joana_ 12.11.2018 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Podoba mi sie ta belka ze zdjęcia, jest taka nowoczesna, w ogóle mi się podoba ta kompozycja, hmm.. zapisałam sobie to zdjęcie. Mania, może gość da Wam jakiś upust porządny, za zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2018 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 moze da, dal nam upust na podstopnice jak pierwsze oddalam bo mialy defekt. Rick nie mogl uwierzyc wogole ile nas kosztowaly te schody, facet ma super ceny na dab, poki co nikt inny go nie podbil. No wlasnie mi sie tez podoba tanowoczesna, M prze na stara belke ale ona mi sie nie widzi. Juz mu poslalam kilka filmikow i linkow jak taka belke zrobic, zeby belka z desek wyszla - tnie sie na skos deski. ja tez wole bardziej nowoczesna. Taka ciemna scianka miala byc na poczatku ale doszlam do wniosku ze wole jasniejsza bo mam dosc ciemne sciany, no i fajnie spasuje sie z blatami w kuchni, cos jak tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2018 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 ta scianka tez mi sie podoba, z kominkiem z obudowa jaka mam teraz zepsuja cala scianke bo tv wieszaja nad kominkiem. Ten bialy tez myslalam, pokazywalam go w sklepie, ale u mnie za jasny bedzie. Jakbym miala biale sciany to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2018 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 tu masz jeszcze podobne scianki, nie kazda belke ma, ale jakbys myslala (a pewno dumasz nad ta scianka swoja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.11.2018 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Dumam Mania cały czas nad tym salonem, mi się te ściany z kamienia nie podobają, nie lubię tych takich ala cienkich cegiełek. Bardziej taki jasny kamień jednoloity, pamiętasz jak pokazywałam kiedyś i belka nad, bardzo mi sie podoba, no i można coś tam postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2018 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 no wiesz, ja tez z checia bym po calosci polozyla, takie jak blaty w kuchni, ale zeby to zrobic - musialabym wydac tyle co na kuchnie a prawde mowiac wiecej - bo bym musiala 3 slaby kupic. A chce na calej scianie zrobic nie tylko gdzie kominek, wiec to najlepszy i najtanszy pomysl. Na dole jak pamietasz duze kafle ida. Nie super duze ale duze. Nie zrobione jeszcze oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 12.11.2018 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 No tak, kasa, kasa, kasa Słuchajcie kosiłam dzisiaj, myślicie, że to ostatni raz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.11.2018 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 policzylam, musialabym 3 cale slaby kupic. Wiecej niz w kuchni blatow mam - odpada. 6 tys moj budzet nie wytrzyma, a musieliby instalowac byloby drozej jeszcze. Za duzo mam jeszcze do wykonczenia. Jak np. pralnia i 3 lazienki. Joana chyba ze dwa lata temu w grudniu kosilam, tak jakos w polowie, trawa urosla, cieplo bylo bardzo i sobie trawka rosla. Sniegi i mrozy dopiero styczen-luty przyszly. M robi kuchnie a ja zbieram i chowam na ogrodzie, zaraz zawijac bede kanapy, krzesla pochowane, czystka w szopce zrobiona, kilka krzakow zawiniete - w nocy ma zaczac padac snieg i ma byc na minusie ciagle. Aaaa...fontanna tez juz zakryta. Ogrod wyglada paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2018 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 upload jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2018 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 :o:jawdrop:, zabrakło mi słów, znaków, języka. Bardzo mi się podoba, ale największy szok,ze Ty sama takie cudo zrobiłaś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2018 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 No właśnie szok, że to DIY a nie kupne od tapicera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2018 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 moze byc mowicie? to sie ciesze. Musze popracowac na rozciagnieciu materialu jeszcze - byl problem - material bardzo twardy pod spodem - na wierzchu miekki, ale przez ten spod byl nierozciagliwy i bylo to pain in the ass Czekam az sie sam ulozy i podda wtedy bede wyrownywac. Bo materialy sie w koncu poddaja po naciagnieciu i czasie.Sznurek tez, chcialam materialowy ale nie mieli tej grubosci z materialu tylko papierowy. ktory jest w sumie lepszy bo latwiej sie poddaje zeby go uformowac - wcisnac, docisnac i splaszczycz czy przekrecic - to tak na zas mowie jakby ktora mowila. dwa razy wstrzelilam sobie zszywke w palce. Raz co pisalam a potem drugi raz i to gorzej bo lecialo jak glupie i palec mam spuchniety do dzis. tak mysle ze teraz by psowalo cos tam powiesic. Tamto lozko bylo wyzsze. Znaczy tylko zaokraglenie obcielismy, ale automatycznie zjechalo w dol przez to. Nie wiem czy ta sciana nie za lysa?? te trzy wypukle lusterka co mam w Granatowym by pasowaly ale nie chce ich zabierac bo fajnie tam wygladaja. Moze sie rozejrze za czyms. czy zostawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2018 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 a co masz na wprost łózka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2018 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Lusterka nad łóżkiem mi się nie widzą, szafki masz lustrzane, byłoby za dużo. Tak jest ładnie, albo pasowałby mi jakiś obraz ale taki monochromatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Ja piernikam, no nie mogę wyjść z podziwu, że tak ładnie to zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2018 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 czasem wiem co chce a czasem nie mam pomyslu, jak kazdy. Zaraz cykne fotke co jest naprzeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2018 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Joana to teraz juz nabralas pewnosci ze mozesz zrobic swoje? ktore bedzie duzo latwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.11.2018 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Mania, ja zrobię moje, nie boję się , nie będzie tak piękne jak twoje, ale zrobię. Tylko, ze nie chcę sama targać płyty dużej do domu, no i będę chciała ją zamontować na istniejących zaczepach, więc mój będzie niezbędny mi do tego etapu Ja mam często tak,że w głowie wiem co chcę, ale nie umiem tego przelać na wnętrze, czasami się boję, choć raczej odważna jestem Dlatego np się cieszyłam jak Pestka powiedziała, że coś tam mi nabazgra z salonem, wtedy mi w głowie jaśnieje. Ale chyba obrażona, więc będę błądziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2018 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 to jest cala sypialnia naprzeciwko mam wejscie i sciane od schodow na scianie mam tylko jedna rzecz powieszona - oprawki . Mam jeszcze jedna, moze ona by sie nadala zeby powtorzyc element?? obrazki ciezko bo ja nieobrazkowa wiec ciezko mi powiesic cos zeby mi spasowalo, ale moze macie pomysl. lustro duze stoi na podlodze za fotelem. z gory mowie ze krzykliwe akcenty odpadaja - nie lubie. Chce zostac w stonowanych pasujacych kolorch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.11.2018 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Pestka sie na mnie obrazila , juz by wylezc mogla bo nie ma o co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts