joana_ 02.11.2021 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Ojej Tar, zawstydziła mnie. Myjesz buty, po ogrodzie? Ja tylko wtedy kiedy mokro i jakieś błoto mi się zrobi. Teraz spojrzałam do garażu- 13 par, 3 Antka, dwie mojego, reszta moja. W wiatrołapów też stoją, też na ocieraczkach . Co parę dni chowam do szafy, a one zaraz znowu na ocieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.11.2021 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Wysłali mi tapety, już się nie mogę doczekać, ale czuję że będzie lepiej niż z granatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2021 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Ojej Tar, zawstydziła mnie. Myjesz buty, po ogrodzie? Ja tylko wtedy kiedy mokro i jakieś błoto mi się zrobi. Teraz spojrzałam do garażu- 13 par, 3 Antka, dwie mojego, reszta moja. W wiatrołapów też stoją, też na ocieraczkach . Co parę dni chowam do szafy, a one zaraz znowu na ocieraczki myje, do croksow wpada za duzo ziemi kiedy cos dłubie a ja pracuje ostatnio w bosych stopach, nie lubie potem czystych stópek wkladac w brudne buty. tylko dlatego. łatwiej mi oplukac i czyste schowac do szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.11.2021 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 (edytowane) mi nie o gosci chodzi czy beda widziec moj bajzelik czy nie, mi chodzi o mnie strasznie wnerwiaja mnie walajace sie buty na widoku. Teraz mam dwie tacki jak na jednym z tych zdjec, butow tam multum stoi. No i moj M zawsze zuca gdzie popadnie. Jak sciagnie jak stoi tak one stoja, ciagle przestawiam. Niektorychn zachowan sie nie da wykorzenic. Tez myje croksy tylko jak upaciam, a jak bardzo duze bloto to nakladam niskie gumiaki. Sciagam je i zostawiam na tarasie zawsze. Joana tez tak mysle. Moja faza na ciemne sciany w sypialni juz dawno minela, tu nawet jak przemalowalam grafitowa na ten sam kolor co reszte to bylam w 7 niebie i wiem ze juz nic ciemnego za zaglowek nie dam To bylo klilka lat temu i jednak wole miec jasne sypialnie. Chociaz na necie jak ogldam to mi sie podobaja Edytowane 2 Listopada 2021 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2021 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 mój też rzuca buty w całym wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 02.11.2021 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Mania, napisami ci @, bo mi się coś przypomniało. Wracając do ciemnego, moja ścianę w salonie kocham, uwielbiam i nie wiem co jeszcze. Ale w sypialni nie. No ale musiałam pomalować żeby się przekonać. U Tar się napatrzyłam , ale nie wzięłam pod uwagę, że u niej nie ma skosu no i większą powierzchnia. Chciałam zgapic i mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.11.2021 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 wiesz Joana, ja bardzo lubie ciemne sciany, moze byc nawet czarna ale nie w sypialni chyba ze sypialnia by byla nowoczesna i duzo ciemnego drewna by bylo. Ale pamietasz ta sciane granatowa co wkleilam z obrazem? kombinuje caly czas gdzie taka zrobic, sama akcentowa z obrazem wlasnie i dywanem do kompletu. tak wiec fajnie zrobic wizualki, sama widzialas po kuchni - cos co u kogos pasuje niekonieczniem pasuje u nas, chociaz sie moze do zaboju podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 02.11.2021 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Już nie kupuję tych plastikowych butów z dziurkami. Tylko pełne u góry.Mniej piasku wpada do środka. Miałam nawyk wyciągania nogi z buta i wycierania stopy o spodnie na łydce. Mania, jette naprawili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.11.2021 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Mika jeszcze nie mowilam M zeby zadzwonil i sie zapytal, chociazby z ciekawosci czy byli w stanie wszystkie czesci dostac bo maja byc orginalne z VW to mi powiedzial "po co". Chce jak najdluzej jezdzic tym co ubezpieczenie wynajelo. Ale co ma piernik do wiatraka? Nic sie ten chlop nie chce sluchac. Ten gostek co nam ja rozwalil kupil w koncu sobie samochod i jak poszedl ubezpieczyc to juz im pokazalo ze wypadek zrobil. Tylko co mi po tym, rece umyl od naszego auta rozwalonego zakladajac ze ubezpieczenie naprawi. Szlag mnie trafia jak mysle o tym, nie popuscilabym tego jak moj M, tymbardziej ze M ubezpieczenie tez pojdzie do gory przez to Plus zerowa wartosc juz samochodu. ja dzis na ogrodku urzedowalam, wczoraj wypuscilam wode - w nocy, dzis wode odkurzaczem wyciaglam i liscie. W zeszlym roku mialam mniej lisci bo jak zaczely spadac to nalozylam siatke, w tym roku nie zalozylam no i teraz stekam bo plecy od stania bola i od lepienia. Na tarasie wylepilam sobie lazienke Jest dobrze! Szafa tez wyszla dobrze, tak jak wyliczylam. Sypialke tez wykleilam. Teraz juz mam wszystko policzone, wymierzone, namalowane i moge tylko siedziec i czekac, jeszcze 16 dni :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 02.11.2021 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 a co do butow - Mika tez tych dziur nie