iza mama gabora 17.03.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Sezon grillowy u nas zaczął się w dzień kobiet Zimo- dziękujemy za wizytę ale chyba już czas na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 18.03.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Zimo- dziękujemy za wizytę ale chyba już czas na ciebie W Rumunii śnieg, a u nas już wiosna i Przebiśniegi! Super! Współczujemy tym, którzy taras mają od południa. To lato zapowiada się gorące. I tak przez X lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 19.03.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 nie ma co współczuć tym,co mają taras od południa - skoro tak wybrali,lepiej od pd niż od wschodu czy pólnocy,ja mam odkryty taras od zachodu - w bardzo upalne dni nie da rady na nim wysiedzieć,ale mam rownież drugi taras zadaszony od strony północno-zachodniej - znakomicie się sprawdza w gorące dni u mnie wiosna- krokusy przekwitają ale kwitną żonkile i kolorowe pąki mają wczesne tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zet_zet 19.03.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Mój taras usytuowany jest od południowo-zachodniej strony. I choć znaczna cześć jest przysłonięta wypuszczonym dachem, to latem słonko potrafi mocno przygrzać. Ale wtedy do dyspozycji są inne zacienione miejsca Wracając do głównego wątku: tak naprawdę to na tarasie najrzadziej pijam kawę. Przynajmniej o tej porze roku. Częściej jem posiłki lub raczę się winem (szczególnie w czasie wykonywania "brudnych" prac wokół domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 20.03.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ja na tarasie też bardzo rzadko pijam kawę - głównie w weekendy,ale nigdy rano,za to obiady latem bardzo często,no i gril oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igimaks 21.03.2015 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) nie ma co współczuć tym,co mają taras od południa - skoro tak wybrali,lepiej od pd niż od wschodu czy pólnocy,ja mam odkryty taras od zachodu - w bardzo upalne dni nie da rady na nim wysiedzieć,ale mam rownież drugi taras zadaszony od strony północno-zachodniej - znakomicie się sprawdza w gorące dni u mnie wiosna- krokusy przekwitają ale kwitną żonkile i kolorowe pąki mają wczesne tulipany Ja mam dwa tarasy jeden od wschodu drugi od południa i (prawie) trzeci, bo przed domem tj. od zachodu mam taki wielki podest-schody, który czasem używamy jako taras. Ten od wschodu jak raniutko pijemy kawkę to ładnie się w słoneczku siedzi, jak jest trochę później i słońce mocniej grzeje to rozkładamy baldachim. W upalne dni ten wschodni też swietnie się sprawdza, bo od około południa jest już w cieniu. Ten zachodni na poranną kawkę by się nie naddawał, bo jest w cieniu. Natomiast faktycznie lubimy przesiadywać na tych schodach wieczorkiem. Od strony południowej w ogóle nie jest używany, bo w lecie za gorąco Edytowane 21 Marca 2015 przez igimaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi21 25.03.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Grill , kawa wszystko aby miec z kim i dla kogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zet_zet 28.03.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Grill , kawa wszystko aby miec z kim i dla kogo! Zgadza się. Najlepiej spędza się czas w gronie ukochanych osób. Na tarasie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarat 30.03.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ja uwielbiam pic herbatę na tarasie, jednak czas na to mam tylko na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarat 20.04.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 fakt, to jak wygląda taras wpływa czasem nawet na moje samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikol12 12.05.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Na emeryturze będzie czas;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPk 07.06.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Niedzielna poranna kawa na tarasie jest niezbedna i zawsze sie na nia znajdzie te pare minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 08.06.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Niedzielna poranna kawa na tarasie jest niezbedna i zawsze sie na nia znajdzie te pare minut Mnie niedzielną poranną kawę mąż przynosi do łóżka,za to kawa popołudniowa jeśli tylko pogoda pozwala obowiazkowo na tarasie zwłaszcza,że często mamy gości w niedzielę więc jest nie tylko kawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchala02 11.06.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Nie mam tarasu xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 15.06.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Przeczytałam wątek! I aż dreszcze mam ze zniecierpliwienia...Ja tez tak chcę! U mnie domek stanie jesienią a taras to pewnie w przyszłym roku,ale marzę choć o taborecie we własnym... hmm ogródku to raczej za dużo powiedziane,może raczej na własnej ziemi. Kawka,soczek,cokolwiek byle w tej cudnej ciszy która otacza moją działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 15.06.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 a czym macie wyłożone tarasy? ja mam na razie tylko z betonu jakgdyby 3 tarasy obok siebie, wschodni, poludniowy-zadaszony i zachodni. zobaczymy gdzie będziemy najchętniej siedzieć poki co jest zabawa z obserwowaniem wędrującego cienia od srodkowego daszku przyjemniej będzie jak kopara zabierze nadmiar ziemi i będzie wreszcie namiastka widoku, bo teraz to w dołku się siedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tonek1 16.06.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 jak nie w domu to zawsze można na działeczce, nie ma nic lepszego niż poranna kawa, szum drzew, z dala od zgiełku.. ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 21.06.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Kawy nie pijam ale rano wyjść na taras , rześkie powietrze, ptaszki śpiewają, piesek myrda ogonkiem....to inna czasoprzestrzen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek102 22.06.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ahhh ten taras, też w przyszłości zamierzam sobie dobudować do swojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.06.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Przeczytałam wątek! I aż dreszcze mam ze zniecierpliwienia...Ja tez tak chcę! U mnie domek stanie jesienią a taras to pewnie w przyszłym roku,ale marzę choć o taborecie we własnym... hmm ogródku to raczej za dużo powiedziane,może raczej na własnej ziemi. Kawka,soczek,cokolwiek byle w tej cudnej ciszy która otacza moją działkę. witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts