gopax 05.02.2022 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 nie wiem jak z tym watkiem, jak mialabym pisac sama ze soba albo z 2 czy 3 osobami to rownie dobrze mozemy dalej na whatsappie sobie klikac:cool: szkoda marnowac czasu na prowadzenie dziennika. Ach to panie sobie na whatsappie klikają dlatego jestem nie w temacie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2022 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 czasem tak jest szybciej zeby cos skonsultowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.02.2022 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Tak myslalam zeby kupic mala wiertareczke czy co to sie nazywa i nalozyc miekka nakladke, latwiej by bylo. Dremel - ma setki nakładek do najróżniejszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2022 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 o wlasnie Elfi, o to mi chodzilo. Mam dwa w domu ale zaden nie ma nakladek do polerowania. Juz kupie w Polsce bo po obejrzeniu, przemyciu, obfoceniu, odrazu pakuje wszystko w pudelka jak przyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2022 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) tak, szybka konsultacja, np stoje w banku przy okienku i dostaje wiadomowsc - "czy kibelek pasuje na tej scianie"....????? i nie wiem czy mam sie smiac czy udawac powazna , niestety nie da sie udawac uwazna i sie musze tlumaczyc paniusi ze ona nic smiesznego nie powiedziala no i zdziwienie - w jakim banku? juz ciemna noc! i nagle zaskoczenie - ty i ta twoja roznica godzin! no i zapomnialam napisac - zanim do domu wroce, szanowna juz chrapie i nie ma sensu odpisywac bo jeszcze opieprz bym zebrala ze budze, wiec tak sie te konsultacje konca Edytowane 5 Lutego 2022 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2022 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 pamietacie jak M bookowal pierwszy bilet? Tak to zrobil ze na urodziny mial byc w Polsce - co mi sie nie spodobalo. Wiec przebookowal. I co?? Potem musial jeszcze raz przebookowac przez ten nieszczesny Halifax - zgadnijcie co - nadal jest w Halifax, ma dzis urodziny, znaczy i tak nie ma go w domu. Zaryzykowali i wyruszyli, mieli nadzieje chociaz 500 km przejechac, niestety autostrada cala w lodzie i nadal lodem z nieba sika, slabo to widza, pewno beda musli zjechac wczesniej niz planowali i przez to jutro beda musieli zobic grubo ponad 1000 Poki co w drodze kolo godziny sa. Na dodatek maja tam godzine do przodu. Wcale sie nie zdziwie jak wroca we wtorek, czyli dwa dni w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.02.2022 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 zamiast samochodów trza było samoloty kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2022 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Lepiej Mania, żeby nie ryzykował i przeczekał gdzieś. Tarta grupę na what's app zrób i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2022 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Lepiej Mania, żeby nie ryzykował i przeczekał gdzieś. Tarta grupę na what's app zrób i tyle Tar, oczywiście miało być. Słodkie za mną chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 05.02.2022 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Mania, a gdzie fotki tego sajgonu ? Zwykle robisz dokladna dokumentacje . Czekam:popcorn:. A chlopaki faktycznie lepiej niech przeczekaja najgorsza pogode P.S. Cos mi cytat nie wyszedl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 05.02.2022 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Mania, takie było przeznaczenie. Urodziny daleko od żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2022 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Elfi taki byl plan - dwoje jedzie samochodem a M leci. Nici z tego. najpierw okazalo sie ze styknie dwoch na robote wiec wiadomo - M i drugi pracownik. Niestey ktos musial jechac samochodem bo narzedzia itp trzeba zabrac. Ale we dwoje trzeba jechac bo za dluga trasa.No i jeszcze jedno - moj M zaszczepiony 3x. Nasz pracownik ani razu. Niestety. I niestety ale na samoloty miedzykrajowe i pociagi i statki - bez szczepien nie wpuszczaja. Nie tylko tam. Knajpy, restauracje, niektore sklepy, kina itp itd. Tu inaczej niz w Polsce macie. Joana nie jest milo siedziec zamknietym w hotelu na darmo i jeszcze za to placic. na dodatek zima, lodem leje z nieba, nawet wyjsc nie ma gdzie. No i fakt ze w poniedzialek nastepna praca. Pogoda pokielbasila cale plany. I fakt ze za 4 dni ma leciec do Polski a jeszcze tyle spraw musi zalatwic przed lotem. Frustrujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2022 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Mika take przeznaczenie, zapomnial ze ma urodziny z tego wszystkiego, jak mu poslalam zyczenia sie "obudzil " :lol2: ARia bajzel mam ppokazywac??? sciany, drzwi w szafkach, wszystko mialam zbryzgane soda a jak zaschlo musialakm skorbac, podloga cala biala byla. mam pare fotek wkkleje jak przeniose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2022 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 a my dzis we wloskiej knajpce posiedzielismy. to pierwsza z naszej nowej listy lokali do odwiedzenia. jak wchodzisz dosc obskurnie ale typowo jak we Wloszech. jednak przytulnie i czysto, wisza wloskie flagi, widoczki weneckie. zapachy od razu Cie zgarniaja w objecia i juz wiadomo, ze bedzie pysznie. zza baru pizzerman Wloch zerka z ciekawoscia na nowych gosci, niesmialo zapraszajaco sie usmiecha, inny Wloch skrecony jak szpulka zaprasza do stolika. Jest ciasno, glosno i halasliwie, doslownie jakbym przeniosla sie w miejscu i czasie na wloska Riviere. 3 cudne, smaczne i wyluzowane godziny spedzone w gronie przyjaciol. od razu mi lepiej. mozna powiedziec pierwszy strzal w 10, na pewno jeszcze nie raz skorzystamy. w lokalach obok zajete 1, 2 stoliki, jakos smutnawo a tam dolce vita mimo covidu, pory roku i pogody radosnie i wesolo. dodaje do ulubionych knajpek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.02.2022 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Mania, wiadomo że w hotelu nie fajnie, ale bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 05.02.2022 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Joana i tak musza byc w jeszcze jednym, za dluga trasa zrobic w dzien, jada, ostatnio jak pytalam zrobili 300km a maja zamiar zerobic razem 650 zrobic . Slisko ale malo juz pada. Znaczy jutro wrocoi do domu. TAR - poeciara kurde jestem zupelnie inna - nie lubie lazic po knajpach, restauracjach itp wole w domu, jestem domatorka. Wyjscie out toleruje raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 05.02.2022 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Mania, slicznosci wynajdujesz ! Jak ja sie ciesze, ze do Polski nie wysylaja, bo chyba bym sie nie oparla, a potem musiala pewnie sklep z tym otworzyc, bo miejsca to u mnie juz nie ma. Ale te kieliszki, to bym zatrzymala ! Iiiii, taki tam syf, to zaden syf. Albo nie pokazalas calego . Swoje mosiadze czyscilam pasta, szczoteczka do zebow, takim urzadzeniem jak Dremel, ale innej marki, gabkami, watami sciernymi o roznych grubosciach itd. Z tym, ze balaganem to tak bardzo sie nie przejmowalam, bo byl jeszcze remont. Od tego przecierania, to muskuly sobie wyrobisz niezle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 06.02.2022 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Te szklaneczki mi się podobają bardzo. Mogłabym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.02.2022 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 ARTE przeciez nie cykalam fotek bajzlu :lol2: zbryzgane mialam na poltora metra naokolo. Musialam pasta z sody czyscic bo za nic ruszyc nie chcialo, nic nie pomagalo, diabli wiedza kiedy byo czyszczone, podejrzewam ze nigdy od nowosci. A soda to grudki wiec latalo naokolo i zasychalo wszedzie, musialam wszystko skrobac. Szklanki sa super. Niestety na eaby sa tylko dwie, akurat tez Marinoni, ale jakiejs starej wersji - mimo ze nowe z nalepkami. Mowie ze starej wersji bo pieczatki sa pod spodem i ta cyna nie jest taka ladna jak na tych nowych, inaczej zrobiona. Musza byc ciezkie, bo jak podnosze ten pojemnik co kupilam to ciezki, nie chodzi o cyne, bardziej o szklo, bo jesli sa tez krysztalowe to ciezsze (krysztal ma olow w sobie a szklo zwykle nie). Mam jeszcze dwie zeczy na oku tylko ale nie na mus. Poki co filuje zeby cos z Arte Italica , marinoni badz Tabellini wpadlo na ebay, a reszta - juz mi faza przeszla bo mam raczej wystarczajaco. Bo tak, ja mam "fazy". A potem moze mi przejsc ze na ebay przez nastepne 2 lata nie wejde. M wraca, nawet dobry humor ma, jada juz, przystanek w Montrealu robia ida do sklepu i potem do domu, na wieczor powinni zajechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 06.02.2022 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Mania, zartowalam z tymi fotkami, wiem, ze to nie byl moment, zeby je robic. Fajnie, ze chociaz jedna masz (ktora z przyjemnoscia zobaczylam), do archiwum, i ku pamieci. Swietnie, ze M juz niedaleko, na szczescie zdazy wrocic przed wyjazdem do Polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts