mania1220 13.03.2021 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 mi ta kanapa tez sie podoba, nie wiem czy nie z Wayfair, bo tam dywanow szukalam i to jakas babka wkleila swoja fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2021 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 a nie pisalam Wam - stracilam Ciapata w zeszlym tyg, nie wychodzila jesc i nie jadla a zawsze do rurki leciala rano ja znalazlam na piasku plakac mi sie chcialo, moja ulubiuona rybka i na dodatek najdrozsza w moim akwarium nie ze ryba najdrozsza, ale za taka wielkosc ryby to kupa kasy moj M musi mnie naoprawde kochac - kupil mi druga wczoraj i kupil mi drugiego Pana Samochodzika zeby siedzial na derugim koncu bo mowilam ze chce zobaczccie jak Watchman warczy - od dwoch dni sie blaka sam bidulek - chyba Pistol mu zdechl czekam jeszcze 2-3 dni i jak sie nie zmienim nic musze nastepnego pistola kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2021 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 a tu Pan Samochodzik - ten nowy, poki nie wzial i nie znikl za kamieniami - bardzo wstydliwe Wrassy, chowaja sie przewaznie w kamieniach, szkoda bo smieszne sa , tamtego drugiego sprawdzam codziennie czy jest - no nie wylazi ten zaraz po wypuszczeniu, stalam z gotowym telefonem bo wiedzialam ze zaraz da noge, zreszta tak jak Ciapata bo ona wnorach ciemnych siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2021 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 i dzieci polujace na zyjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2021 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Mania co mam pokazac? Kuchnie jutro bede ogarniac, musi wyschnac porzadnie, i tasmy trzeba posciagac, lampy zawiesic i takie dam duperele. Apodobna sofa jaka widzialam to modalto victor light, tylko podlokietniki troche inne. ale siedzialam na niej, mega wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2021 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 dobra, poczekam az tasmy sciagniesz i wypicujesz wszystko dawno nic w domu sie nie robilo, jakis powiew trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2021 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 w przyszlym tygodniu wg. umowy powinien tez naroznik dotrzec. wtedy bede happy a jeszcze bardziej jakbym stare sprzedala. na razie bede je musiala gdzies wstawic i zapewne w sypialni, bo tam jest miejsce:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2021 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 mania - czy ty nie pisałaś aby, że nie chcesz się bawić w rozmnażanie arlekinów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2021 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 chyba pisalam, ale zdanie tylko krowa nie zmienia jak zobaczylam pierwsze bebiko to ciezko zdania nie bylo zmienic, nie ze chce rozmnazac - same sie rozmnazaja - nie mialam tego w planie, ale serce by mi sie zlamalo jakbym zobaczyla ze jakas wieksza ryba je pozarla na zywca:cool: no i sledzilam od poczatku, ciezko sie nie przywiazac. teraz sie udalo je uratowac i zgarnac, ale co bedzie nastepnym razem nie wiem. Moze je wypuscic jak spac bede, rano rybek moze juz nie byc jedne zdychaja bez powodu, drugie sie urodzily, jakas rekonpesata za stracone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2021 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 TAR myslalam ze juz sprzedalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.03.2021 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 nad jednym ze sklepow w srodku mi sie oczy zaswiecily, ale tylko zaswiecily - niestety a tymczasem obok sklep nastepny..... mozna sobie legalnie trawke kupic i zajarac :D juz widze jak PIS by pozwolil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 u nas teoretycznie są i sklepy i automaty z produktami z maryśką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2021 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 ale mi chodzi o czyste liscie do palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2021 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 1 lampa w sypialni zamontowana i zaraz byla zdjeta. niestety zwracam je. sa bardzo ladne ale nie odpowiada mi sposob swiecenia, za mocno, bez tych efektow jak na zdjeciach. znowu bede szukac pol roku kolejnych:bash: jest jedna ktora mi sie podoba ale zakup wiazalby sie z pruciem sciany i przedluzaniem kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2021 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 ktora? ta z Ikei? a probowalas ze slabsza zarowka? ile watow wsadzilas?masz przycisk w scianie, nie na kablu? bo na kablu sciemniacz by mozna zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2021 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 no, ta z ikei dalam mala ledowa edisona a i tak swieci za mocno. musialabym dac zwykla zarowke edisona a one sie nie mieszcza. i za bardzo grzalyby sie w tym szkle. musze pomyslec nad innymi lampami. za to ta klatka na drewnianej sciane - zaje....cie wyglada, chociaz mezaty troche za wysoko ja powiesil ale niech juz wisi, nie chce by kolejne dziury robil i zamieszanie. w kuchni wymyslilam, ze powiesze szyne z doniczkami, tablice z menu i korkołapa a na drugiej czesci 1 lub 2 obrazki z mchem, tam jest wiekszy cien i slonce bezposrednio nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2021 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 poszukaj moze jeszcze slabszych? jak najslabszych. Duzo by nie kosztowaly a swiatlo nie uzywasz 24/7 wiec byle jaka, pradu nie zezre a ten mech to prawdziwy? bedziesz psikac woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2021 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 mech jest zaimregnowany, nie wymaga zadnej pielegnacji. mam 2 pomysly na sciany zrobie sobie wizki i zobacze ktore mi bardzij pasuja. mysle czy by takich klatek ale złotych nie zamontowac, tez by pasowaly. chociaz ja bym cos kulowego chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.03.2021 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 zaimregnowany? co to znaczy znaczy zywy czy niezywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2021 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 nieżywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts