Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

podloga zrobiona, na terazniejszy moment M juz powyciagal i umyl i slysze jak miesza - bedzie kladl fugi

niestety lampa nowa egzaminu nie zdala - a wisi jeszcze bez abazurow - za nisko bedzie i zajda abazury na lustro :sick: Trzeba by duzo wyzej podniesc czyli przedluzanie kabli i latanie dziury - za duzo roboty. Jakbym tu zostawala tobym zrobila, ale ze chalupa idzie na sprzedaz - zakladamy stara. Na nowa tez mi szkoda kasy. Niech sobie nowy wlasciciel zmienia jak chce.

IMG-3562.jpg

IMG-3563.jpg

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W 50 procent nie wierzę, a co do półpaśca. Jest to ten sam wirus co ospa. I tak samo zaraźliwy, w żaden sposób nie wiązałbym go ze szczepionkami.

Ja ciebie Łukasz nie przekonam, a ty mnie. Ja, być może się mylę, a słucham ludzi z imienia i nazwiska i z twarzą. Do nich będę ewentualnie mieć pretensje, a ty do kogo?

W 50 procent nie wierzę, a co do półpaśca. Jest to ten sam wirus co ospa. I tak samo zaraźliwy, w żaden sposób nie wiązałbym go ze szczepionkami.

Ja ciebie Łukasz nie przekonam, a ty mnie. Ja, być może się mylę, a słucham ludzi z imienia i nazwiska i z twarzą. Do nich będę ewentualnie mieć pretensje, a ty do kogo?

Do pewnego anestezjologa .Nie wierzysz,to dlaczego w Polsce jest tak niski poziom wyszczepień.

Wspominałyście coś o półpaścu ,w poniższym linku macie odpowiedż.

:

Łukasz - Pfitzer i Moderna już zakończyły III fazę badań. Była oficjalnie ogłoszona informacja.

Odsyłanie do internetowych filmików jako źródła wiedzy, jest niepoważne. Dorosły człowiek czerpie wiedzę ze źródeł naukowych.

Na dodatek to typowy fake news: https://fakehunter.pap.pl/raport/72b7408f-4ed5-477c-a80d-7eb1632ab197

Edytowane przez Elfir

Joana tez mam taka nadzieje ze nic nie wypali po drodze :sick: wysylka w 3-5 dni roboczych wiec licze do konca przyszlego tyg sie dowiem. Sa w innych sklepach ale tam nie ma 25% przeceny a jakby nie patrzac na takich cenach to duzo.

Mam tutaj kilka sklepow u nas z przepieknymi lampami, nie takimi typowo AliExpress, niestety albo cena zaporowa, albo sa za skomplikowane zeby zmienic kable, musze wiec szukac cos prostego zeby zmienic kable i reszte czesci.

oj Joana, to do kitu :sick: a moze cos lepszego znajdziesz?

Ja wczoraj wieczorem dopiero kupilam te zlote pod talerze, dzisiaj juz poslali

ze zlych wiadomosci - material ktory dokupilam na zaslony - okazal sie inny jednak, ale przez fabryke dobrze opisany, czyli fabryka blad zrobila. Dobrze ze rozwinelam te poprzednie ponad 20 metrow. wtopa. Nadal nie mam wiec na zaslony, chyba ze bedzie jedno okno bedzie w pokoju, bo brakuje mi na jedna zaslone :sick: Facet mi napisal ze odda mi 50% za material - bo moglam mu tez odeslac. Powiedzial tez ze z nimi bedzie rozmawial. A co najlepsze jest to ze to identyczny material jak ten co robilam zaglowek w 2018 roku, wczoraj znalazlam zdjecia nawet, pokazalam mu :sick: wiec tez bede znow polowac.

Mania, patrząc na ilość błota wnoszonego teraz do domu to pomyślałam sobie, że tą jednooką możesz powiesić w swoim ganku. Niech łypie tym okiem czy gumofilce zdejmujecie wracając z obory :):):)

Joana, znów możesz wydać zaoszczędzone na lampach pieniądze. Ciekawe, czy trafisz na takie same czy zupełnie inne kupisz?

Mika kurna, co jednookie mam powiesic, jestem LOST :p

bylam wlasnie odsniezyc sciezki piesom na ogrodzie, wrocilam a tu @ dostalam ze moich lamp nie bedzie az do konca stycznia :wtf:

Nigdy tu nikt nic nie sprzedaje jak nie ma magazycie, co za chamstwo. Pewno poszli od tylu z zamowieniami a ja na koncu sie znalazlam, kupilam je o 6:30 rano :bash:

kupilam za to nowe nozki do lawek, chromowane, udalo sie znalezc na 20 cm, niestety na ALI i bedzie szlo z 2 miesiace, no ale wez i czlowieku znajdz na ta wysokosc na 20 cm - ciezko

a ja po wielkich przebojach od piatku dzis luzuje poślady. odebralam klucze od domu, zupelnie innego niz mialam zarezerwowany. co odwalil facet, ktory mial nam dom wynajac to nawet juz szkoda pisac. generalnie nas oszukal. na szczescie ani zeta mu nie poslalam wiec bez strat tym razem. ale w ciagu doslownie godziny wynajelam cos innego, fuksem sie pokazalo i dzis juz przewiezlismy 2 krzesla i stolik i papier toaletowy :lol:, zrobilam tez pomiary jakie szafy musze zamowic bo dom bez mebli za to zrobiona kuchnia i lazienki, jest akurat bez żadnych gratów. no i dzis podpisalimy akt sprzedazy naszego domku. od piatku bylo "wesolo". no ale przynajmniej mamy gdzie sie podziac, od porzadnych ludzo wynajelismy pol blizniaka z malym ogrodkiem. Damy rade tak mysle. Projekt sie projekci, spakowalam 1 karton i wymieklam. jakby na zlosc moj jutro wyjezdza w delegacje do swiat. wiec jestem taka happy, ze mam komus ochote zrobic krzywde. wez czlowieku sie pakuj, zrob zakupy i cos ugotuj - nierealne jak sie do wieczora siedzi w pracy:sick: