joana_ 14.02.2022 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Mania, gratulacje. Cieszę się bardzo! Super dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 14.02.2022 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Mmika, ja już nie chce żadnych owocowych. Miałam dwie brzoskwinie, więcej przy tym latania , wolę sobie warzywnik powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2022 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 no pogadalismy, porobil mi jeszcze zdjec, nagral dwa filmy i wsiakl, nie wiem gdzie jest, takie piekne serca mu poslalam i nic! zero odezwu, nawet nie odebral, chyba ze pojechal z nimi do lekarza gdzie bo wiem ze brat mial jechac, ale kurna juz jest 7:30 wieczorem w Polsce, moze gdzie na ploty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2022 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 wisnie chcemy zasadzic, wisnie i czeresnie, reszta owocow mnie nie inetersuje bo nie zjem, jablka mi zalegaja juz drugi miesiac w lodowce, gruszki lubie ale duzo nie jem (tam sa dwie grusze), moze sliwke wegierke zasadze. Zobacze. Chcialam papierowke bo to jablko moge jesc i jesc - poki kwasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.02.2022 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Wiśnię też bym chciała posadzić. Mania, może opijają udany zakup? Albo utknęli w poczekalni u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 14.02.2022 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Serdeczne gratulacje dla Nowych Wlascicieli Przecudnej Posiadlosci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2022 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 tez sie ciesze, co prawda ogrod jest ladny i jak dla mnie bardzo duzy, pola tez mamy w husteczke - za to dom???? tylko czekajcie az fotki wkleje........zobaczycie jakie miny bedziecie miec zaluje tylko ze ich nie zobacze - tych waszych min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2022 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Mika nie wiem gdzie byl, co robil, nie wyspowiadal sie i nawet nie zalapal ze Valentynki ...normalnie rece opadaja, gdzie te czasy ze zawsze niebieska roze dostawalam normalnie focha strzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.02.2022 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Mania, ja też gratuluje załatwienia najważniejszej formalności:) Mówisz, że Twój M nie załapał ze dzisiaj Walentynki... a może też usłyszał ... Rozmawiają dwaj faceci:-Ty, co jest 14 lutego?- a masz żonę czy dziewczynę?- żonę- to poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2022 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 ja już zona z jakims stazem ale mezaty pierdutnal 25 roz i zasponsorowal diete pudelkowa na kolejny miesiac:lol2::lol2: nie wiem jak mam to rozumiec:cool: cos nie moge sie zebrac do zalozenia watku a zaczyna sie troche dziac. robimy czesciowo juz ogrodzenie, studnie z woda beda wiercic w przyszlym tygodniu. mam juz branzowe projekty czekamy jedynie na konstruktora i skladamy do pnb. i w przyszlym tygodniu che ruszyc z wycinka tych kilku drzew, bedzie sie dzialo na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 15.02.2022 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Mój 20 lat temu przyjechał z pierścionkiem a w tym roku tylko 10 róż, bo podobno liczba ma znaczenie:lool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.02.2022 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 ja chyba najstarsza stazem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2022 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 dostalam wlasnie spraye geodezyjne, w sobote podjade na dzialke i z drona strzele fotki i linie zaznacze domu, smietnika, szamba i studni. narozniki slupkow markerem mazne bedzie z gory widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.02.2022 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 czekam na strych jeszcze, tez podobno "niezle" wyglada kazalam M powiedziec Ewie zeb y pozabiera wszystkie swiete obrazki, figurki, krucyfixy - multum tego w domu, a ja to wywale na smieci, zeby potem nie bylo obrazy uczuc i mnie jaki PISowiec nie podkablowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.02.2022 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Mania, witaj w klubie Ja "nasze" słoiki opróżniałam z zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.02.2022 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 oj wiem wiem, jak juz tam bede , bede mowic "ide sie w Mike pobawie"....ale nie tak do konca:lol2: ja ich nie bede otwierac, o nie. Chyba bym padla od otwierania wszyskich, a jak jakis puscil i splesniale w srodku to byl pieknego pawia puscila. liczylas te sloiki ? niepamiatam? mam zamiar moje policzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2022 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 co zauwazylam - duzo domow w Polsce sprzedaje sie z calym syfem w srodku. Nie do przyjecia tutaj, . Nie do przyjęcia w sensie prawnym (zakaz sprzedawania domów ze zniszczonym wyposażeniem) czy po prostu nie byłoby kupca? święte obrazki - żeby jakiejś prawdziwej ikony czy przedwojennego krucyfiksu nie wywalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.02.2022 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Elfi czasem mozna zapytac i cos sprzedadza razem z domu, ale mowimy o pojedynczych meblach, ale bardzo bardzo zadko - ludzie swoje meble zabieraja, nikt na cudzych siedziec nie chce. Natomiast nie do pomyslenia sprzedawac dom z syfem w srodku. Musi wszystko byc uprzatniete. dlatego przed samym "closing" czyli ostatecznym podpisaniem u adwokata (to tu tez tylko przed awdokatowj jest) idzie sie jeszcze raz i sprawdza czy juz pusto i jak wyglada. Syf? sloiki? pajeczyny? swiete obrazki? stare nazuty i zeschniete kwiaty? w zyciu by nie przeszlo, ktos nawet szansy sprzedac domu by nie mial. Bardziej o estetyke chodzi. Ale przedewszystkim nikt by takiego nie kupil, nawet by tam nie wszedl. Mika miala tez syf i do dzis go sprzata. jak ogladalam domy w Polsce - tez mase z syfem widzialam, ogladalam tez kilka na YT jak juz kupili - syf zostawiony i sami musieli sprzatac. Ja tego poprostu nierozumiem ikon nie ma, ot zwykle "odpustowe" obrazki i pewno plastykowe Matki Boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2022 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 skoro ty kupiłaś z syfem, to po co koszty utylizacji miałby ponosić sprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2022 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) ja swoj dom sprzedalam z wiekszoscia mebli, bo tak chcieli ( wumowie wpisalismy dokladnie co biore a co zostawiam) ale syfu nie zostawilam, wszystko co nadmiarowe wywalone i posprzatane. kupujacy mnie prosili bym im pare sloikow z przetworami zostawila ale osobiscie nie wyobrazam sobie takiego syfu, pewno bym cos negocjowala przy umowie. nic tylko ludzi najac i jakis kontener lub dwa, sama nie dasz rady. ja nie wiem czy nie bedzie taniej zrownac wszystko z ziemia i od nowa postawic od razu docelowo:cool: Edytowane 15 Lutego 2022 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts