mmikka 29.08.2018 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Diane śmieci? Jak potoczyły się sprawy z kasą za taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 szkoda gadac Mika, on jest posrany, a to co tydzien temu zrobil to juz przeszlo ludzkie pojecie, opowiem potem poki co......nie t nie smieci, ciekawa bylam czy ktoras zareaguje ha ha ha .....grzyba hoduje!!! zaslonilam bo wiewiorki grzyby jedza, ja sie nie znam na grzybach jest ich mas w lesie, wlasnie z lasu wrocilam, ktora sie zna na prawdziwkach?????? innymi sie nie interesuje, ale te jak prawdziwki wygadaja, a ten u mnie najwiekszy wkleje to powiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.08.2018 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Sto lat, a w zasadzie z dobrych dziesięć na grzybach nie byłam. Kilka lat temu na spacerze parę sztuk znaleźliśmy i to nie były prawdziwki. A "posrani" to chyba wysypują się jak grzyby po deszczu, coraz więcej dziwnych spraw i okoliczności dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Mika mowisz urodzaj zapanowal a raczej zaraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 dobra, tu choduje grzyba, chce zobaczyc jaki duzy urosnie - chociaz po takich wielkich burzach jakie mam to go trafi jasna nagla, ale rosnie dzielnie poki co i codziennie wiekszy NIE ZNAM SIE....mowie odrazu Borowik zolty?????????? czy jak to mowia prawdziwek zolty czy jakos tak??? obok zaraz kolo niego maly rosnie i 30 cm dalej drugi maly ??? prawdziwki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 tego przynioslam rano i potem go przecielam a tu nizej po 5 godzinch - nic nie zsinialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 borowiki nie sinieją tylko podgrzybki.Niestety nie znam się na amerykańskich grzybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 ile trujakow ??? :lol2: free photo upload pierwszy zolty windows screenshot program snagit po rozkrojeniu nie zzsnial ani nie zarozowil sie i nie mial gorzkiego smaku, pod spodem tez nie jest bialy jak goryczak zolciowy a zolty - wiec nie wiem co to??? (wywalilam go i tak do smieci ale jak wiecie co to to piszccie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Elfi jest tu kilka rodzaji borowikow, wiem ze sa krolewskie i ze sa zolte i jeszcze jakies, poczekaj zobacz na reszte moze cos rozpoznasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 screenshot pc screencast temp pic hosting upload images online a tu po rozkrojeniu, juz tak kilka godzin leza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 te wyzej sa takie same jak ten za moim domkiem tylko mniejsze a tu jeszcze te photo uploader a tu z netu jest fotka White King Bolete czyli Borowik krolewski, moze w Eu inaczej wygladaja . free screenshot moze fakt ze macie inne. Te rosna pod sosnami i debami - a te akurat ttaj mam grzybow sie rozumie nie trzymam i je wywalam, bedzie bol jak wielkie prawdziwki wywalilam niestety maz mojej znajomej ktory sie zna na grzybach akurat jest na wyjezdzie. A ja to tylko pieczarki, a prawdziwki to suszone ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 grzybki wsadzilam do folderu na pulpicie, folder sie zrobil...nr.13 nie ma co ryzykowac nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.08.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 No i głowy mi przyszło żebyś sąsiadów najbliższych nie pytała o ich jadalność :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 z tego co wygooglalam a googlam od kilku dni - wszystkie sa jadalne borowiki, ale Rick kazal mi rece myc he he ale mam i kilka ladnych zdjec zaraz wkleje, Dyson dzis przyszedl, M odebral, pokazal mi, podlaczyl i sie darl ze jest brand new - no ba, nowke kupowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 mialam pokazac "sile grzybkow", jak z mchu wylaza, u mnie zaraz kolo tego wielkiego nie doczekalam az wyrosna.... godzine po zrobieniu zdjec przylazl rudzielec i po grzybkach slad nie zostal (swoja droga czy zeby widziec rude wiewiorki musze tu do lasu przyjezdzac? w miescie same szczurowate czarne i szare ) w ten sposob sie dowiedzialam ze wiewiorki zjadaja grzybki - trujaki - ze maja tak organizm zrobiony ze nic im sie nie dzieje (czasem sie nacpaja ), tak samo jak slimaki. No i jak w lesie bylam to faktycznie, co grzyb trujak - rozwalony i zjedzony a z przodu, moj pieniek pamietacie grzybek sobie wyrosl dzis wyglada juz tak nawet bym go nie zauwazyla ale przywiazalam psa do drzewa na froncie zeby sie pobujal i zaplatal sie wokolo pienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 zdjeia nie tego ale strasznie wysoko skubaniec siedzial free image hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 na zupe..............nie bede mowic dla kogo host image photo upload sites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 zab i ropuch jest bez przesady tysiace screenshot capture ale pamietacie ta wielka zielona z zeszlego roku? w tym roku nie spotkalam takiej Matki Zaby wielkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.08.2018 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 huby narosle i inne cuda w roznych kolorach - po suszach mamy burze wiec ich pelno wszedzie how to host pictures online screencapture na zdjciu pewno nie widac ale te huby obrosly ta brzoze do samej gory! a tu brzozka ktora cos "gryzlo" w nogi i zdcydowala rosnac...jak rosnie i piekna purchaweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2018 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Wiele gatunków borowików jest w Polsce trujących (na szczęście głownie górskich gatunków, np. borowik szatański) lub warunkowo trujących (borowik ponury). Najbardziej trujący grzyb w Polsce, muchomor sromotnikowy, nie jest gorzki, tylko słodki. Nigdy bym się nie podjęła określania poprzez zdjęcia czy coś jest jadalne czy nie, zwłaszcza jak nie znam waszych gatunków. Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts