gosja 25.02.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 takie rzeczy tylko w erze na poważnie, powyższe wymagania spełnia farba GREINPLAST CERAMIC tania nie jest ale popularne farby nawet koło niej nie stały mam nią pomalowany wiatrołap, po kilku latach wciąż jak nowy co dla mnie równie ważne- całkowicie polski producent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucas599 25.02.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 I czym się różni od wyżej wymionego Duluxa Easycare do kuchni i łazienki oraz Beckersa również z takowej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 25.02.2017 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 nie mam wyżej wymienionych więc nie wiem czym się różni ale wyżej wymienione wymagania spełnia- ma pierwszą klasę ścieralności i jest matowa a dla czepialskich różni się tym, że jest całkowicie polskim produktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucas599 25.02.2017 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Skąd więc twierdzenie, że "popularne farby nawet obok niej nie stały"? Zwłaszcza, że nie masz wyżej wymienionych farb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erip123 25.02.2017 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Dulux jest spoko bo się bardzo dobrze czyści ____________________________ REKLAMA NA FORUM JEST PŁATNA Edytowane 25 Lutego 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts