joana_ 07.12.2018 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Do słoików w tym roku. Słoiki na najwyższą temp do zmywarki i w gorące wkładam gorący bigos, a potem d...i do góry, czyli stawiam na pokrywkach. I tak niech stoją do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.12.2018 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Zrobię tak samo Nad sałatką śledziową się zastanawiam, chyba to jedyna sałatka jaką zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2018 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) robie podobnie ale jednak 15 minut obgotowuje, nie zawsze dobrze zlapie sloik i plesnieje. nie musze bigosu, bo mam jeszcze 4 sloiki z poprzedniego gotowania. jedno z bani. my w tym roku tez prawie wszystko gotowce, sama zrobie tylko salatke jarzynowa, tatara z łososia i schab ze sliwka no i sernik oczywiscie. reszte zamowilam tam gdzie co roku pierogi i karpia. nie chce mi sie nic robic. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.12.2018 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Miałam wieszać lampki na zewnątrz, ale u mnie leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.12.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 A jaką robisz? Ja mam ochotę na taką tradycyjną jarzynową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.12.2018 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 W necie poszperam i na jakąś się zdecyduję. Na 100% marchewkowe ciasto upiekę, makowce zawijane i sernik dla męża. On będzie jadł sernik i karpia, ja resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.12.2018 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Elfi masz deszcz a ja wlasnie od lopaty wrocilam. ja tez robie salatke i sernik. To zawsze robie bo M lubi. Ja sernik on salatke pochlania tonami, ta zwykla warzywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.12.2018 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 MMika, w tym przepisie na ciasto marchewkowe są mielone goździki, w czym mielisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.12.2018 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Ziele i goździki tłukę w moździerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.12.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Zatem, upiekę na święta, może się skuszę też na sernik Tar? Chyba jako jedyna jeszcze nie piekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.12.2018 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Kup za pamięci ten zapach do sernika, bo potem zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.12.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 U mnie na święta zawsze chcą sałatkę: wędlina- zurawina- seler naciowyJa na na szczęście się nie narobię, bo w większym gronie mamy składkową kolację.A w kolejne dni jemy głownie to, co zostało z Wigilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.12.2018 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Kolacje w większym gronie, na które każdy coś przygotowuje są najlepsze U nas nawet ciastami się wymieniamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.12.2018 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 My też. Starczy upiec duża blachę jednego a wracam się z sześcioma mniejszymi kawałkami różnych ciast Z wiekiem coraz mniej jemy. Kiedyś jedzenia schodziło o wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.12.2018 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 U nas z jedzeniem jest tak samo, coraz mniej się robi i tak potem się mrozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2018 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 wiecie co. w zeszlym roku to nawet tyle zesmy nie zamawiali, bo nie eszlo i duzo do kosza poszlo, wlasnie to samo mamy - juz sie tyle nie je.Mloda mi wlasnie pisala ze jej maz kazal jej nie gotowac ale zamowic, wiec dalam jej numer. I dobrze, Po co ma sie urabiac z 4 petajacych sie i wiecznie cos chcacych albo walczacych ze soba dziecmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2018 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 mam troche fotek wspomniany wyczekany zegarek - nawet chodzi i czas trzyma screenshot studio kudlata poduszka o ktorej pisalam, miala isc na moje lozko ale pasuje jak ulal na fotelu wiec tutaj zostaje, przynajmniej ja widac bedzie 100 cute baby boy names new vegas red lucy potem jeszcze cykne to na lozku oba sa fajne i je lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2018 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 tak bylo wczoraj i dzisiaj rano a tak jest teraz wczoraj M zrobil mi niespodzianke i przywiozl moj prezent przykladalam do podlogi kolo kominka - I love it a teraz ide sie ubierac i jedziemy po plyty betonowe i M musi je przykrecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.12.2018 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 No i znowu się dzieje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.12.2018 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 ano dzieje, syf kil i mogila niestety sciany nie bedzie robil teraz, moze jak czas bedzie po swietach przed sylwkiem, a tak juz bardzo pozno to po nowym rok. narazie bede miala betonowe plyty za ktore sie wlasnie zabral. z planow do kominkowego jeszcze jedno jest - bede sie pozbywac mojego pieknego zyrandola. Nie chcialabym go sprzedawac, sa bardzo drogie bo prwdziwy krysztal i juz go nie kupie. Wymierze na gorze, najwyzej moj z kulkami z sypialni opyle - tez prawdziwy , ale wole ten, bardziej nowoczesny. Ale jak za duzy tez to trudno, na lokalne. A tam w kominkowym wsadzimy jak w kuchni w suficie ledowki. Bedzie cala scian widac i optycznie sie sufit wyzszy zrobi. ale zle wiadomosci tez mam.....moje Q7 zdechlo. Ale tak na amen poszedl lamcuch od silnika. Caly silnik by trzeba zmieniac bo samych lancuchow nie zmieniaja, ja sie zle wsadzi to amen w pacierzu. Wymieniaja wiec calosc. Wiec jakies 5-7 tys. Dopiero co 4 wsadzilismy - nowe opony i nowe cale hamulce juz nie dokladamy. chodze i bucze po katach. Moj ukochany samochod .Juz go nie naprawiamy. Moze kto na czesci kupi. Tak ze poki co zostajemy z jednym malym samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts