Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mania, to jak w czasach średniowiecznej zarazy. Nie do uwierzenia :( Kogo tak chowają?

My też z rodziną tylko przez telefon.

A w PL nowa spec ustawa uprawniająca urzędników, policję i diabli wiedzą kogo jeszcze do popelniania przestępstw

https://wyborcza.pl/7,75398,25834018,dla-jednych-surowe-kary-dla-innych-bezkarnosc-co-kryje-sie.html

Pestka, tych co teraz umieraja w NY na wirusa.

Krematoria nie nadazaja ze spalaniem zwlok. Zrobili wiec tam "tymczasowy" cmentarz.

Jesli sie rodzina nie zglosi po cialo do 14 dni - tam wywoza.

Wpisz sobie Hart Island.

Czy bedzie tymczasowy sie okaze. Moze zostana tam juz na zawsze.

Tam jest duzo grobow, bezimienni, bez tozsamosci, wyzutki itp. No i bardzo duzo pochowanych zmarlych na Aids w latach 80-90.. Tych grobow na Aids jest tysiace tam, nie wiedza nawet dokladnie ile. Chowali ich tam na poczatku jak jeszcze myslalo sie ze zarazaja nawet dotykiem, mysleli ze zmarli tez zarazaja.

Teraz tam pracowali wiezniowie - oni kopali te doly i oni trumny ustawiali. Tak bylo kilka dni temu jeszcze, napewno i normalni ludzie tam tez pracuja.

jesli sie wirus nie uspokoi, jesli im braknie miejsc - zaczna chowac ludzi w publicznych parkach. Juz maja taki plan w rezerwie.

Edytowane przez mania1220

Linda, pazura, Dorocinski, Lubos, stary Lubaszenko, Zmijewski, Schuchartd, Frycz, Baka, Jakubik, Zielinski.

Fabijanski - jeszcze mu daje szanse. Moze sie wyrobi.

Napewno ulzylo mi ze nie widzialam Stramowskiego. Nie moge go zniesc od poczatku jak zaczal grac. Jego zone zniose, szczegolnie w graniu idiotkek, ale jego nie moge.

tyle ze to prawdziwa puszka Pandory. Kazdy inaczej na nich patrzy :cool:

[ATTACH=CONFIG]442860[/ATTACH]

Ale ładna :) U siebie też podlewam, świat się kończy, o tej porze wodę do ogródka lać :bash:

Zdrowia też życzę i spokoju. Mani jeszcze papieru toaletowego :D

Dzisiaj w necie przeczytałam, że psy oparte są na historii Igora Stachowiaka, tylko sprawiedliwość nie sąd wymierzył. Nie wiedziałam, że Baka gra, może też obejrzę?

ja malo ogladam bo ciagle jakies typu "Pokaz kotku co masz w srodku" :cool:

Prawde mowiac nawet nie wiedzialam ze nakrecili, M mi powiedzial.

Juz mi bokiem wylazi ta cala sytuacja w wiusem. Zeby jeszcze cieplo bylo i mozna bylo cos porobic w ogrodku - zimno, przymrozki. Oczywiscie nic nie rosnie. Nawet nie latam z lupa jak co roku, nawet to mi przeszlo :lol2:

Mam jeszcze dwa spore drzewa do przesadzenia ale tez sie nie chce - w taka zimnice? Zanim pozmykali, w ostatni dzien nawet trawe kupilam zeby posiac ale jak jak jest 5C? Nawet pogoda nie sprzyja niczemu.

No i to ze nic nie bedzie mozna dlugo posadzic - bo w sklepach poprostu nie ma. I sklepy pozamykane. Ale co przejezdzam to widze ze nawet nie zamawiali i pusto - zero krzakow, drzewek, sadzonek. Pusto. No bo po co jak zamkniete?

wczoraj kupilam psikawki, no wiecie, te koncowki do lania woda do weza bo moje szlag trafil juz w zeszlym roku. Musialam na necie kupic i przed sklep wynosza.

Lockdown mamy na nastepne 28 dni.

jak tak dalej pojdzie to lato spedzimy tak:

534007.jpg