Elfir 11.09.2020 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 to jak wymyślisz jak ci to wysłać to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2020 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 moge kuriera podeslac jakbys je spakowała i podala wymiar paczki co pijasz dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Już kibicuję Elfir, fotele pójdą w dobre ręce TAR, tkaniny Dekorię pewnie znasz. Mają bdb jakości tkaniny. Tu tanio może nie jest, ale parę razy spotkałam naprawdę ładne wzory https://www.tkaniny.net/?utm_medium=email&utm_campaign=PL_Herbststart_20200906&utm_source=nl&utm_term=Banner Tkaniny za grosik z polecenia kumpeli, która szyje np. poduchy dekoracyjne https://allegro.pl/uzytkownik/TKANINYZAGROSIK?order=n&bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-5-0903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2020 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 nic nie pijam. Ale lubię czekoladki Takie fotele można luzem? Czy na palecie? bo jeden fotel ma 60x70 i wysokość 73cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2020 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 zorientuje sie, nie wiem czy nie bedzie niestandardowa, czasem lepiej opakowac w karton i puscic 2 przesylki. sie napalilam jak szczerbaty na suchary czekoladki będa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 tylko skąd ja wezmę takie wielkie kartony? Folie strecz to pewnie da się kupić w papierniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2020 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 jakby je sposobnie ulozyc jak buty w pudełku a boki tylko na sztywno kartonem zabezpieczyc i na to czarny strecz to pewnie przyjma paczke bez problemu. zorientuje sie w kurierskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2020 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 W karton standardowy nie da się zapakować, bo takich dużych nie ma. Ja myślę, że trzeba dogadać przesyłkę paletową. Moja Kaśka korzysta z Furgonetki. Oni mają w ofercie większość firm kurierskich i na ich stronie są wyjaśnienia na temat rodzajów przesyłekhttps://furgonetka.pl/pomoc/134,paczki_palety__podzial_przesylek Przesyłki paletowe robią DHL, DPD i FedEx: https://furgonetka.pl/cennik/dhl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2020 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 jakby je sposobnie ulozyc jak buty w pudełku a boki tylko na sztywno kartonem zabezpieczyc i na to czarny strecz to pewnie przyjma paczke bez problemu. zorientuje sie w kurierskich Przyjmą każdą paczkę, ale za niestandardowe są dość wysokie dodatkowe opłaty. Kaśka unika jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2020 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 no wlasnie widze, w dpd wychodzi ze najlepiej wyslac jednak jako 2 przesylki z niewielka doplata za niestandardowe opakowanie (strecz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2020 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 jakby co mam też paletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2020 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 super, w poniedzialek sie zorientuje jak to wyglada w firmach kurierskich i dzialamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.09.2020 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 no ale jak to tak, ja tez chce czekoladki chcecie cos mojego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 umiejętności i chęci twojego męża poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.09.2020 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Jestem ciekawa co z projektu Fotel wyjdzie i jaką tkaninę Tar wybierzesz. Super, że dostaną one nowe życie. Mania, u ciebie, to kolejka powinna stać na zasadzie- co tym razem Mani się znudzi? :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.09.2020 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 ELFI - to trzeba by wiecej niz jedno pudelko a ja wczoraj w grom kartonow wywalilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.09.2020 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Mika wszystko po kolei sie mi nudzi i idzie na odstrzal przedwczoraj poszla ta komoda Wczoraj zjechalo to drewniane kolko i tez na odstrzal idzie a pod spodem - M wczoraj skrecil szafki i zaczyna sie project pt. Best(i)a mam 4 duze szafki i 4 glebokie szuflady (ktore mozna przerobic na szafki tez bo maja dziury na zawiasy) M wlasnie pojechal do sklepu po sruby zeby raczki przykrecic. Jak zepsuje to musi nowe drzwi kupic potem wkleje reszte bo jeszcze biurko kupilam - tez do przerobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.09.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Mania, idziesz w minimalizm? Nie wyobrażam sobie, żeby twoje piękne choinki samą watą były udekorowane Chodzą u was dzieci do szkoły? Mają jakieś obostrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.09.2020 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Mika szkola zaczyna sie dopiero jutro (14 wrzesien) chociaz dla niektorych klas dopiero 16. Tu jak w US kazda prowincja ma swoje zasady ale mniej wiecej akurat jest tak samo - staraja sie dzieci wypchac do szkol zeby rodzicie mogli wrpcic do pracy - o ile jej nie stracili przez COVID. Od klasy 4 do 12 obowiazkowe maseczki, klasy nisze tylko na przerwach. Czesc szkol - klasy pelne, cesc maja obciete po 15 uczniow, czesc szkol wpuszcza naraz tylko 50% uczniow i sa dni na przemian. A czec szkol pozwala robic szkole z domu na komputerach - jak np. dzieci mojej Mlodej. Reszte sie okaze "w praniu" i bedzie sie z czasem pewno zmieniac. W zaleznosci czy wirus wroci na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.09.2020 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 (edytowane) minimalizm lubie na zdjeciu. W gazecie. Nie u siebie w domu. Za bardz sztucnie i zimno i bezlplciowo bym sie czula. Ale niestety jak pisalam - nigdzie nie znalazlam odpowiedniej szafy/bufetu/kredenzy/ na moje papiery. Za duzo tej makulatury i jak pisalam mam ja wszedzie. Przez dzieci Mlodej nie idzie ruszyc zadnego pokoju na gorze a mam ich pare wolnych, wiec jak pamietasz - gabinet mam w starej jadalni. To pkuj przejsciowy wiec sie idzie 'dalej' , gdyby byl osobny zrobilabym na bialo te mebelki, badz na gorze w pokoju, ale ze to otwarta przestrzen - biale byc nie moze - bo nie pasuje u mnie - juz to przerobila. Dopoki nie znajde czegos bedzie stala Bestia - biurko z tej samej serii ale tez bedzie przerobione racki jeszcze takie kupilam, ale zanim przyszly juz wiedzialam ze nici z tego - to juz za super nowoczesnie by bylo sadze ze postoi pare lat na gore czarna szyba pojdzie - ale to u szklarza - w Ikei tak dlugich nie ma. A boki w lecie pomaluje na wysoki polysk. Moze nozki zmienie, ale narazie te mi pasuja. jeszcze jedno kolko zostalo do przykrecenia ale srubke wcielo - taka specjalna srubka, wiec po domu sie nie wala lampa, piramidka, obraz - wyjechaly z jaskini gdzie byl zloty pokuj - i tez go juz nie ma bo sie mi znudzil :p z biurkiem bedzie wiecej zabawy i kombinowania, tutaj tylko zalozenie raczek bylo Edytowane 13 Września 2020 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts