mania1220 04.01.2022 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 tak Mika, wpisalam adres do wysylki do Polski bo nie ma sensu tutaj. Serio nic nie doliczaja z Wloch??zero Vat i zero cla?? bo ja to sie nie znam, nam nawet z US naliczaja Nawet jak uzywane. Taki to "Free trade" mamy Na dodatek tylko do 30 dolcow mozemy bez cla, Australia ma chyba do 500, normalnie nas to wszedzie wydoja. a co znaczy ze martwa? nikt nic nie pisze? nie wiem bo nie laze, tylko u siebie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2022 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 w całej UE cena podana na towarze zawiera wszystkie podatki a w obrębie UE nie ma cła.Doliczane czegokolwiek jest oszustwem - klient od samego początku musi wiedzieć ile zapłaci za towar. ***Tak, w Galerii domów nikt się nie chwali swoimi wnętrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2022 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 super, dzieki dziewczyny, wielkie dzieki - nie wiedzialam o tym to macie duzy plus ! no, ja tez bede miala jak wroce Bo mam rozne glupier pomysly a te pomysly po Europie beda pewno rozsiane Elfi wnetrz to ja juz dawno nie pokazuje, ino pierdoly zeby dziewczyny mialy co malpowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2022 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) no ja sie nie dziwie ze padake zaliczylo nasze forum, technicznie ciagle problemy ale to mozna ogarnac, pojawilo sie wielu pieniaczy, kłotników, wymądrzalskich ze jego racja jest bardziej jego, zwyklych głupkow i oszolomow. ja sama na dlugi czas zamilklam, bo mialam spore nieprzyjemnosci.dlugo sie wahalam czy tu wracac. czesto tez jak ktos konczy budowe to po prostu nie wraca. starzy forumowicze maja swoje sprawy i swoje zycie. czasem tylko czesc na aukcji dla marymontu sie pokaze. a to co sie dzieje w watkach technicznych to juz w ogole rzez niewiniatek. tylu pieniaczy to chyba nigdzie nie ma, watki opanowali tez wykonawcy i albo sie kloca miedzy soba albo w d...ke bez mydelniczki wlaza, ciumkanie z dziubow do porz...gu. a zero konkretow, jeden wielki belkot i chaos. jest jeszcze srylion watkow kuchennych wytworzonych przez niejakiego NS - ten to ma dopiero odlot, nie wiem co łyka ale prochy ma niezle Edytowane 4 Stycznia 2022 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.01.2022 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Pamiętam jak wątek Toli podczytywałam. Pamiętam jak Tola nad Gardą była w sklepie i jakaś forumka do niej się odezwała - Tola? Dobrze, że Mania swój wątek trzymasz przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.01.2022 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Mania, zamawiaj do Pl. Tylko nie na adres szwagra, wiesz, że każda z nas lotem błyskawicy rozpakuje i sprawdzi paczkę i przetrzyma do twojego przyjazdu. Dopiero teraz zdjęcia zobaczyłam. Super zdobycze. Ciężka ta miska jest? Edytowane 4 Stycznia 2022 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2022 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 podczytywalam tez kilka watkow ale laski znikly, no wlasnie, zycie sie toczy. a my sie tutaj trzymamy w tej malej kupce dosc ciasno wiec przetrzymalysmy , oby tak dalej zebym chociaz jakie znajome miala na zywo w Polsce bo wiecie - nie mam zadnych, po tylu latach to stare znajomosci ze szkoly sie dawno rozlecialy, a tam na tej wsi to juz zupelnie nikogo miec nie bede i jak Wy znikniecie to zdziczeje bo gadac nie bede miala z kim :sick: zaczne sama do siebie w koncu gadac i stane sie Glupkiem Wsiowym kazda wies swojego musi miec. A jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2022 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 nie mam teraz kasy luznej, w tym tyg musze obraz i wazon odebrac, zeby mi tylko nie zwialo to we Wloszech, bo wtedy bede musiala maly majatek tutaj wywalic :sick: a nie chce. Lubie okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2022 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Mika ciezkie bo to ceramika (a ona ciezsza niz porcelana), gruba i w nodze jest cement. to to nic, dostalam druga dostawe paczek i przyszla cukernica i mlecznik - ja nigdy cyny nie mialam, nie wiedzialam ze taka ciezka sama przykrywka male gowienko a ciezkie, ta Twoja paterka czy tavka tez taka ciezka?? jesli kupie posle do jego brata - z tego powodu ze M leci do Polski wiec mi otworzy i sprawdzi i zrobi zdjecia. Bo bedzie bral rurki i zobaczy czy sie nakreca ladnie jak na moje srebrne, bierze tez Dysona jednego i kupi tam kabel i sie zobaczy czy bedzie dzialac czy nowa baterie tez trzeba i bierze jedna swoja wiertarke a tam ladowarke kupi i zobaczy czy tez dziala. wkleje za chwile fotki z drugiej dostawy, musze isc popracowac w koncu bo od rana kuriera i poczty pilnowalam i sie mi nie chcialo nic robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2022 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 misa popoludniowa przyszla tak zapakowana wiecie co? nie wpadlam na to zeby uzyc kartonikow po jajkach - musze zaczac zbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.01.2022 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Czasem kartonami po jajkach wypełniałam paczkę. A mam ich dużo, bo siostry męża mi zbierają jako rozpałkę do kominka.Cudne te twoje zdobycze.Moja cynowa patera waży 1431 gram i 29 cm szeroka u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.01.2022 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 to bardzo ciezka, prawie 1.5 kg. jedni zbieraja znaczki a ja bede zbierac "skorupy" jak to TAR mowi bardziej to wszystko kolekcjonerskie bo strach uzywac zeby bubu sie nie stalo we no zobacz czy to jest w Polsce do czyszczenia cyny, chromu i innych metalow te padki metalowe (ale musza byc 0000) a ta pasta zeby zaczelo swiecic jak powinno i sciagla brudu, olej, nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2022 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 my jemy malo jajek z 10 lat bym zbierala do przeprowadzki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.01.2022 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 trzeba by sie gdzie pod restauracja przyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.01.2022 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 mam zagwozdke co kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.01.2022 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 https://www.otelo.pl/pasty-polerskie-simichrome-polish/simichrome-51903250/SF-ID-00011109/ref-1432220133865.htmlDroga. Pozostanę przy wodzie, alluminium i sodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 05.01.2022 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 [quote do czyszczenia cyny, chromu i innych metalow te padki metalowe (ale musza byc 0000) a ta pasta zeby zaczelo swiecic jak powinno i sciagla brudu, olej, nalot wata czy tez wiorki metalowe sa, roznych grubosci (?), same zera rowniez. Uzywalam takich do czyszczenia swoich zyrandoli. Pasta tez jest, troche inna, ale skuteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.01.2022 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 skubancy, 42$ tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.01.2022 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Aria, wczoraj ogladalam jak facet czyscil i nablyszczal ta pasta zestaw z cyny ktory 50 lat nie byl czyszczony, no bajka wyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 05.01.2022 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 nie watpie . Ale jednak troche monet kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts