Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i krzyzaki, no wyglada to super, szkoda ze nie dam rady u siebie - bo jak pisalam mam rozne szerokosci a krzyzakowe sa jedne tylko

IMG-2315.jpg

IMG-2316.jpgimage posting

pozatym kilka pierdul kupilam do szuflad jeszcze, pare wkladow do poduszek - nie do spania bo sieczka ale do dekoracji i czesci do skonczenia kuchni.

no i!!! w koncu kupilam ten maly zloto/czarny zegarek :yes:

kupa plastyku ale ma szybke, kolo zlotego to nie stalo....ale z daleka ladnie wyglada.

Po powrocie M zdarl plyte ze sciany, musial przeniesc kontakty, musi zapaciac i trzeba pomalowac i to jest project "na wczoraj" bo nie wiem kiedy oni przyjda i szafka musi wisiec zeby wzieli wyrys.

jeszcze na ogrodzie pare krzakaow wiazalam i owijalam bo po sniegach sie prawie polamaly, ale zima mnie zaskoczyla.

pisalam ze moj ogrod nadaje sie do zrycia...ale front lubie, tam mi sie podoba, chociaz pewno Elfi by mnie wysmiala :lol2:

Mmika zagłosowane. Piękne to auto Wasze.

Mi się Mania podobają te Ikeowskie biblioteki, można je podrasować trochę, mam je zresztą w planie, odległym planie na górze na holu. Kwiatowa kanapa zdecydowanie nie :no::no:, ale mam koleżankę która lubi taki angielski styl i ma kanapy w kwiaty, tylko w jasnym pokryciu. I do niej do pasuje, ma dom ubrany a nie przebrany.

Mówisz Mania że dobrze kombinuje?

Mam takie stare zdjęcie, jak wyciągnęliśmy kiedyś siedzisko i obróciliśmy plecami do przodu, mój coś wtedy musiał ścianę czy coś tam naprawić pod oknem i wtedy spojrzałam na nie zupełnie inaczej. Kolor płyty pilśniowej jest zbliżony do koloru podłogi i wyglądał zdecydowanie lżej. Niestety zdjęcie nie nadaje się do pokazania :) Robiliśmy wtedy chyba młodemu miejsce na zabawki w pokoju małym i w salonie wyglądało jak w przedszkolu.

Edytowane przez joana_

Mmikka, zagłosowałam, ale, qrczę, ty pazerna jakaś na te głosy jesteś :lol2: a Fordek jest bezkonkurencyjny z tymi 80 procentami. Reszta znika w sinej dali.

Joana, zaliczyłam nockę, rzut na taśmę i mam wolne. Jeszcze tylko muszę sama dziś 2 koty dowieźć do wetki i z powrotem. Potem siądę sobie w twoim salonie i poprzestawiam wnętrze :p

Mi wyskakuje, że witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia...

I co... nie możesz tego ominąć. Wejść mimo wszystko? Hm, masz Avasta, bo on choć antywirusowy, to ma takie opcje opiekowania się komputerem. Albo serwer cię blokuje

Pestka :hug::hug::hug::hug::hug:

Ja dziś multum czasu w Mrówce spędziłam, ozdoby na wianki kupowałam. Z przedszkola mamy kiermasz, Panie poprosiły o ciasta, kto może i ma chęć, zbierają na piekarnik ( do masy solnej, ciasteczek itp) powiedziałam, że zrobię wianek czy dwa bo słaba w pieczeniu jestem :) Zadowolone były bardzo, a może i ja tym samym sobie reklamę na kiermaszu zrobię :)

Joana dobrze kombinujesz, mi sie podoba bo ja ciemne lubie. A ta polke pod oknem bym zostawila, nie pozbywaj sie jej, zmienic/przerobic i bedzie dobrze skoro teraz ma feler.

Te witryny vel biblioteki z Ikei tez mi sie podobaja, swego czasu mierzylam czy mi tu nie wejda do biblioteki, tyle ze ja nie moge miec szyb jesli chce drabinke. Maja jeszcze jeden system tez ladny.

Mika 4 glosy na Fordzika poszly z naszej strony , mowisz? raz na dzien mozna?

Mania raz na dzień do końca grudnia. Jeżeli wygra, to w styczniu dadzą 11 zwycięskich aut z każdego miesiąca tego roku do głosowania na Klasyk Roku 2018. To będzie bardziej zacięte głosowanie. Cytat ze strony klasyk auto- "II etap: wybór Klasyka Roku

Do II etapu kwalifikują się pojazdy, które zdobyły tytuł Klasyka Miesiąca.

Głosowanie trwa od 1. do 30 stycznia następnego roku.

Zwycięzca otrzyma tytuł: „KLASYK ROKU KlassikAuto.pl”, nagrodę, a na łamach portalu opublikowany zostanie specjalny materiał na jego temat."

Kiedyś pisałam o reportażu, fotograf zrobił jesienią sesję i nastała cisza. Może jeszcze coś się jeszcze z tego urodzi, jak nie, to zostaną nam chociaż fotki :D