Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Mika moja obecna chusteczka ma 420 m2, a rozmiar 12x35 :bash:

mowilam ze mam ogrod na 10? duzo sie nie pomylilam (bo nigdy nie mierzylam), za to co odkrylam to to ze sasiad mi kawal ogrodu ukradl - bo mu tak przesla wychodzily z plotu lepiej . Jakbym miala tu zostac uderzylabym do miasta o oddanie ale teraz mi to zwisa. Nie zrobil to za mojej wlasnosci ale jak za pierwszego wlasciciela jak ploty stawiali, ja jestem trzeci wlasciciel.

Mika to ile na ile masz? bedziesz domek budowac? GRATULACJE z dzialki :)

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ładne te niebieskie jajeczka :)

super ze Twoj nie jest chory, juz kij ze musi w chacie siedziec, najwazniejsze ze zdrowy.

Mnie bardzo pozytywnie (o dziwo) zaskoczyla przynajmniej w Gdańsku obsluga dot. szczepien. Organizacja szczepien jest chyba na poziomie samorzadu jesli tak to u nas moge pochwalic. ja mialam szczepienia miec w polowie maja ale sobie zadzwonilam i przelozylam termin na szybszy. za 2 tygodnie mam 2 dawke. przy okazji przyspieszylam tez szczepienie mezatego, tesciowej i kolezanki z pracy :D. niestety kampania informacyjna programu szczepien jest do bani i beznadziejna. ludzie nie maja pojecie gdzie nalezy dzwonic i sie zglaszac, starsi ludzie naprawde nie ogarniaja internetu czy automatycznej infolinii.

Edytowane przez TAR

Elfi serio masz tyle co ja?

ja jak sie napaytrzylam tu na Pestke czy TAR czy Joana to zaczelam widziec swoja jako chusteczka ;)

Ty wiesz kiedys Twoj dziennik czytalam ale to bylo tak dawno temu ze zapomnialam, musze poczytac od poczatku bo napisalas o swoich zmaganiach papierogoloicznych itp ;) Bo zajrzalam teraz.

Mika :jawdrop:

wez no napisz cos wiecej, bo to chyba jedna na milion jestes a napewno jedna na cala Polske ze ma swoja jaskinie :popcorn:

duza? da sie w niej siedziec? a jak domek? jaki duzy? masz tam spanie itp? jakies media tam masz czy tak na dziko i kuchenka turystyczna?

wez no sie rozpisz , nie badz taka skapa w opisie :rolleyes:

Ktoś tu miał urodziny? ;)

Wszystkiego naj, naj.

Dziewczyny od grudnia 5 kg schudłam i nic więcej mi nie chce zejść.

Tar, miałam podobnie jak ty, ciężko było się zaakceptować. Miałam w domu dżinsy które kupiłam sobie jak miałam 18 lat. Do 30 taki jeszcze w nie wchodzilam. Od 35, waga była poza kontrolą, łapałam kg z powietrza.

Mania, działka do pozazdroszczenia, jeszcze raz jak moja, bo nasza 30 coś na 30 cos

Mika wyjechane miejsce, nawet piwnice masz? a z tylu za domem masz jeszcze jakis kawalek ogrodka czy odrazu skalka? masz gdzies siac zeby nie patrzec na ulice a ludzie na Ciebie? normalnie zazdroszcze :rolleyes: ale chyba musisz miec jakis kawalek skoro masz gdzie szmabo wkopac.

nie pamietam juz, Nevada, Arizona czy Utah jak bylismy, przejezdzalam kolo domow zaraz tak przy skalach postawionych, pamietam jak sie zachwycalam - wychodzisz z tu skala, zarabiscie to wygladalo i inaczej sie dom odbieralo.

moze jakie nawierty zrobisz, zloto? srebro? :lol2:

fakt zdjecia :lol2: jak zmniejszasz? pbkrajasz fotke czy w % bo w % nie utniesz kawalka