Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

TAR moze dlatego ze w donicy rosnie wiec nie ma jak sie rozpedzic :lol2:

a zaby mam, skacza po ogrodzie, a i przed domem, wczoraj musialam uwazac jak trawe kosilam i ja przeganialam, ale o dziwo - laza ale do wody nie wskakuja

tez Mice powiedzialam ze bedzie miala cudo i ze jest jedyna osoba co ma SWOJA JASKINIE :yes::yes::yes:

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajne wielkie drzwi i otwarte latem na naturę (lubię) tylko od razu myślę jak zabezpieczyć takie wejście przed owadami, muchy, komary, itp. U mnie w tym roku nic nie wisi w drzwiach tarasowych i muchy mnie wkurzają, pełno ich zwłaszcza w kuchni gdzie im pachnie wszystko.

A woda w bajorku super :)

Edytowane przez BeaTusia

drzwi, rozne pomysly SOM :D

szklo, dechy, zamykane, przesuwane, poprostu mi ta dziura sie podobala i ze jest w lecie otwarte zamiast pergoli

4-18th-century-barn-converted-modern-home.jpg

617a9b1fe6fe486dd63568ab657576ca.jpg

D145-87-566-1200.jpg

Sliding-Garage-Doors-Design.webp

i tak prawde moweiac - te skladane najbardziej za mna przemaweiaja :yes:

hehe a do mnie jak zazwyczaj na odwrot najbardziej 1 i 3 , nr 2 tez niezly, tylko te schody szpeca i drzwi wygladaja jakby w powietrzu wisialy, za bardzo wymuskane z jednej strony i niedorobione jesli chodzi o to wiszenie :) zima w tych przeszkleniach widzialabys caly ogrod

to drzewo nie wiem czy sumak?

Musiałabym z bliska obejrzeć - sumaki mają meszek na młodych gałęziach

Bo podobny jest młody bożodrzew (Ailanthus altissima)

moze i tak byc, mnie jakby to byl sumak tylko brakuje na nim tych czerwonych kwiato-owocow (nie wiem jak to nazwac)

Mania masz inne foty???

to powiedz odrazu ze mam zrobic ogrzewanie bo masz zamiar w zimei przyjechac a nie jakies zakretasy robic :lol2::lol2:

no widok bedzie - jak drzwi otworze hehe

a widzialas jakie paprocie rosna tam?????? a ja mam hopla na ich punkcie

no a jak :D tez lubie paprocie, wroce do fotek bo mi umknely, wczoraj na szybciora przelecialam

poszukalam tego bożodrzewa - faktycznie tez podobny, czyli wiecej takich drzew jest z takimi liscmi.

niestety nie mam wiecej zdjec :( widac jedno na przodzie a drugie jest z tylu ale to filmie jest bo odrazu go zauwazylam i sie zapytalam ale tez nie wiedzieli:sick:

czy jest wiecej to sie okaze w przyszlym roku, ale blizsze zdjecia beda moze za tydzien, moze dwa? bo przy dobrych wiatrach M 31 leci teraz.