Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

pisalam kiedys wam o torebkach, mialam trzy LV plus portfel i Balenciage plus portfel. Sprzedalam wszystkie. LV sprzedalam bo jak zobaczylam ile podrob na ulicach to sie za glowe zlapalam, mowie do M - co z tego ze mam prawdziwe, zalane falszywkami, beda myslec ze tez moje falszywki. jedna laska wszystkie odemnie wziela. Dawno temu bylo, z 10 lat? A Balenciage bo poprostu - nie nosze torebek i lezala a szkoda bylo zeby lezala nieuzywana.

Nie mam nacisku na szpan zeby widac bylo z daleka, zauwazylam ze w Polsce to bardzo popularne miedzy celebrytami. jak swoje kupowalam to jeszcze nie bylo tyle falszywek na rynku. Eh te CHinczyki!

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pewne firmy nie musza sie reklamowac, marka sama za siebie mowi, a juz napewno nie daja do reklamy jakiejs podrzednej celebrytce o ktorej nikt nie slyszal

no ale mlode patrza i malpuja, niewazne ze kupia podroby i niewazne nawet ze celebrytki ile razy przylapane byly na falszywkach :lol2:

wstydzilabym sie z falszywka wyjsc, wole juz torebke NO NAME za dyche

Mika napewno! napewno bedzie dociekal co tam jest bo wiadomo ze ze ja kupilam a nie M. Tymbardziej ze uslyszy ze ma nie otwierac - wiec bedzie korcic. I dobrze, niech paczka bedzie owiana tajemnica, jakby nie bylo i tak jak M otworzy to uslyszy ze skorupy nic niewarte :lol2::lol2::lol2:

tak serio, doczekac sie nie moge komentarza! he eh

znalazlam jeszcze te talerzyki co ida pod kubki na kawe i miseczki na zupe, ffacet napisal ze talerzyki pod filizanki, widze ze nie bo maja inny ksztalt, poprosilam zeby zmierzyl, ciekawe czy zmierzy, na lokalnych. Z tymi co kupilam na starociach mam ich juz 8, a jakbym te jeszcze wziela to by bylo 16 razem. Na zas. Bo ciezko je dostac.

znalazlam tez tania jak barszcz cukiernice z przykrywka, bo samej przykrywki nigdzie znalezc nie moge, juz obie Ameryki przelecialam po roznych sklpeach. Za cala cukiernice chce tyle co w zyciu nawet pokrywki nie kupie. na dodatek mieszka tam gdzie my kiedys. Musze M zgluszyc zeby odebral jak bedzie w okolicach.

bo niebieska maseczka gryzla sie z ubraniem wiec na gorze ma czarna :D

nie, nie sluzbowy stroj. ale mu sie nie dziwie ze woli latac w kilcie niz w spodniach - tam jest bardzo goraco, grzeja na umor (ceny za gaz mamy normalne a nie idiotyczne jak w Polsce:cool:). Caly dzien tam latac miedzy tymi stanowiskami mozna sie ugotowac. A tak ma przewiew :lol2: Bo na dodatek jeszcze ma wielkie buciory tzw Safety boots, czyli jak na budowe z metalem w srodku.

Szkotow to ja znam, ale to pierwszy ze w kilcie na okraglo chodzi.

...."PiS proponuje zmiany w ustawie o radiofonii i telewizji w zakresie proporcji muzyki polskiej i zagranicznej emitowanej w stacji radiowych. Według propozycji, którą przedstawił poseł Marek Suski, w godzinach od 5 do 24 udział polskich utworów miałby wynosić co najmniej 80 procent, a w skali miesiąca - 50 procent.

...Suski: byłoby dziwne, gdyby byli przeciwnicy naszej muzyki, a sojusznicy zagranicznej"

SERIO???????

mozecie mi powiedziec co nastepne PIS wymysli??

Moze poleci za glosem tego dziwoloaga w rzadzie i za jego "cnotami niewiescimi" i zostana zabronione spodniczki mini i obcinanie wlosow?

Polska juz sie prawie zrownala z dyktatura i nazucaniem Pisowskiego widzi-mi-sie i niueliczeniem sie z ludzmi do dyktatury w Afganistanie np.

rece opadaja. Dopiero co opowiadalam ze lubie jak jestem w Polsce sluchac polskiego radia, no niestety nie bede, bo co, bede Rodowiczki sluchac albo nowych talentow Disco Polo bo pisowski elektorat to disopolowcy?

dobrze ze mam spotify i juz wiem ze nie ma szans z niego rezygnowac :sick:

Mam nadzieję, że Suski mówiąc o polskim radiu miał na myśli programy jedynkę i dwójkę.

Tak z innej beczki, to jak jesteśmy na wsi jest słaby zasięg i ciągle radio trzeszczy czy zanika. I tak przełączamy na cokolwiek, byleby coś grało. No i leci dużo polskiej muzyki. Krawczyk non stop.

Mi się wydaje, że dużo polskich twórców narzeka, że ich w radio nie grają, albo mają bana w określonej stacji.

jemu to tantiemy powinny spasc za to co zrobil i co robi ;)

z tego co czytalam czesc muzykow ma banaa w niektorych stacjach, ale ogolnie swiat muzykow jest za, jak nie wiadomo co chodzi to chodzi o kase - a to dla nich reklama zeby kupowac ich musyke. Nic nie poradze - polska muzyka jest beznadziejna, nawet za mlodu nie sluchalam, inni, cala Europa - potrafi piekna muzyke tworzyc a w Polsce nic, tak samo jak z filmami, nierozumiem tego bo masa talentow jest w Polsce (jak w kazdym kraju) ale kurna, co mam Martyniuka i jemu podobnych sluchac? Naprawde, na palcach reki wylicze filmy ktore sa dobre (nie tylko fabula ale jakosciowo) i piosenki.

i dobra, niech sobie chca takie cos wprowadzic, na szczescie jest wybor co sluchac - co mnie wkurzylo na maksa jest jego zdanie " byłoby dziwne, gdyby byli przeciwnicy naszej muzyki, a sojusznicy zagranicznej", nastepny raz i po raz enty PISdoskie rozdzielanie narodu - nie jestes z nami to jestes przeciw, jednym slowem kazdy kto slucha nie-polskiej muzyki juz z gory jest okreslany jako wrog narodu i gorszy sort. wiec OK jestem przeciwniczka , jestem wrog narodu pisowskiego. I co mi zrobia, mandat wlepia?

dlaczego nie ma jakiegos narodowego poruszenia i nikt tego beznadziejnego rzadu nie obali? :sick:

Mika jesli maja lape na calej radiofoni to moga wszystkich zmusic albo beda leciec ze stolkow, jak w kazdej innej instytucji, a potem zamiast piosenek wprowadza zdrowaski i inne modly bo sie okaze ze rydzykowskie radio to za malo na szerzenie polskosci.

co dzien jakis "genialny" pomysl maja. najgorsze jest to ze te genialne pomysly wprowadzaja, i to robia szybko jak najszybciej bo sie boja ze przy nastepnych wyborach poleca.