mmikka 18.10.2018 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Za dużo tych mebelków w jednym pokoju źle by wyglądało.W ubiegłym roku zaczęliśmy grzać w listopadzie, teraz nie da się w domu wysiedzieć bez przepalenia w kominku.Mania, chyba różę w śniegu pokazywałaś w ubiegłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.10.2018 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 a u nas pełne słońce, w domu wietrzymy bo temperatura 24 stopnie i ciężko spać.W dzień w krótkim rękawku po ogrodzie biegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.10.2018 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Mmika, no co ty? zimno? U mnie też ciepło, piec jeszcze nie włączony, w kominku ani razu nie przepalone tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.10.2018 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Uroki murów z których dom zbudowany jest. Na dworze cieplej niż w domu. Najzimniejszy jest pokój "dziupla" w którym komputer stacjonarny stoi, nos marznie. Budynek ma okna od wschodu i zachodu, przez szyby się nie nagrzeje. Za to latem mamy dużo chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 U nas też całkiem chłodno w domu, choć na zewnątrz jak Elfir w T-shirtach biegamy i obiady jemy w ogrodzie A w nocy 8 st, a przy gruncie 4 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 no, snieg padal cala noc i byla niezla zadyma jest 12 juz stopnial. U mnie ogrzewanie wlaczone na 21C wiec prawie wcale sie nie wlacza ale kominek juz chodzi codziennie. Jak nagrzeje to ogrzewanie i tak sie nie wlacza. Ma sie ocieplic i ma byc parenascie stopni - na weekend. Nie wiem, Rick tak dzis mowil jeszcze pogody nie sprawdzalam. Ale mi ocieplenie potrzebne. Na weekend mamy plan - zerwac wykladzine na korytarzu na gorze i polozyc podloge, wiec ciecie bedzie desek w garazu. To robota na jeden dzien niecaly. A potem - MAM NADZIEJE - M wezmie sie za swoj kominek i polozy plyty - wiec ciecie tez. Wiec cieplej w garazu by sie sprzydalo zeby nie umarzl. Najwyzej mu grzejnik wlacze zeby tylko to zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Pestka no jakby nie bylo postarzane i ten material byl normalny a nie swiecacy toby lepiej wygladalo. Srebrny taki czy szary bardzo sie swieci, zupelnie inaczej niz czarny.Szafeczki jak ja kupilam tez byly z postarzanymi brzegami - nie chcialam ich. Nie patrzylam za laweczkami, zobacze czy maja takie ceny porownamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 upload photo Rick rano przyszedl - koniec gotowania! Zanurkowal i odlaczyl gaz. M wroci wyciagnie plyte, zakleje dziure. Powoli bedzie mozna zrywac kafelki. plan maly powstal....M nosem kreci ale wyjscia nie bedzie mial - bo bedzie lepiej wygladac. Kafelki ktore kupilismy?? Bede odcinac z siatki i kazdy pasek bedziemy osobno klasc - na styk. Zadnych fug nie bedzie. Zadnego smarowania. Dlatego ze na siatce jak ida to paski sa na styk a fuga jest miedzy kazdym zadkiem - wypelnajac fugi poszatkuje mi kafelki i bedzie linie wydac co mi sie nie podoba. Chce na styk. Wiecej roboty ale bedzie lepiej wygladac. Nie bedziemy tez ich na klej/zaprawe klasc jak sie kladzie - bo trzeba sciane smarowac cala a ona lubi SE wyjsc bokiem miedzy kafelkami. Beda kladzione na specjalny klej w tubie jak silikon jest (schody nim tez przyklejalismy). Nigdy bym na to nie wpadla ale Rick mi pomysl podsunal, mowil ze raz w sklepie pokaz robili kladzenie kafelek i pokazali taki sposob wlasnie. Kladzie sie ten klej kropkami , nic wtedy nie wylazi miedzy. A jak chce na styk wsadzic to tymbadziej tak potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 a teraz lozko....kupilam nowa gobke bo chce wiecej tych pikowan zrobic niz mialam. po przekopaniu tysiecy lozek w koncu wybralam CO CHCE. Napewno chce uszy, bez dwoch zdan. Lubie je. Pozatym to jedyne lozko jakie mam z uszami. Modyfikacja bedzie taka ze - obetne zaokraglenie na gorze i robie proste, uszy zmniejsze. jeden pomysl taki a drugi taki - z ramka na gorze zenatrzne wykonczenie uszu jak powyzej badz jak tutaj na dole gwozdakmi juz nie obijam, nie chce mi sie. Pociagne sam sznurek na laczeniach materialu, wiec szycia bedzie. Spodniczki tez juz nie bedzie, M powiedzial ze mi zbuduje zabudowe. Na tyle materialu kupilam ze obije. Kto wie, moze nawet "zanozek" zrobie?? nad nim musze sie zastanowic. tylko jakbym robila - nie chce takiego duzego. Duzo nizszy zeby materac wystawal. Ale to niekoniecznie potrzebuje. Lozko sie wieksze wydaje bez tego jak nazuta swisa swobodnie, ale z nizszym zanozkiem tez mozna go zakryc. ale materialu nadal nie mam....jeszcze nwet nie wylecial z US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.10.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Super plany łóżkowe aż znow nabrałam chęci na taki zagłówek u mnie, kiedys na pewno. A nie popękają ci te płytki kładzione bez odstepow? Pamiętam że ta ściana mocno pracuje pod wpływem temperatury U nas ostatnie ciepłe dni a ja cały dzień na sor spędziłam i chyba noc mnie czeka. Mam na dzieje że jutro do domciu . A jednak zaraz do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 masz dobra pamiec, te dwie zewnetrzne sciany bardzo mi chodza, wtedy blat odchodzil i szpara byla. Najwiecej na tej ze zlewem. Mam nadzieje ze nic sie dziac nie bedzie, beda na styk ale zawsze jakas tam szparka zostanie, no i klejenie tylko kropkami a nie po calosci da im wiecej elastycznosci. Najwyzej jaks cos to sie wdlubie i nowa wsadzi. Z fugami tez by popekac mogly, nawet nie tyle kafelki ile fugi. Doriko co sie stalo?? dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.10.2018 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Mania, już sie nie mogę doczekać twojego łóżka. Doriko, mam nadzieję, że nic poważnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.10.2018 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Nie z dzieckiem a ze sobą byłam. Nic strasznego się okazało, bede żyć. Najgorsze że leki dostałam takie co przy nich karmić nie można więc muszę młodego odstawić. Ciężka noc przede mną. Ale dzisiaj się naspałam i naodpoczywałam za wsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2018 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Trawertyn w łazience dolnej tak właśnie położyłam bezfugowo. Kafle 30x30 i nic się złego nie dzieje. Kamień tak można mimo, że przecież w kabinie prysznicowej przede wszystkim. Tylko ja kleiłam półelastycznym klejem po całość, nie punktowo. U mnie ściany nie pracują, a poza tym trawertyn 30x30x0,15 cm swój ciężar ma. Zagłówki piękne wszystkie, ale najbardziej podoba mi się ten z turkusowego łóżka Mania tam na Westwing, skąd ta lustrzana łąweczka jest też nakas nakastlik 55x55x55. Sześcianik na wysokich nóżkach za 1099 zł. Nieładny moim zdaniem. No, i oni udaję, że to są ceny po 50% obniżce Porównaj ze swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 DORIKO - co sie stalo................???