mania1220 17.12.2021 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 podloga zrobiona, na terazniejszy moment M juz powyciagal i umyl i slysze jak miesza - bedzie kladl fugi niestety lampa nowa egzaminu nie zdala - a wisi jeszcze bez abazurow - za nisko bedzie i zajda abazury na lustro Trzeba by duzo wyzej podniesc czyli przedluzanie kabli i latanie dziury - za duzo roboty. Jakbym tu zostawala tobym zrobila, ale ze chalupa idzie na sprzedaz - zakladamy stara. Na nowa tez mi szkoda kasy. Niech sobie nowy wlasciciel zmienia jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 W 50 procent nie wierzę, a co do półpaśca. Jest to ten sam wirus co ospa. I tak samo zaraźliwy, w żaden sposób nie wiązałbym go ze szczepionkami. Ja ciebie Łukasz nie przekonam, a ty mnie. Ja, być może się mylę, a słucham ludzi z imienia i nazwiska i z twarzą. Do nich będę ewentualnie mieć pretensje, a ty do kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 No i dobrze zostaw ta starą, zła nie jest. Muszę dziś pić wino całej butelki do bigosu nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 to juz na swieta robisz czy na niedziele? jutro mozesz jeszcze po pol flaszcze odespac i byc swierza na niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 17.12.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 W 50 procent nie wierzę, a co do półpaśca. Jest to ten sam wirus co ospa. I tak samo zaraźliwy, w żaden sposób nie wiązałbym go ze szczepionkami. Ja ciebie Łukasz nie przekonam, a ty mnie. Ja, być może się mylę, a słucham ludzi z imienia i nazwiska i z twarzą. Do nich będę ewentualnie mieć pretensje, a ty do kogo? Do pewnego anestezjologa .Nie wierzysz,to dlaczego w Polsce jest tak niski poziom wyszczepień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 17.12.2021 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Dlaczego? Szczerze? Bo ludzie słuchają bredni od bezimiennych ekspertów. Mania, bigos na święta. Pogotuje codziennie po trochę jeszcze do niedzieli i do słoików dam. I zapasteryzuje. Na niedzielę to rosołu zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2021 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 moze tez bigos zrobie? musze dzis jechac paczke odebrac to zajade do sklepu, jakies sloiki jeszcze mam chyba. nie uwierzycie - lampy wykupione juz, niklwane i chromowane - GONE mam nadzieje ze zdazylam i nie dostane @ ze cos sie im popitolilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Do pewnego anestezjologa .Nie wierzysz,to dlaczego w Polsce jest tak niski poziom wyszczepień. Bo Polak zawsze mądry po szkodzie, znawcy wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.12.2021 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Mania, trzymam kciuki za lampy. Mam takie same objawy co do moich nowych w sypialni. Dostawa miała być między 14.12 a 20.12. ciągle ma status w realizacji. Bez wysyłki jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.12.2021 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Wspominałyście coś o półpaścu ,w poniższym linku macie odpowiedż. : Łukasz - Pfitzer i Moderna już zakończyły III fazę badań. Była oficjalnie ogłoszona informacja. Odsyłanie do internetowych filmików jako źródła wiedzy, jest niepoważne. Dorosły człowiek czerpie wiedzę ze źródeł naukowych. Na dodatek to typowy fake news: https://fakehunter.pap.pl/raport/72b7408f-4ed5-477c-a80d-7eb1632ab197 Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2021 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 no wlasnie, ludzie ktorzy nie maja odpowiedniego wyksztalcenia, nie pracowali nigdy przy tym, badan nie prowadzili, i nie maja nic wspolnego z nauka, biologia, chemia i fizyka - najwiecej do powiedzenia maja, bardzo latwo oglupic szarakow i wyprac im mozgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2021 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Joana tez mam taka nadzieje ze nic nie wypali po drodze wysylka w 3-5 dni roboczych wiec licze do konca przyszlego tyg sie dowiem. Sa w innych sklepach ale tam nie ma 25% przeceny a jakby nie patrzac na takich cenach to duzo. Mam tutaj kilka sklepow u nas z przepieknymi lampami, nie takimi typowo AliExpress, niestety albo cena zaporowa, albo sa za skomplikowane zeby zmienic kable, musze wiec szukac cos prostego zeby zmienic kable i reszte czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 20.12.2021 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Moich lamp do sypialni nie będzie. Dostałam wiadomość. Czyli szukanie od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.12.2021 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 oj Joana, to do kitu a moze cos lepszego znajdziesz? Ja wczoraj wieczorem dopiero kupilam te zlote pod talerze, dzisiaj juz poslali ze zlych wiadomosci - material ktory dokupilam na zaslony - okazal sie inny jednak, ale przez fabryke dobrze opisany, czyli fabryka blad zrobila. Dobrze ze rozwinelam te poprzednie ponad 20 metrow. wtopa. Nadal nie mam wiec na zaslony, chyba ze bedzie jedno okno bedzie w pokoju, bo brakuje mi na jedna zaslone Facet mi napisal ze odda mi 50% za material - bo moglam mu tez odeslac. Powiedzial tez ze z nimi bedzie rozmawial. A co najlepsze jest to ze to identyczny material jak ten co robilam zaglowek w 2018 roku, wczoraj znalazlam zdjecia nawet, pokazalam mu wiec tez bede znow polowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.12.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Mania, patrząc na ilość błota wnoszonego teraz do domu to pomyślałam sobie, że tą jednooką możesz powiesić w swoim ganku. Niech łypie tym okiem czy gumofilce zdejmujecie wracając z obory :) Joana, znów możesz wydać zaoszczędzone na lampach pieniądze. Ciekawe, czy trafisz na takie same czy zupełnie inne kupisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 20.12.2021 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Mmika nie wiem, tych nigdzie teraz nie ma. Za to westwing mi dał kupon 50 zł, za to że ich nie dostałam. Więc będziemy patrzeć, może coś się trafi fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.12.2021 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Mika kurna, co jednookie mam powiesic, jestem LOST bylam wlasnie odsniezyc sciezki piesom na ogrodzie, wrocilam a tu @ dostalam ze moich lamp nie bedzie az do konca stycznia Nigdy tu nikt nic nie sprzedaje jak nie ma magazycie, co za chamstwo. Pewno poszli od tylu z zamowieniami a ja na koncu sie znalazlam, kupilam je o 6:30 rano kupilam za to nowe nozki do lawek, chromowane, udalo sie znalezc na 20 cm, niestety na ALI i bedzie szlo z 2 miesiace, no ale wez i czlowieku znajdz na ta wysokosc na 20 cm - ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.12.2021 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 kupilam nastepny obrazek, 70x70 Jednooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.12.2021 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 Też się trochę niepokoję, kupiliśmy zbiorniki na wodę, zapłacone 13.12. Odebraliśmy z magazynu w piątek. Dzisiaj koło południa dzwonię i pytam o fakturę i pani mi mówi, że w środę dostanę @. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2021 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2021 a ja po wielkich przebojach od piatku dzis luzuje poślady. odebralam klucze od domu, zupelnie innego niz mialam zarezerwowany. co odwalil facet, ktory mial nam dom wynajac to nawet juz szkoda pisac. generalnie nas oszukal. na szczescie ani zeta mu nie poslalam wiec bez strat tym razem. ale w ciagu doslownie godziny wynajelam cos innego, fuksem sie pokazalo i dzis juz przewiezlismy 2 krzesla i stolik i papier toaletowy , zrobilam tez pomiary jakie szafy musze zamowic bo dom bez mebli za to zrobiona kuchnia i lazienki, jest akurat bez żadnych gratów. no i dzis podpisalimy akt sprzedazy naszego domku. od piatku bylo "wesolo". no ale przynajmniej mamy gdzie sie podziac, od porzadnych ludzo wynajelismy pol blizniaka z malym ogrodkiem. Damy rade tak mysle. Projekt sie projekci, spakowalam 1 karton i wymieklam. jakby na zlosc moj jutro wyjezdza w delegacje do swiat. wiec jestem taka happy, ze mam komus ochote zrobic krzywde. wez czlowieku sie pakuj, zrob zakupy i cos ugotuj - nierealne jak sie do wieczora siedzi w pracy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts