Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na nienormalną. w sumie przeszłam bezobjawowo bo byłam szczepiona - męczą powikłania., bo doszło zakażenie dróg oddechowych

Czytam kilka razy i nie rozumiem. Piszesz, że przeszłaś bezobjawowo a jednak jest zakażenie dróg oddechowych czyli kasłałaś? Pewnie nie masz siły się rozpisywać ale to cenne informacje bo może się to przytrafić każdej z nas. Jak dasz radę to napisz coś więcej.

moj M dzisiaj pojechal na meska impreze - mieli miec "pool party" i nici z tego = pada :cool:

ale kazalam M sieknac fotki, pisalam ze mu sie sypie z tych drzewek do basenu. On swoje scial ale te od sasiada nadal sa.

Basen ma betonowy, dom kupili w zeszlym roku, nie wiem jest z lat 60-70tych. Dzialke ma szersza od mojej bo ma parterowy ale ogrodek mniejszy, no basen caly ogrod zajal.

Pamietacie Banana co M kupil jak mial robic plunge pool u nas? Zawiozl mu go. Szkoda ze pada i nie wyprobuja go :lol2:

9a615cac-4765-474a-b90c-9aa6c92c0296.jpg

e57df284-f534-48ff-bf7a-97b12074afd8.jpg

ten odciskany beton robil Steve, znaczy zatrudnil kogos, to byla pierwsza zecz co zrobuil - ladnie to wyszlo

Czytam kilka razy i nie rozumiem. Piszesz, że przeszłaś bezobjawowo a jednak jest zakażenie dróg oddechowych czyli kasłałaś? Pewnie nie masz siły się rozpisywać ale to cenne informacje bo może się to przytrafić każdej z nas. Jak dasz radę to napisz coś więcej.

Zakażenie osłabionego organizmu bakteriami. Nie mogę zwalczyć - raz temperatura, raz spanie cały dzień, raz bolą migdałki z prawej, raz z lewej, raz ucho. Jak wyleczę jedno - zaczyna się drugie. A nie chcę używać antybiotyków na razie.

Ale to i tak lepsze od tego grzyba z Indii.

Elfir, szybkiego powrotu do zdrowia.

Pokazujecie domy ,marzenia. Mój kolejny taki będzie.

Moje zbiorniki puste, zero deszczu u nas. Dziś byliśmy we Wrocławiu na cmentarzu, popadało trochę, wróciliśmy u nas zero deszczu.

Ale chyba już wolę podlewać niż mieć bajoro jak w tamtym roku

u mnie 11 w nocy, spicie, a tymczasem u mnie za plotem....

IMG-9870.jpg

normalnie nie wiem jak to skomentowac :lol2:

swiateczne swiatelka sobie zalozyla (solarki)

nowa sasiadka, to ta co kupila dom od tego co mi winko i kartke pozegnalna przyniosl.

Jeszcze jej nie widzialam, slyszalam, ale malo tam jest, wiecej jej psa slysze.

na drzewku duzo ludzi ma caly rok, pamietam nawet Gord w lesie mial sztuczna choinke i sie swiecily. Ale ona powiesila "plachte" na balustradzie, krzywo, zeby jeszcze chociaz prosto, no i z boku jeszcze kawalek osobnych jest co nie widac :D

moze swiatlo oszczedza? bo nie musi zapalac w kuchni w nocy taka luna :D te drzwi tarasowe ma od kuchni.

Mika nie nwiem jak choinki, ja mialam tujki w donicach, jedne mi 3 sezony przezyly , ale donice mialam male, znaczy srodek na korzenie. z choinek mialam jedna srebrna i stala od jesieni do wiosny i przezyla nawet burze lodowa, teraz juz w zimi rosnie i mnie przerosla.

Ale dzis akurat ogladalam rozne domy w PL i trafilam na takie cos - wlasnie tuje w donicach

198c85-2fce-xbig-dom-lubartowski-szczekarkow.jpg

powieksz so ie, maja w srodku na tarasie ich pelno