Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 581
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ATTACH=CONFIG]327330[/ATTACH]

Malkul, jak zwykle zachwycam się Twoim ogrodem ;) nie mogę się już doczekać efektów w moim... ale jeszcze trochę muszę poczekać:bash:

Czy pamiętasz może nazwę tej trawy wzdłuż ogrodzenia?

Czy jeżówki rosną w trzcinniku? Co to za trawką?

To i tak Ci się udało, bo ja podlewam tylko to co muszę i dziś jest akcja ratunkowa z azaliami. Zaczęły im listki się zwijać :( Trawnik mam koloru żółtego

Malkul nie wiem czy dobrze gdzies wyczytałam - tu lub na O. ze teraz byż zrobila inny rozstaw pomiędzy krawężnikami na ścieżce ...bo chyba to ty ??

chciala bym zrobić coś podobnego i tak przeglądam sobie. Pod spodem utwardzenie to suchy beton czy jakaś inna technologia ???

hot chocolate- rosną w trzynniku i po przeciwnej rabacie rosną z obiedką szerokolistną. trawa wzdłuz ogrodzenia to miskant gracillimus:yes:
Ivy17- u mnie o tym było bo teraz byz=m zrobiła na krok czyli odmierzyc jakie kroki robicie i wyjąć z tego średnią tak aby sie wygodnei chodziało u mnei są za małe te odstępy.
April40-nie padaj bo zaraz dam fotki:) ktoś musi oglądać :):)

to jarzmianki:yes:

Dziękuję! Super pomysł! Twoje purpurowe jeżówki też wyglądają zjawiskowo!!

Malkul pięknie jest!

z krawężnikami pewnie byłoby wygodniej rzadziej, ale tak jest znacznie ładniej- coś za coś niestety.