks seksem, w pakamerze gospodarczej też mimo metrażu może być niezapomniany, ale mnie jednak zdecydowanie przekonał argument o ewentualnym zadomowieniu się mamusi. nie do odparcia! :rotfl:

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Postanowione. Sypialnia 25 m2. Jak mamusia będzie miała ochotę to prześpi się na dostawce w pokoju jednago z naszych synów, który zresztą babcię uwielbia. Mąż twierdzi, że jak mamusia dostanie osobny pokój to może się zadomowić, a do domowników sie człowiek przyzwyczaja i potem żal wyrzucić. Może coś w tym jest...;)

W tym coś jest na pewno :-)

rusza - ja bym nie robiła łóżka na niskim podeście.

O wiele wygodniej wstaje się z wysokiego łózka.

A jeszcze do pewnych pozycji...hmmm.. wyższe łózko też jest wygodniejsze.

Po pierwsze, nigdy nie zgodzę się na materac na podłodze, już to przerabiałam w akademiku. Teraz mam swoje lata i powrotu do tych czasów nie ma. Po drugie, żeby nie wyszło, że ze mnie jakaś seksoholiczka. Lubie ten sport, ale w umiarze.

Poszperałam trochę w necie i wyszło, że to łożko kontynentalne to wyglada tak:

http://www.hilding.pl/www/upload/154-full-kontynentalne-indivi.jpg

To taki materac złożony z trzech materacy. Podobno niesamowicie wygodne. Dla mnie jednak koszmarne wizualnie. Chyba na to nie pójdę...:offtopic:

No co ty - ja tylko czekam, kiedy mój mąż dorośnie do tematu zmiany naszego łóżka. Wywalę wtedy to badziewie z wystającą naokoło dechą, w którą notorycznie kopię. W pokazanym przez ciebie łóżku zagłówek jest nieco niesympatyczny (ale to raczej kwestia koloru) ale reszta - tak, tak, tak. Jak dla mnie bomba. Muszę zanotować, że takie cudo nazywa się łóżkiem kontynentalnym :)

Heh i jak tu męża nie kochac:) Ale to łóżko to bym polemizowała, zawsze mozesz użyc podobnego argumentu. Z doświadczenia wyzsze jest wygodniejsze i faktycznie uwazaj na wystające belki najczesciej przytrzymujace materac, tez zarobilam pare siniaków. Wg feng shui pod łózkiem powinno być pusto zeby dobra energia swobodnie krażyła:) A pokój z przeznaczeniem tylko na sypialnię wg mnie faktycznie nie musi byc wiekszy, tylko tyle aby zmiescilo sie w nim lozko, 2 szafeczk,i ew szafa i toaletka. My w sypialni "tylko" spimy;):) w ciągu dnia stoi pusta.

Mysle, ze.... tak sypialnia musi byc duza :) lubie przestrzeń, źle czułbym się budząc się w jakiejś... norze?

to ja mam norę. białą norkę.

a co mówi feng shui jeśli pod łóżkiem trzymam suszarkę do bielizny? :D

chętnie się dowiem. bo ja trzymam tam snowboard. shit! :D

Edytowane przez monah

• 1 month później...