mania1220 23.07.2021 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 TAR moze dlatego ze w donicy rosnie wiec nie ma jak sie rozpedzic a zaby mam, skacza po ogrodzie, a i przed domem, wczoraj musialam uwazac jak trawe kosilam i ja przeganialam, ale o dziwo - laza ale do wody nie wskakuja tez Mice powiedzialam ze bedzie miala cudo i ze jest jedyna osoba co ma SWOJA JASKINIE :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 noo bedzie klimaciarsko jak to zagospodaruje i odswiezy, tylko czemu ta nasza kolezanka tak nam dawkuje fotki i info. Mika pisz wiecej co do stodoly to ci na priva napisalam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 te sumaki rasowe ponoc wlasnie nie robia odrostow korzeniowych. tak pisaly laski na ogrodowisku. ciekawe co Elfir o tym mysli. chcialam edytowac poprzedni post ale znowu sie wzielo i ..... nie moge edytowac postow. co drugi dzien to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 drzwi, rozne pomysly SOM szklo, dechy, zamykane, przesuwane, poprostu mi ta dziura sie podobala i ze jest w lecie otwarte zamiast pergoli i tak prawde moweiac - te skladane najbardziej za mna przemaweiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 bo Mika zzuci duza bombe zeby nam szczeny poopadaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaTusia 23.07.2021 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) Fajne wielkie drzwi i otwarte latem na naturę (lubię) tylko od razu myślę jak zabezpieczyć takie wejście przed owadami, muchy, komary, itp. U mnie w tym roku nic nie wisi w drzwiach tarasowych i muchy mnie wkurzają, pełno ich zwłaszcza w kuchni gdzie im pachnie wszystko. A woda w bajorku super Edytowane 23 Lipca 2021 przez BeaTusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 drzwi, rozne pomysly SOM szklo, dechy, zamykane, przesuwane, poprostu mi ta dziura sie podobala i ze jest w lecie otwarte zamiast pergoli i tak prawde moweiac - te skladane najbardziej za mna przemaweiaja hehe a do mnie jak zazwyczaj na odwrot najbardziej 1 i 3 , nr 2 tez niezly, tylko te schody szpeca i drzwi wygladaja jakby w powietrzu wisialy, za bardzo wymuskane z jednej strony i niedorobione jesli chodzi o to wiszenie zima w tych przeszkleniach widzialabys caly ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.07.2021 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 U nas na razie nic do przodu się nie posunęło. 3 tyg kciuk męża się zastał, robota leżała i kwiczała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 najlepiej rozwlec na lata, wtedy czlowiek nie zestarzeje sie szybko bo bedzie zajety robota byle w plecach nie "szczyklo":p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 TAR tez mi sie te schody nie podobaja, jaby z innej bajki. ale wiesz, szyby i widok - zero ogrzewania, to tylko na lato, nikt tam siedziec nie bedzie, wiec tak mysle ze szkoda kasy na wielkie szyby, tylko muchy beda mialy gdzie sr*** kto to bedzie myl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 jakbys chciala tam jakies pokoje to ogrzewanie sie przyda chocby nagrzewnicami powietrznymi, sa takie aparaciki grzewczo wentylacyjne dla duzych powierzchni. a widok nawet latem by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 to powiedz odrazu ze mam zrobic ogrzewanie bo masz zamiar w zimei przyjechac a nie jakies zakretasy robic :lol2: no widok bedzie - jak drzwi otworze hehe a widzialas jakie paprocie rosna tam?????? a ja mam hopla na ich punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2021 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 to drzewo nie wiem czy sumak?Musiałabym z bliska obejrzeć - sumaki mają meszek na młodych gałęziach Bo podobny jest młody bożodrzew (Ailanthus altissima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 to drzewo nie wiem czy sumak? Musiałabym z bliska obejrzeć - sumaki mają meszek na młodych gałęziach Bo podobny jest młody bożodrzew (Ailanthus altissima) moze i tak byc, mnie jakby to byl sumak tylko brakuje na nim tych czerwonych kwiato-owocow (nie wiem jak to nazwac) Mania masz inne foty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.07.2021 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 to powiedz odrazu ze mam zrobic ogrzewanie bo masz zamiar w zimei przyjechac a nie jakies zakretasy robic :lol2: no widok bedzie - jak drzwi otworze hehe a widzialas jakie paprocie rosna tam?????? a ja mam hopla na ich punkcie no a jak tez lubie paprocie, wroce do fotek bo mi umknely, wczoraj na szybciora przelecialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 ELFI - wrocilas z wakacji...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.07.2021 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 poszukalam tego bożodrzewa - faktycznie tez podobny, czyli wiecej takich drzew jest z takimi liscmi. niestety nie mam wiecej zdjec widac jedno na przodzie a drugie jest z tylu ale to filmie jest bo odrazu go zauwazylam i sie zapytalam ale tez nie wiedzieli:sick: czy jest wiecej to sie okaze w przyszlym roku, ale blizsze zdjecia beda moze za tydzien, moze dwa? bo przy dobrych wiatrach M 31 leci teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.07.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 ELFI - wrocilas z wakacji...??? Po powrocie z wakacji się rozchorowałam. Jeszcze nie do końca wyzdrowiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.07.2021 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 Elfi na co?? mam nadzieje ze na cos normalnego a nie terazniejsza nienormalna chorobe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.07.2021 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 na nienormalną. w sumie przeszłam bezobjawowo bo byłam szczepiona - męczą powikłania., bo doszło zakażenie dróg oddechowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts