mania1220 02.12.2018 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Joana podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.12.2018 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Dziękuję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.12.2018 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 fu....fu....fuuuuujjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.12.2018 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 jak nie lubie zielonosci w domu to musze powiedziec ze ladnie to wygladalo, nie wiedzialam ze te biblioteki tez w zieleni robia, ale wieki tam nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.12.2018 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 dla dziewczynek sliczne komody sa, nie wiem czy dla chlopcow tez ale szlismy jak burza na zywo sa o niebo ladniejsze i w koleczkach maja szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.12.2018 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 no i krzyzaki, no wyglada to super, szkoda ze nie dam rady u siebie - bo jak pisalam mam rozne szerokosci a krzyzakowe sa jedne tylko image posting pozatym kilka pierdul kupilam do szuflad jeszcze, pare wkladow do poduszek - nie do spania bo sieczka ale do dekoracji i czesci do skonczenia kuchni. no i!!! w koncu kupilam ten maly zloto/czarny zegarek kupa plastyku ale ma szybke, kolo zlotego to nie stalo....ale z daleka ladnie wyglada. Po powrocie M zdarl plyte ze sciany, musial przeniesc kontakty, musi zapaciac i trzeba pomalowac i to jest project "na wczoraj" bo nie wiem kiedy oni przyjda i szafka musi wisiec zeby wzieli wyrys. jeszcze na ogrodzie pare krzakaow wiazalam i owijalam bo po sniegach sie prawie polamaly, ale zima mnie zaskoczyla. pisalam ze moj ogrod nadaje sie do zrycia...ale front lubie, tam mi sie podoba, chociaz pewno Elfi by mnie wysmiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2018 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Dziewczyny, zagłosujecie na naszego Forda z 1932r? https://klassikauto.pl/klasyk-roku/ Mi wyskakuje, że witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 pisalam ze moj ogrod nadaje sie do zrycia...ale front lubie, tam mi sie podoba, chociaz pewno Elfi by mnie wysmiala Ja nie wyśmiewam. Jeśli posuwam się do krytyki to staram się być w tym konstruktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.12.2018 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Elfi wiem wiem tylko czasami cos sie nie da, duzo mam w domu tak, nie da sie i koniec. Tak jak ze schodami bylo i innymi , ale z ziemi wyrwac mozna. poszukam przy okazji fotek, powiesz mi co bys wyharatala, najwyzej wyciagne cos na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.12.2018 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Mmika zagłosowane. Piękne to auto Wasze. Mi się Mania podobają te Ikeowskie biblioteki, można je podrasować trochę, mam je zresztą w planie, odległym planie na górze na holu. Kwiatowa kanapa zdecydowanie nie :no:, ale mam koleżankę która lubi taki angielski styl i ma kanapy w kwiaty, tylko w jasnym pokryciu. I do niej do pasuje, ma dom ubrany a nie przebrany. Mówisz Mania że dobrze kombinuje? Mam takie stare zdjęcie, jak wyciągnęliśmy kiedyś siedzisko i obróciliśmy plecami do przodu, mój coś wtedy musiał ścianę czy coś tam naprawić pod oknem i wtedy spojrzałam na nie zupełnie inaczej. Kolor płyty pilśniowej jest zbliżony do koloru podłogi i wyglądał zdecydowanie lżej. Niestety zdjęcie nie nadaje się do pokazania Robiliśmy wtedy chyba młodemu miejsce na zabawki w pokoju małym i w salonie wyglądało jak w przedszkolu. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Mmikka, zagłosowałam, ale, qrczę, ty pazerna jakaś na te głosy jesteś a Fordek jest bezkonkurencyjny z tymi 80 procentami. Reszta znika w sinej dali. Joana, zaliczyłam nockę, rzut na taśmę i mam wolne. Jeszcze tylko muszę sama dziś 2 koty dowieźć do wetki i z powrotem. Potem siądę sobie w twoim salonie i poprzestawiam wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2018 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Mi wyskakuje, że witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia... I co... nie możesz tego ominąć. Wejść mimo wszystko? Hm, masz Avasta, bo on choć antywirusowy, to ma takie opcje opiekowania się komputerem. Albo serwer cię blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.12.2018 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Mi wyskakuje, że witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia... Nie wiem dlaczego tak wyświetla. Dziękuję za wasze głosy, w sumie głosować można raz na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2018 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 pestka - mam avasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.12.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Pestka :hug::hug: Ja dziś multum czasu w Mrówce spędziłam, ozdoby na wianki kupowałam. Z przedszkola mamy kiermasz, Panie poprosiły o ciasta, kto może i ma chęć, zbierają na piekarnik ( do masy solnej, ciasteczek itp) powiedziałam, że zrobię wianek czy dwa bo słaba w pieczeniu jestem Zadowolone były bardzo, a może i ja tym samym sobie reklamę na kiermaszu zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.12.2018 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Joana to ciasto marchewkowe jest super https://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-marchewkowe,-najlepszeNie robię masy na górze z serka, za to robię samo ciasto z podwójnej porcji na dużą tortownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.12.2018 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Mmika spróbuję może dla nas w domu, do przedszkola - pewniej czuję się w wiankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.12.2018 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 ładne robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.12.2018 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Joana dobrze kombinujesz, mi sie podoba bo ja ciemne lubie. A ta polke pod oknem bym zostawila, nie pozbywaj sie jej, zmienic/przerobic i bedzie dobrze skoro teraz ma feler.Te witryny vel biblioteki z Ikei tez mi sie podobaja, swego czasu mierzylam czy mi tu nie wejda do biblioteki, tyle ze ja nie moge miec szyb jesli chce drabinke. Maja jeszcze jeden system tez ladny. Mika 4 glosy na Fordzika poszly z naszej strony , mowisz? raz na dzien mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.12.2018 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Mania raz na dzień do końca grudnia. Jeżeli wygra, to w styczniu dadzą 11 zwycięskich aut z każdego miesiąca tego roku do głosowania na Klasyk Roku 2018. To będzie bardziej zacięte głosowanie. Cytat ze strony klasyk auto- "II etap: wybór Klasyka Roku Do II etapu kwalifikują się pojazdy, które zdobyły tytuł Klasyka Miesiąca. Głosowanie trwa od 1. do 30 stycznia następnego roku. Zwycięzca otrzyma tytuł: „KLASYK ROKU KlassikAuto.pl”, nagrodę, a na łamach portalu opublikowany zostanie specjalny materiał na jego temat." Kiedyś pisałam o reportażu, fotograf zrobił jesienią sesję i nastała cisza. Może jeszcze coś się jeszcze z tego urodzi, jak nie, to zostaną nam chociaż fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts