TAR 18.02.2022 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) bo macie zla metode czyszczenia, w poprzednim domu wiekszosc moich lamp to bylu wlasnie klosze w obreczach, ja po prostu je sciagalam i wrzucalam do zmywarki. w zmywarce mialam opcje dosuszania wiec ani zacieku nie bylo, ani muchy potem nie srały, ani mocno kurzem nie zachodzily. na muchy jest jeszcze inny sposob, umycie w wodzie z dodatkiem denaturatu lub octu. nie wyobrazam sobie inaczej czyscic takich kloszy, nawet jak probowalam sciereczka i sprayem zawsze byly jakies smugi, do tego niewygodnie. mialam takie lampy i zyrandole Edytowane 18 Lutego 2022 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2022 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 tej ostatniej nie dalo sie wyczyscic bez zdjecia klosza, a zmywarka umyje, wysuszy i po klopocie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2022 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Tar - moja obręcz jest zintegrowana z zawiesiem, nie ma jak zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2022 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 no to kicha, mi by sie nie chcialo i zmienilabym zapewne lampy. w ciagu 5 lat w salonie 3 wymianki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.02.2022 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Fajne te lampy, i ze szkłem i białe.Ja dziś dorwałam w dobrej cenie druga lampke do sypialni. Dziś ma babka wysłać. Będzie na reszcie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.02.2022 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Joana ta w sypialni twojej co na stolik kupilas? ja mam takie sniegi ze hej, Mlody rano przed praca przod zrobil, ja bylam wlasnie tyl zrobic i tuneler psom wykopac, po kolana normalnie, lewdo wrocilam taka zlachana jestem. W Polsce za to burze, wichury, tornada, u M wczoraj deszczysko, wiatr i grad, podobno zlamalo nam jakas duza choine, jeszcze nie wiem jaka pojdzie dzis zobaczyc, gora ze dwa metry Mam nadzieje ze nie ta przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.02.2022 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Mania, tak, ta z mojej sypialni, ta betonowa. A najbardziej jestem dumna, że to mój wypatrzył. Wysłał mi linka i mówi bierz U nas dziś ma znowu wiać, a jeszcze nie zdążyliśmy poprawić trzech dachówek które się poluzowały po wczorajszych wichurach. Na bank spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.02.2022 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 super, to nawet nie musialas dlugo czekac ze znalezc druga brawo dla meza ze sie udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.02.2022 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 To raczej co innego, wczoraj mu mówię, nie robią na te lampy promocji, kupię w normalnej cenie. To się sknera wziął i znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2022 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 no to kicha, mi by sie nie chcialo i zmienilabym zapewne lampy. w ciagu 5 lat w salonie 3 wymianki były Jakbym umiała sama je zakładać, to pewnie bym tak zrobiła Ale one dwa lata czekały aż męzowi zachce się je zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2022 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 W Polsce za to burze, wichury, tornada,: W Poznaniu dziś tak, jak na zdjęciu. Posiałam rzodkiewki, szpinak. Opaliłam się, czuję jak mnie pieką policzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2022 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Jakbym umiała sama je zakładać, to pewnie bym tak zrobiła Ale one dwa lata czekały aż męzowi zachce się je zawiesić. no co ty??? czekalas tyle czasu? mnie by cos telepnelo, wzielabym goscia i mezowi dala rachunek co by zapalcil ze swoich zaskorniakow:lol2: bo kazdy facet ma jakies zlotowki skitrane:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2022 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 u nas znowu pizgawica sie zaczela i ma tak wiac do niedzieli, jutro porywy do 100 km/h brrr a w niedziele snieg zapowiadaja a od poniedziaku maja robic ogrodzenie oby material nie odlecial i zaczeli robote Joana super z ta lampa wyszlo, sie chlopek sprawil, chyba cos chce:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.02.2022 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 no co ty??? czekalas tyle czasu? mnie by cos telepnelo, wzielabym goscia i mezowi dala rachunek co by zapalcil ze swoich zaskorniakow:lol2: bo kazdy facet ma jakies zlotowki skitrane:cool: ja mam jego kartę, ale też jestem skąpa Bycie Poznaniakiem zobowiązuje. Teraz czekam miesiąc aż wywierci dwa otwory pod półkę do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 18.02.2022 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Elfir, Ty z wielkopolskiego tak jak ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.02.2022 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Gosia, a mi się wydawało, że ty z mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2022 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 obie pyrki jestescie? Elfir ja nie mowie o karcie a o zaskorniakach tajemnych przed zona na tentegesy rozne, moj tez kitra i narzedzia w tajemnicy kupuje, a jak pytam co znowu to on mowi, ze juz dawno to ma. A coraz wiecej gratow sie pojawia. Ja mam to samo z roslinami ostatnio jak kupilam to z bolem wyytachalam z auta i poustawialam na rabatach zeby w tlo sie wtopily:lol: zauwazyl ale tylko dlatego, ze jedno drzewko sie wywalilo. zbrechalismy sie oboje z tego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.02.2022 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Ja to samo z roślinami robię. Z tą różnicą, że szybko sadzę i jeszcze focha strzelam, że już dawno jest a nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2022 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) Elfir, Ty z wielkopolskiego tak jak ja??? Przecież mam w podpisie skąd jestem Kórnika przez ó nie sposób pomylić. Edytowane 19 Lutego 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2022 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Elfir ja nie mowie o karcie a o zaskorniakach tajemnych przed zona na tentegesy rozne,: To nie ma czegoś takiego. Praktycznie jeśli chodzi o kasę to jesteśmy w 100% cyfrowi. Nawet w portfelu miewam gotówkę wyjątkowo. Mój kupuje gry planszowe nałogowo. Jak przychodzi kolejna paczka to się tłumaczy, że promocja była i grzech nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts