Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

bo macie zla metode czyszczenia, w poprzednim domu wiekszosc moich lamp to bylu wlasnie klosze w obreczach, ja po prostu je sciagalam i wrzucalam do zmywarki. w zmywarce mialam opcje dosuszania wiec ani zacieku nie bylo, ani muchy potem nie srały, ani mocno kurzem nie zachodzily. na muchy jest jeszcze inny sposob, umycie w wodzie z dodatkiem denaturatu lub octu. nie wyobrazam sobie inaczej czyscic takich kloszy, nawet jak probowalam sciereczka i sprayem zawsze byly jakies smugi, do tego niewygodnie.

mialam takie lampy i zyrandole

lampa1.jpg

lampa2.jpg

lampa3.jpg

Edytowane przez TAR

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joana ta w sypialni twojej co na stolik kupilas?

ja mam takie sniegi ze hej, Mlody rano przed praca przod zrobil, ja bylam wlasnie tyl zrobic i tuneler psom wykopac, po kolana normalnie, lewdo wrocilam taka zlachana jestem.

W Polsce za to burze, wichury, tornada, u M wczoraj deszczysko, wiatr i grad, podobno zlamalo nam jakas duza choine, jeszcze nie wiem jaka pojdzie dzis zobaczyc, gora ze dwa metry :sick: Mam nadzieje ze nie ta przed domem :sick:

no to kicha, mi by sie nie chcialo i zmienilabym zapewne lampy. w ciagu 5 lat w salonie 3 wymianki były :cool:

Jakbym umiała sama je zakładać, to pewnie bym tak zrobiła :)

Ale one dwa lata czekały aż męzowi zachce się je zawiesić.

Jakbym umiała sama je zakładać, to pewnie bym tak zrobiła :)

Ale one dwa lata czekały aż męzowi zachce się je zawiesić.

no co ty??? czekalas tyle czasu? mnie by cos telepnelo, wzielabym goscia i mezowi dala rachunek co by zapalcil ze swoich zaskorniakow:lol2: bo kazdy facet ma jakies zlotowki skitrane:cool:

u nas znowu pizgawica sie zaczela i ma tak wiac do niedzieli, jutro porywy do 100 km/h brrr a w niedziele snieg zapowiadaja a od poniedziaku maja robic ogrodzenie oby material nie odlecial i zaczeli robote

Joana super z ta lampa wyszlo, sie chlopek sprawil, chyba cos chce:cool::lol:

no co ty??? czekalas tyle czasu? mnie by cos telepnelo, wzielabym goscia i mezowi dala rachunek co by zapalcil ze swoich zaskorniakow:lol2: bo kazdy facet ma jakies zlotowki skitrane:cool:

ja mam jego kartę, ale też jestem skąpa ;)

Bycie Poznaniakiem zobowiązuje.

Teraz czekam miesiąc aż wywierci dwa otwory pod półkę do kuchni.

obie pyrki jestescie? :lol2:

Elfir ja nie mowie o karcie a o zaskorniakach tajemnych przed zona na tentegesy rozne, moj tez kitra i narzedzia w tajemnicy kupuje, a jak pytam co znowu to on mowi, ze juz dawno to ma. A coraz wiecej gratow sie pojawia. Ja mam to samo z roslinami :lol2: ostatnio jak kupilam to z bolem wyytachalam z auta i poustawialam na rabatach zeby w tlo sie wtopily:lol: zauwazyl ale tylko dlatego, ze jedno drzewko sie wywalilo. zbrechalismy sie oboje z tego:cool:

Elfir ja nie mowie o karcie a o zaskorniakach tajemnych przed zona na tentegesy rozne,:

To nie ma czegoś takiego. Praktycznie jeśli chodzi o kasę to jesteśmy w 100% cyfrowi.

Nawet w portfelu miewam gotówkę wyjątkowo.

Mój kupuje gry planszowe nałogowo. Jak przychodzi kolejna paczka to się tłumaczy, że promocja była i grzech nie wziąć.