mania1220 09.11.2021 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Joana ale masz dach pewno czterospadowy? Tu chodzilo zeby zabic wyglad szopy na dachu dwuspadowym jakas wcinka taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.11.2021 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Nie Mania, mam dwu spadowy. Jak na stodole. Nad drzwiami mam tylko przeciągnięty dach. Poszukam czy mam gdzieś zdjęcia, ale nie mam pewności a teraz ciemno więc nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.11.2021 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 serio?? no to ja chce fotke jak nie znajdziesz cyknij jutro, caly czas myslalam ze masz 4. Moze nie taki diabel straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.11.2021 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 a tymczasem po drugiej stronie mojej wsi mama misiowa i dziecko misiowe wlazlo na drzewo miedzy domami i siedza od wczoraj Nawet komara strzelaja tak wiszac na konarach. Wszyscy czekaja az same zleza i pojda spowrotem do lasu ja ostatnio tylko widzialam kolo siebie dzikie indyki, sepy zrace padline na poboczu i jastrzebia pod moim nosem jak zlapal mysze w trawie. Mielismy tez opossum na osiedlu, lazil po plotach. Zaraz tez sie zaczna znow kojoty pokazywac. a wiecie, poidelko na koliberki dalej wisi Juz dawno powinnam sciagnac ale serce mi sie kraje ze juuz ich nie zobacze - pewno nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 09.11.2021 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Zrobię jutro zdjęcia, bo jednak nie mam żadnego. Na maila ci wyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.11.2021 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Misie nie spią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2021 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 wrocilam z robotek ogrodkowych, w koncu udalo mi sie zrobic to czego od wiosny mi sie nie udalo - bo mialam lenia Liscie ze "sliwy" opadly, znow kilka galazek z rakiem bylo na szczescie male to obcielam. ELFI - ano nie spia, one ida pazdziernik - listopad , niektore juz pewno sie zakpaly w norach, inne jeszcze chodza, szukaja jedzenia. zlazly w nocy pisali, poszly w las, to jak dzieciaka miala to tegoroczny ze stycznia, razem jeszcze zime przeleza a na wiosne ona go wywali z nory i misio bedzie musial isc na swoje. Ale takim to dobrze, hibernacja tyle miesiecy, gubia jakies pol wagi swojej w tym czasie, nie jedza, nie sikaja, nie robia nr.2, ale gubia tylko tluszcz - nie gubia miesni ani nic sie z koscmi nie robi. A MY TO TAK NIE MOZEMY?????? A w ciaze tez ciekawie zachodza, w czerwcu sie z panem misiem spotykaja, on je bara bara, wiecej sie nie spotykaja, zaplodnione jajeczko z opoznieniem sie dopiero usadawnia w macicy i to tylko jesli pani misiowa jest odpowiednio grubasna. Tez sie ustawily, po co im problem w meskim osobniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.11.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 ale to jednak samotne macierzyństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2021 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 ano jest, tak je natura stworzyla, ale latwiej im jedzenie znalezc, na wiosne sa bardzo glodne a zanim cos znajda - nie ma lesnych owocow, robactwo jeszcze spi, ciezko we dwojke plus maluch sie wyzywic. Temu i coraz wiecej w ogrodkach sie pojawiaja. Bo np. orly i inne ptaki razem jajka wysiaduja, razem karmia - ale ryb duzo, myszy tez, zajecy, misie maja o wiele gorzej. Tak kiedys czytalam ze dla niech najwiekszym zagrozeniem jest glod i ze przez niego padaja, nie czlowiek, a brak jedzenia. Ludzi one nie jedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2021 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 to bylo teraz w czerwcu niedaleko mnie, musial byc bardzo bardzo glodny bo wlazl do gniazd niebieskich czapli a to wczorajsze misiorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 11.11.2021 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 O matko, jak on się tam wspiął?? Na to gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 czarne niedzwiedzie sa ekspertami we wspinaniu temu nie mozna na drzewa uciekac przed nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.11.2021 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 fajne misie jestem skonana, robie porzadek w papierach i wywalam niepotrzebne, jestem w polowie, ale dwa wory wyszly i caly karton ktory musze w niszczarce zalatwic a dopiero w sobote przyjdzie:sick: Spakowalam dzis raptem 2 kartony do przeprowadzki, juz mam dosyc a do nawet nie ulamek tego co musze. jak patrze na garaz i strych to jestem przerazona ale tym zajmie sie mezaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 no a policz tak jeszcze z 50-80 i tak masz dobrze, ja jak bede pakowac musze wszystko dokladnie liczyc i wszystko dokladnie wpisywac na liste papierow tez mam kupe jak Mount Everest do sniszczenia i tez musze kupic niszczarke, z miesiac temu sie rozgladalam ale koniec koncow jeszcze nie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.11.2021 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 poukladalam dzis zalegle papiercy co sie nawarstwily przez 5 lat, mam wszysciutko zarchiwizowane i kolejne kartony zaladowane. Spakowalabym calosc ale zabraklo mi kartonow archwizacyjnych. Myslalam ze z 3 dni bede porzadkowac ale poszlo szybko, duzo do niszczarki. Jakbym miala beczke to 5 minut i spalone a tak z kilka godzin niszczyc bede:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 a to samo dzis myslalam o spaleniu jak na ogrodzie pompe robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.11.2021 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 moj sie nie chce zgodzic wiec bedzie siedzial i wrzucal wszystko w niszczarke:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 przytachasz pudla, przytachasz Krakena i niech pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 ze 3 tyg temu zanim TAR kuchnie zaczelam rysowac zrobilam sobie wizualke swojej kuchni bez szafek z oknami, ale jak ja gdzies wsadzilam tak znalezc nie moglam, wczoraj w nocy jeszcze raz wiec zrobilam. Probowalam z roznymi ustawieniami , bez polek, z polkami itp itd, stanelo na tym poki co - ale nie jestem przekonana, za duzo lysych scian a pociagnac kamien do wysokosci okapu bym musiala po obu stronach albo jak na wizce tylko pod okapem, ale wtedy sciany bez niczego, akurat ja nie lubie lysych scian w kuchni, tu mialam juz , a do polowy po obu stronach - no to juz za duzo kasy z szafkami i bez szafek raczej przy szafkach zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.11.2021 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 lata swietlne temu kupilam tapete - w Polsce, lezy u szwagra, taka ale nie wiem czy dokladnie ta, nie wiem ile rolek, nie wiem czy na flizelinie czekam na mojego M jak na zbawienie zeby do brata zadzwonil i zapytal W garderobie na sciany, a na to biale szafki, bez tylow same boki i polki tylko, no ale nie wiem ile ich mam, na tyle zeby 4 metry sciany pokryc napewno, nie wiem czy starczy. Pytanie tez brzmi - czy tapeta nadal jest czy ja wywalili????? roznie bywa po tylu latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts