mania1220 30.08.2018 02:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Elfi nawet bym ich nie trzymala nawet jakbym wiedziala ze prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.08.2018 02:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 na koniec cos co mnie rozwalilo, nie moglam sie od tego oderwac, jak spodniczka z falbankami i tylko jedno roslo a las z obu stron zaliczylam, tez grzybiaste screen shot capture screenshot studio normalnie PIKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.08.2018 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Z ekranu lasem zapachniało Mania, zerkniesz na tę stronę? https://www.barnebys.com/appraisal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.08.2018 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 no zerknelam i? co chcesz wiedziec i wazne - co chcesz wycenic - ale z gory mowie ze takie online wyceny nie sa dobre nie na wszystko napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.08.2018 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Właśnie chodzi mi o to czy oni mają jakiś prestiż, czy gość prowadzi tylko sobie bloga i z tego żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.08.2018 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 wiesz, najpredzej mebel wycenic, ae tez bym nie dala, a bizuterie to juz wcale. Dajmy na to masz zloto z diamentami , czy platyne z diamentami, czy z jakimkolwiek innym kamieniem - kamienie trzeba wymierzyc, obejrzec pod katem czystosci, koloru, czy nie ma uszkodzen , wymiary itp - do tego potrzebny jest geomolog (tak sie pisze??), a ci robia na podstawie zdjec. Czyli mozesz pierscionek z cyrkonia poslac i z tompabku z falszywa pieczatka, wycenic na krocie i sprzedac naiwnemu, albo sama nie wiesz co masz i albo zanizy albo powie ze niewarte nic ( a np fortune warte) zloto tez trzeba sprawdzic bo pieczatki nic ie warte a czasem na pierscionkach nie ma bo sie starly...temat rzeka. Niewarto ryzykowac. Do ubezpieczenia tez nie wiem czy by przyjeli, napewno nie u nas. Meble tez sa podroby ze zdjec czasem trudno - dokladnie jak z grzybami ja bizuterie mam odsylana/zawozona do renomowanej firmy ktora jest akceptowana przez kazdego ubezpieczyciela. I nic poza bizuteria nie wyceniaja, nawet zegarkow nie. Same metale i "szkielka" plus perly. Nawet "za rog" do zlotnika nie zaniose na wycene bo on zlotnik a nie geomolog. i tak na kazda rzecz do wyceny moza sie rozpisywac. Jednym slwem - trzymac sie z daleka. Wycena za 17-18$ jest nic niewarta, za tanio, jak mowisz - nabijanie kasy i watpliwe badz nic nie warte ogledziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.08.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Mebel mam do wyceny. Nie chcę się rozwodzić na ogólnym, kiedyś pokazywałam i jeżeli pamiętasz, to sama byłam amerykańskimi cenami zdziwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.08.2018 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Swoją drogą, to powtarzam, że rzecz jest tyle warta, za ile ktoś ją kupi. Można chcieć "bógwieile" i sprzedawać do zasranej śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.08.2018 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 no tu po tej stronie inne ceny i inaczej wyceniane, co kraj pewno tak jest. Co w jednym kraju malo warte duzo w drugim, szczegolnie meble! Bo co kraj ma swpje standarty na antyki.Jak masz jakies pieczatki na meblu - kto wie? ale chcesz dla swojej ciekawosci czy masz zamiar sprzedac? nie masz gdzies kogos blisko zeby faktycznie obejrzal mebel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 30.08.2018 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Drewno jest sygnowane w kilku miejscach oraz ma firmowy znaczek z logo i numerem seryjnym. Znany projektant i firma również, lata sześćdziesiąte.Kiedyś żartowałam, że trzymam aktywa na starość, ale chciałabym sprzedać teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.08.2018 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Mmikka, na facebooku możesz zrobić licytację. Są strony z aukcjami antyków. Ja zaglądam tu:https://www.facebook.com/groups/wojtekantykifecebuk/?multi_permalinks=1898549013517243¬if_id=1535661116806691¬if_t=group_highlightsSą różne rzeczy, meble też. Możesz poprosić o pomoc w wycenie.A tu https://www.facebook.com/marketplace/groups/?multi_permalinks=1898677370171074¬if_id=1535575766445301¬if_t=commerce_interesting_product są raczej wyprzedarze, ale pojawiają się też sporo warte meble. A co to za mebel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.08.2018 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Pestka, weszłam na fejsa. Poruszam się na tej grupie jak dziecko we mgle. Żeby cokolwiek przeczytać, to muszę dołączyć do grupy i wysłać info, że przeczytałam regulamin? Można obejrzeć wystawione przedmioty bez zapisywania się go grup? Nie lubię fejsa, bardzo rzadko tam zaglądam. Może gdyby informacja, że jest się dostępnym nie szła w cały świat, to częściej bym zajrzała.Wysłałam ci priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2018 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Zapisz się. Jak obejrzysz możesz się wypisać. Czytałam i oglądałam. Super te fotele, aż szkoda, że się pozbywasz. Zajrzyj tu https://patyna.pl/kategoria-produktu/fotele-i-pufy/?q=%2Fkategoria-produktu%2Fmeble%2F&show_products=2037Para foteli podobnych jest tu w cenie ponad 6 tys., a jeden fotel Halabala (czeski) za 7 900. Na niemieckim e-bayu sztuka taka jak z linka, który mi podesłałaś, ale nie w skórze jast za 1000euro. Acha, na allegro jest gość, który sprzedaje używane meble, czasem po renowacji, a czasem nie i np. Halabala (taki sam jak ten z patyna.pl) ma za 3850, ale jest do tapicerowania.https://allegro.pl/fotel-art-deco-j-halabala-h-269-1e-571-15-i7534946644.html Porównaj i nie oddawaj tanio, bo będziesz bardzo żałować . Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.08.2018 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) U mnie jest duńska projektantka. Edytowane 5 Września 2018 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2018 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Wiem, Mmikka. Podlinkowałam te czeskie jako przykład jak różnie wyceniają ten sam mebel. No, i masz w patyna.pl podobny do twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.09.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Pestka priv:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.09.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2018 MMika sprzedajesz te swoje świetne fotele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.09.2018 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2018 jakby co, ja mam mniej świetne B310 na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.09.2018 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Joana, trochę się pogmatwało w życiu i kasa by się przydała. Chierowskiego rozgrzebałam 4 krzesła Aga, pewnie ponad 2 lata temu robaki trułam i dzielnie szlifowałam nogi. Leżą i proszą się o oddanie w lepsze ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.09.2018 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 zaczelo sie odliczanie - koniec wakacji. Jutro jade do domu na kilka dni. Potem tylko zacznie sie pakowanie i do konca wrzesnia stad wypad robimy, zacznie sie robota w domu poki sniegi nie przyjda. Nie zostajemy do polowy pazdziernika. Plywalam w kajaku, pierwszy raz w zyciu niw ywalilam sie. Wiec podjelismy decyzje ze zamiast dwoch desek bedzie deska i kajak. M zmienil deske na inna, kajak kupie w przyszlym roku. Mika, pytalas o Jerrego-idiote. Mieczem wojujesz - od miecza giniesz. Brad z nami rozmawial przedwczoraj, to co uslyszalam od Brada (mowie o wlascicielu parku) az mnie przytkalo. Wtedy dopiero mu powiedzialam co dupek narobil. Przedtem nic nie mowilam, ale Brad sam sie na nim przejechal, jaja jak berety. Tak sobie Jerry zbiera ze w koncu bedzie mial zakaz wjazdu tutaj. Jego zachowanie zaczelo sie odbijac na calym parku. Jego i jego zony. A co mi zrobil to juz szkoda gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts