TAR 23.01.2022 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 jak zwykle cos napisalam i posta wcielo:sick:w kazdym razie Mania nie mysl o przeprowadzce i ilosci pakowania gratow, bo zawalu dostaniesz. A ja zdalam juz klucze i mam luz w glowce, zaczynam nowy etap. jak macie jeszcze jakies uwagi do projektu to piszcie, musze jutro odpowiedziec projektantce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2022 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 nie ma nic, zadnych uwag, jest tak jak mialo byc - czyli dobrze ja to sie ciesze ze ta NORMALNA wyspe wywalczylam jeszcze mi bedziesz dziekowac :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2022 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 co do autostrad, wracalismy z Toronto dzi 0 sie okazalo ze w druga strone od nas wyjechac nie mozna, samochody na autostradzie staly na dlugois kilku kilometrow - wypadek byl. Kto nie wiedzial i sie wpakowal mial problem bo nie ma gdzie zjechac, kto sie dowiedzial - cwany - pojechac mogl bokami zwyklymi drogami - czyli kolo mnie kolo osiedla byl korek autostrada ma 3 pasy od mojej wsi i zmienia sie w 4 i 5 blizej Toronto, a tam przez miasto jest nawe po 7 i 8 w jedna strone. najgorsze ze pol miasta zablokowane bylo przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2022 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 update : zamkli bo sie 10 samochodow stuklo, jeden na boku wyladowal, straz rozcinala ten co lezal zeby ich wyciagnac, przylecial medyczny helikopter, na szczescie nikomu sie nic nie stalo, no ale - 10 samochodow! co tam Arnold, to bylo nic :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2022 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 tylko te okna poprawie, a elewacja nie ma za duzo cegły? czy jest akurat? wnioslam jeszcze 2 uwagi do zagospodarowania dzialki, tak zeby optymalniej bylo. projekty juz poszly do branzystow, te male uwagi nie maja wpływu na konstrukcje ani pozostale instalacje. mega sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2022 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 elewacja jest dobrze, trafila w sedno gdzie trzeba a gdzie nie, bedzie cacy chociaz....teraz tak mysle - zobacz z nia jak juz okno przesuniesz jak to bedzie wygladac, moze wyglada dobrze a moze trzeba na tej scianie troche inaczej nalozyc, tylko za duzo sie na tym nie skupiaj - najwazniejsze jest to co i jak wyglada w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2022 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 to jej zadanie zeby wymyslila, okno musi byc przesuniete i tyle. wyspa bedzie ogromna, salon oddechu dostal, kuchnia tez lzej wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2022 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 z oknem mi chodzi na zewnatrz cegla + tynk , moze nie bedzie trzeba a m oze inaczej nalozyc trzeba bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2022 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 a propo "elewacji".....dzis cyklam fotke jak po cukiernice bylam, musze pokazac cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2022 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 pomijam fakt ze najlepiej bym ten caly dom podniosla i przeniosla tam na pole u mnie alE - pisalam o tym i pokazywalam, ze druga opcja jaka mam sa tez te kamienie obiciowe zamiast cegly, a tutaj jest PERFECTO pokazane co chce zrobic - ze sa okna z dwoch stron kominka, jak na moim planie, sie rozumie czarne, plus czaerny dach i wlasnie ten wychodzacy daszek z oknem na gorze - prosty pojedynczy, juz zapomnialam jak po polsku sie nazywa, wykiusz jakis czy jakis inny diabel, no kumacie - ten nad wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2022 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 jak zwykle cos napisalam i posta wcielo:sick: w kazdym razie Mania nie mysl o przeprowadzce i ilosci pakowania gratow, bo zawalu dostaniesz. A ja zdalam juz klucze i mam luz w glowce, zaczynam nowy etap. jak macie jeszcze jakies uwagi do projektu to piszcie, musze jutro odpowiedziec projektantce a gdzie jest ten proojekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 24.01.2022 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Też bym chętnie zobaczyła o czym mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2022 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 projekt byl w googlowych zdjeciach, tu mam problem z wstawieniem, wywala mnie z postow cytowanych i przy dodawaniu zdjec. zmiany juz wrzucilam projektantce, pewnie jutro dostane aktualizacje. jak sie uda to wstawie a jak nie podam linka to zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.01.2022 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 poszlam na Marinoni spisac rozmiar tacek bo sie mi jedna na ebay podobna pokazala - lepsza niz ta co ja kupilam - no i wyobrazcie sobie ze tego czajniczka co kupilam do kawy juz nie ma a ja jeszcze mam zamiar tam cos kupic....ciekawe ile zostanie z tych co chce zanim uzbieram jakas dodatkowa kase. moze mi sie uda wygrac? poki co cena 6x taniej niz u nich , wtedy ta co kupilam by poszla do baru na jakies kufle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2022 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Tar, też zdjęć szukałam. Co tam pozmieniałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.01.2022 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Ucięło mi posta, bardzo ładna ta elewacja Mania, to okno to lukarna, nie wiem czy taka jest fachową nazwa. Może wykusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2022 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Tar, też zdjęć szukałam. Co tam pozmieniałas? zmienilam umiejscowienie okien bocznych w kuchni, zmienilam lekko wymiar tych okien, ostatecznie beda na wysokosci h=115 do krawedzi parapetu, poszerzy sie przez to sciana ze spiekiem okapowa. zmienilam tez drzwi do spizarni, sa teraz za waskie i przesunelam drzwi wejsciowe do glownej sypialni o ok. 80 cm, troche poszerzylam wejscie na strych w garazu uwzgledniajac wielkosc centrali wentylacyjnej i przenioslam wywiew z garazu na inna sciane. i tyle. a na zewnatrz zmiana bramy na suwana, odsuniecie smietnika i przesuniecie szamba. aaa jeszcze wane usunelam schody na wejsciu i na zejsciu z tarasu. bedzie jak w poprzednim domu, rabaty wokol tarasu i tylko wyjscie z podcienia przy słupie. Jestem zachwycona moja projektantka, łapie w lot o co mi chodzi, bardzo lubie taka prace szybko, intuicyjnie i milo. poprzedni dom tez to biuro mi robilo. Moze nie najtaniej ale profeska pelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.01.2022 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 noze przyszly wczoraj , biada temu co bedzie cos kroil i nie bedzie uwazal - ostrzejsze od gilotyny, tak samo jak tamte z pracy co pamietam ale sa jak to TAR mowi - "miodzio"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2022 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 jakie noże? japonskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2022 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 mam 4 podobne noze ale marka "no name" szybko sie tępią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts