Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joana ja mam ta sama metode, na wiele zeczy czekam i czekam ale jak juz sie trafi i jest strzalem w 10tke to cieszy nawet nie podwojnie a potrojnie :wiggle:

sluchajcie, pamietacie moja lawe pod gazebo? ta z trawy jakiejs-tam plecionej. Wrocilam sobie z lasu i patrze a ona z produ na froncie ma ciemne plamy, odrazu wiedzialam ze sie grzybisko zrobilo - deszcz z gazebo jak spadal na podloge sie odbijal, dywan mokl, grzynek se przeskakiwal - za duzo humidow bylo. No i madra ja - ta lawa jasne ze jest ladna ale ona jest do srodka domu nie na zewnatrz. Wczoraj ja musialam szorowac antygrzybowym, postala na sloncu a teraz sie suszy przed kominkiem. Na wiosne ja mam zamiar pociagnc jakims "lakierem". Pasuje mi tam i juz i ja lubie. Mowilam M ze to zrobie jak ja kupilam, ale nie zrobilam, zabralam tylek w troki do lasu pojechalam. Znaczy lenistwo nie poplaca :p

a Mloda zrobila dwa stoliki i poszly jak swierze bulki nastepnego dnia, ludzie sie bili o nie. Kupila nastepne jakies komody i biurka i modzi tam. I wyglada ze wpadla po uszy w to. Tylko pyta sie mnie jakie kolory i jak wynajdzie mebel to czy brac czy nie. Super. Niech zarabia jk siedzi w domu. Powiedziala ze to dla niej relaksujace jest.

Mania, chodził mi po głowie ten sam pomysł co twojej młodej. Tylko, ze u Was łatwiej o tanie fajne graty.

IMG_20180926_142748[1].jpg

Powiem Wam,że trzęsłam d..ą czy działa, na szczęście tak :lol2::lol2: żarówki muszę wymienić, na mocniejsze, no i część przepalona. Ciągle się zastanawiam dlaczego gość go tak tanio sprzedawał

koniec roboty, alez mnie reka boli, pralam dywany - nie macie pojecia jak CZYSTE dywany sa......brudne :sick:

nikt po nich ie lazil, pralam przed wybyciem do lasu. Kurz, diabli wiedza co? woda czarna byla :mad:

slicznie Joana!!! wpasowal sie jak ulal, szczegolnie z zegarem.

Ja tez bym oczka dala zeby za duzo nie bylo - bo ten zyrandol powinien krolowac :p