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Pestka wybralam najbardziej znosne laweczki, reszta byla totalna wiocha i zajezdzala taniocha, wiesz, taki specyficzny wyglad taniego mebla, wiec wybralam te lepsiejsze, ceny od 350-550$ moich dolarow. Wysylka i wszystkie podatki i oplaty celne wliczone w cene mebla. chociaz ta z szarym siedziskiem i guzikami mi zajezdza wiocha upload photo png nawet stolek barowy, nie chcialabym takiego ale wklejam, ceny zapomnialam. Maja jeszcze totalna wioche barowego z oparciem ale nie sciaglam zdjecia zamiast laweczek wolalabym jak juz takie cos takie dwie w nogach lozka ladnie by wygladaly i napewno ladniej niz laweczki. No ale ja nie mam miejsca bo komoda mi tam stoi i sciana od schodow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 (edytowane) dobra, dla porownania cen itp, ceny podaje za jedna sztuke moje - 632$ upload images online kopia moich - 100$ prawie tansze, pisalam ze nozki ma inne na dole i zawiasy widac, ale teraz jak sciagalam fotki zauwazylam jeszcze cos - na drzwiach naklejone paski z czegos cienkiego udajace krzyzak, nie sa jak moje z 4 luster - dobrze ze ich nie wzielam pewno na codzien nie do zauwazenia ale mnie by to zaczelo wkurzac gdzybym je wziela i wiedziala o tym i nastepne 254$ best image hosting 709$ 346$ 1000$ 900$ bufet tanszy od stolika jak widzisz ceny zroznicowane. Moj stolik jest wyzszy, wszystkie ktre wkelilam tez sa wysokie , moj jest 73.66 wysoki, 55.88 dlugi, 40.64 gleboki. gdyby nie te cholerne drzwi do lazienki duzo wieksze, znaczy na dlugos - bym wsadzila, od sciany do sciany prawie bo mam duzo miejsca. to wyobraz sobie ze te ceny sa jeszcze mniejsze w US, ale z nas tutaj musza zedrzec - jak zawsze wiec jakie 50% off w polskim sklepie stary numer zeby sprzedac kupowalam na Wayfair, tak jak Overstock. Kupuje tu i tu, z Wayfair szybciej przychodzi - pamietasz dlugie czekanie na moj dywan jak krazyl po pol US w te i wewte?? meble takie mam i tutaj w Canadzie, sek w tym ze ani mi sie jezdzic nie chce - a najwiekszy wybor w Toronto, ani nie wiem gdzie szukac w jakich sklepach bo tych meblowych sie narobilo jak wszow. Szkoda czasu i energii. Jestem taka ostatnio leniwa, tak niecierpie po sklepach lazic ze SERIO...ale na amazonie kupuje nawet apier toaletowy czy inny czy plyny i proszki, mam prime konto, nie place nic za wysylke, przychodzi w 1-2 dni. Edytowane 18 Października 2018 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2018 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 a dodam jeszcze ze te moje stoliki wygladaja o niebo lepiej na zywo, mialam jakies przeczucie ze je wzielam - i nie zaluje, prawde mowiac cala rozanielona jestem jak wchodze do sypialni rano musze wstac kolo 4, M mnie zawozi do Mlodej a sam do roboty jedzie, ja mam dziecioriow pilnowac bo kurza mac nastepny model w rodzince - jedno z jej dzieciakow ma jutro sesje zawolali ja, do jakiegos katalogu. moze ja powinnam isc tez , w koncu po kims te geny maja ZART!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.10.2018 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wiocha i tandeta pojawia się wszędzie, wiadomo. Ale u ciebie przynajmniej wybór jest, a u nas taki Westwing kit wciska z tymi cenami, a i wybór co najmniej mizerny. Ja od kilku lat poluję w necie na ławeczkę do wiatrołapu/przedpokoju. Raz mi się udało u podobnego sprzedawcy jak Westwing znaleźć taką jak chcę. Opłaciłam i po 2 tygodniach (wysyłka miała być w miesiąc!!!) dostałam informację, że odesłali mi kasę, bo się wyprzedało Dojdzie do tego, że własną agencję modeli założycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.10.2018 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Pestka w tkmaxx któraś ozdoba bożonarodzeniowa miała cenę- 9,99 €, w złotówkach 49,90. Reklamują się do -60%. Tak to jest z tym NIBY TANIEJ. Sklep na W tak samo z cenami postępuje. Popularność lustrzanych mebelków skojarzyła mi się z niedawną modą na ceramiczne stołki/stoliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts