Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moze da, dal nam upust na podstopnice jak pierwsze oddalam bo mialy defekt. Rick nie mogl uwierzyc wogole ile nas kosztowaly te schody, facet ma super ceny na dab, poki co nikt inny go nie podbil.

No wlasnie mi sie tez podoba tanowoczesna, M prze na stara belke ale ona mi sie nie widzi. Juz mu poslalam kilka filmikow i linkow jak taka belke zrobic, zeby belka z desek wyszla - tnie sie na skos deski. ja tez wole bardziej nowoczesna.

Taka ciemna scianka miala byc na poczatku ale doszlam do wniosku ze wole jasniejsza bo mam dosc ciemne sciany, no i fajnie spasuje sie z blatami w kuchni, cos jak tu

sparkle-ice-grey-split-face-mosaic-kitchen-project-3-1.jpg

no wiesz, ja tez z checia bym po calosci polozyla, takie jak blaty w kuchni, ale zeby to zrobic - musialabym wydac tyle co na kuchnie ;) a prawde mowiac wiecej - bo bym musiala 3 slaby kupic. A chce na calej scianie zrobic nie tylko gdzie kominek, wiec to najlepszy i najtanszy pomysl. Na dole jak pamietasz duze kafle ida. Nie super duze ale duze. Nie zrobione jeszcze oczywiscie

policzylam, musialabym 3 cale slaby kupic. Wiecej niz w kuchni blatow mam - odpada. 6 tys moj budzet nie wytrzyma, a musieliby instalowac byloby drozej jeszcze. Za duzo mam jeszcze do wykonczenia. Jak np. pralnia i 3 lazienki.

Joana chyba ze dwa lata temu w grudniu kosilam, tak jakos w polowie, trawa urosla, cieplo bylo bardzo i sobie trawka rosla. Sniegi i mrozy dopiero styczen-luty przyszly.

M robi kuchnie a ja zbieram i chowam na ogrodzie, zaraz zawijac bede kanapy, krzesla pochowane, czystka w szopce zrobiona, kilka krzakow zawiniete - w nocy ma zaczac padac snieg i ma byc na minusie ciagle. Aaaa...fontanna tez juz zakryta. Ogrod wyglada paskudnie ;)

moze byc mowicie? to sie ciesze.

Musze popracowac na rozciagnieciu materialu jeszcze - byl problem - material bardzo twardy pod spodem - na wierzchu miekki, ale przez ten spod byl nierozciagliwy i bylo to pain in the ass :sick: Czekam az sie sam ulozy i podda wtedy bede wyrownywac. Bo materialy sie w koncu poddaja po naciagnieciu i czasie.Sznurek tez, chcialam materialowy ale nie mieli tej grubosci z materialu tylko papierowy. ktory jest w sumie lepszy bo latwiej sie poddaje zeby go uformowac - wcisnac, docisnac i splaszczycz czy przekrecic - to tak na zas mowie jakby ktora mowila.

dwa razy wstrzelilam sobie zszywke w palce. Raz co pisalam a potem drugi raz i to gorzej bo lecialo jak glupie i palec mam spuchniety do dzis.

tak mysle ze teraz by psowalo cos tam powiesic. Tamto lozko bylo wyzsze. Znaczy tylko zaokraglenie obcielismy, ale automatycznie zjechalo w dol przez to. Nie wiem czy ta sciana nie za lysa??

te trzy wypukle lusterka co mam w Granatowym by pasowaly ale nie chce ich zabierac bo fajnie tam wygladaja. Moze sie rozejrze za czyms.

czy zostawic?

Mania, ja zrobię moje, nie boję się , nie będzie tak piękne jak twoje, ale zrobię. Tylko, ze nie chcę sama targać płyty dużej do domu, no i będę chciała ją zamontować na istniejących zaczepach, więc mój będzie niezbędny mi do tego etapu :)

Ja mam często tak,że w głowie wiem co chcę, ale nie umiem tego przelać na wnętrze, czasami się boję, choć raczej odważna jestem :) Dlatego np się cieszyłam jak Pestka powiedziała, że coś tam mi nabazgra z salonem, wtedy mi w głowie jaśnieje. Ale chyba obrażona, więc będę błądziła :)

to jest cala sypialnia

naprzeciwko mam wejscie i sciane od schodow :sick:

na scianie mam tylko jedna rzecz powieszona - oprawki . Mam jeszcze jedna, moze ona by sie nadala zeby powtorzyc element?? :confused:

obrazki ciezko bo ja nieobrazkowa wiec ciezko mi powiesic cos zeby mi spasowalo, ale moze macie pomysl.

lustro duze stoi na podlodze za fotelem.

IMG-1597.jpg

IMG-1594.jpg

IMG-1602.jpg

IMG-1610.jpg

IMG-1614.jpg

z gory mowie ze krzykliwe akcenty odpadaja - nie lubie. Chce zostac w stonowanych pasujacych kolorch.