lubie, wracalam ze stopami czarnymi jak smola , tez mam takie zamkniete.. Nawet jak kosilam trawe to mi wpadalo i mialam nogi zielone bo trawa zafarbila. Te z dziurami zakladam jak robie cos na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2021 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 jakicholwiek bym butów nie zalozyla to i tak przy pracy w ogrodzie zawsze mi sie nasypie albo naleje no Mania pokaz co wymodzilas. Joana tez pochwal sie wizkami. Ja na razie nie mam co pokazywac. Dopinamy sprawy z projektem, zbieramy kartony, zalatwiamy papiery i szukamy domu do wynajecia:cool: dzis pol nocy nie spalam, tysiac piecset mysli przez glowe mi lecialo i nawet uspokajacz n ie pomogl. wykoncze sie przez swoje glupie pomysly:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2021 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Mania, wczoraj mi zrobiła wizji z płytkami, bo jak mój już powiedział że trzeba zmienić i dać wyżej to co się będę zapierała, że nie? Sam na pomysł wpadł. Mania, możesz wrzucić tu moje. Kiedy opuszczasz swoje włości Tar? A co z roślinami, dużo zabierasz? Mówisz że głowę masz pełną? Chodzi o projekt, czy już wnętrza? Ja ci coś powiem, nie rób takiej kuchni jak planujesz, w sensie ustawienia. Wychodzi ci podobnie jak u mnie, lepiej się jednak prezentują i fajniejsze są takie jak masz teraz. Rozciągnięte na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2021 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Joana ale akurat ja chce taka kuchnie, u mnie jednak bedzie inaczej no i jest szerzej tak na oko. probowalam projekt zrobic z wyspa, nie podoba mi sie. I caly czas wracam do wersji pierwszej. Poza tym wszystko by mi polecialo, wysoka zabudowa, spizarka ukryta itp.Mysle, ze wypad zrobie w okolicy stycznia jak pozamykamy wszystkie sprawy. Powiem Wam, ze polityka tych pisich dekli mocno utrudnia sprzedaz, musze dostarczyc takie dokumenty, sryliony zaswiadczen ktore sa moim zdaniem do niczego niepotrzebne.Np. zaświadczenie o przeznaczeniu gruntu? Po co to? jak jest MPZP, mam PNB, odbior i pozwolenie na użytkowanie plus dom - to po cholere takie zaswiadczenia. Albo zaswiadczenie o lasach, kiedy juz dawno dom tam stoi a dzialka jest budowlana a nie lesna. Oni wszyscy sa nienormalni. Sami wykupuja na potege bez niczego a szarakom klody pod nogi. Nic tylko ksiedzem zostac, ci tez maja łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2021 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 A to właśnie chyba po to robią, żeby szarak miał problem a on nie. Trzeba się obłowić, bo koniec ich rządów blisko. Ja w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2021 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 ja juz w nic nie wierze ale mam nadzieje, ze rzeczywiscie bedzie ich koniec. natomiast za bardzo nie licze, ze sie polepszy. nie sadze by pozycja cofnela wszystkie ustawy pisie godzace w obywateli, ktorzy zapitalaja na to by ten kraj nie utonął . nie mam zludzen, gadka bedzie ze to nie oni a pis. niestety ten kraj nie jest przyjazny obywatelom a jedynie partyjnym interesom kacykow politycznych. a zeby im sie nie pogorszylo caly czas jest kupowanie glosow patologii i naiwniakow. do tego kosciol tez dolozyl swoja cegielke. pisowi nic tak dobrze nie wyszlo jak szczucie. przez to beda dalej wygrywac, bo my obywatele dajemy sie podpuscic jak glupie dzieciaki. i zamiast ukrocic to cale towarzycho oddajemy im kolejne pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2021 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Zdecydowanie bardziej podoba mi się ta beżowa, chłodny odcień, taki szlachetny. Szara, jest zielonkawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2021 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 dokladnie jak i mi, od razu bezową bralam pod uwage. bardzo ładna ta tapeta. a jak w dotyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2021 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 W dotyku, sweterek to nie jest. Czuć papier, są tapety tak mięciutkie w dotyku, jak tkanina. Ta taka nie jest, ale to tapeta za 50 parę zł, a nie za 200. Bardzo mi się podoba. Ten tydzień muszę odpocząć, zabieram się do pracy od poniedziałku.Już widzę te lampy, jak je jeszcze na czarno mazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.11.2021 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 wstaje sobie a tu na ogrodku bialo i sobie jeszcze posypuje faktycznie, bezowa ladniejsza. Ta szara to kolo szarej nawet nie lezala A to tak jak dostalam probke materialu na nowe lozko, dolozylam do mojego lozka i jak myslalam ze szare jest to wyglada jak bezowe z szarym kolorem wlasnie problem jest bo ma duzo podcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.11.2021 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 rozne sposoby na kafelki, caly czas patrzylam na sciane obok zeby to sie zgralo. Mi sie podoba ostatnia wersja , ale oczywiscie od Joany zalezy co wybiora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts