pestka56 04.04.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Ciemniejszy ładniejszy. Mnie by nie przeszkadzało, że ciemna podłoga w spelunce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Elfir, mam pytanie. Sprawdziłam teraz ogłoszenia i zdjęte jest te z robotem. A jak ten facet, wziął i mi go wysłał? Rano jak z nim rozmawiałam, to mówił ,że stoi w domu zapakowany, a ja na to, że rezygnuję z zakupu i chcę zwrot pieniędzy. Potem wysłał smsa- czy na 100 % go nie chcę? Odpisałam, że proszę o zwrot pieniędzy TERAZ, kupię sobie w sklepie, nie ufam mu. Jak mi kurier do drzwi zapuka z paczką, a z tym panem jest taki ciężki kontakt, i nie daj Boże nie wsadzi do paczki rachunku za ten robot i zostanę bez gwarancji? Nie przyjąć od kuriera paczki? Już bym nie przyjęła. ALE... twoje prawo przy kurierze paczkę otworzyć i sprawdzić zawartość. Kurier nie może odmówić, bo mu nie podpiszesz, że odebrałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 mam pytanie za 100pkt.........czy ktoras ma z Was drewniana podloge w lazience? chodzi mi o WC na pierwszej podlodze. Sciany beda z marmuru ale podloga mala bo to tylko zlew i kibelek tam. Po ciaglosci latwo polozyc ALE......sie boje. "Chlopy" potrafia tak sikac ze wszystko scieka po sraczyku i sie rozumie ze w deski wsiaknie. Wiec smord. Wiec od mycia sie zniszczy. M mowi wlozyc drewno ja mowie kafle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 tez mysle ze ciemniejsza powiem mu zescie kazaly ciemna klasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 wiesz co, oj tak szybko nie rosnie, tam jest duzo cienia. Slonce tylko rano jak jest wschod, potem caly dzien mam slonce na ogrodzie . I na tym koniec. Popoludniu z drugiej strony przy zachodzie ale nie "zaczepia" o tego krzaka bo garaz zaslania. Sprubuje podciac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Mika ale napisal ze POSLAL? chyba nie?kasy tez nie masz na koncie??? wspolczuje Ci, w koncu to nie 100 zlotych a kupa kasy jakby nie bylo. Nerwowke masz jak diabli a jednoczesnie starasz sie byc ok wzgledem niego, co za dziad:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 aj, zapomnialam...z tym krzakiem to mi tez chodzi o to ze mi burzy wizualnie moja "ustawke" z kreciolkami i sosenka w srodku. z drugiej strony nie mam wyobrazni jakby wygladal gdzies indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Kładź kamień w kibelku. W takim małym pomieszczeniu bedzie lepiej wyglądał niż dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.04.2017 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Pan odpisał, że sprzedał innej osobie, a nam kasę na konto w piątek przeleje Osiwieje do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 OSZUST....... dzis jest wtorek, znaczy Twoje pieniadze wydal i teraz czeka na kase od nowego nabywcy zeby Ci oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 OKEY. Niech przeleje, a potem zgłoś go na OLX jako oszusta. Nie wolno takich matactw darowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.04.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak mi kurier do drzwi zapuka z paczką, a z tym panem jest taki ciężki kontakt, i nie daj Boże nie wsadzi do paczki rachunku za ten robot i zostanę bez gwarancji? Nie przyjąć od kuriera paczki? Odebrać, bo inaczej odliczy koszt kuriera (i zwrotu) od kwoty, którą wysłałaś na rachunek. Rachunku chyba nie dostaniesz, bo to nie sklep a osoba fizyczna? EDIT - zgłosić oszustwo na OLX, kolesiowi napisać, że jutro idziesz na policję, bo skoro sprzedał innej osobie nie ma prawa przetrzymywać twojej kasy ani minutę. I faktycznie pójść. Bo nie wierze, że w piątek dostaniesz pieniądze. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.04.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 aj, zapomnialam...z tym krzakiem to mi tez chodzi o to ze mi burzy wizualnie moja "ustawke" z kreciolkami i sosenka w srodku. z drugiej strony nie mam wyobrazni jakby wygladal gdzies indziej Jałowca spokojnie można przycinać, można formować. Z tego co widzę to będzie jałowiec sabiński. Gdyby było ich więcej mozna byłoby z niego uformować nawet obwódkę: http://1f7t5d3z9d72pt5vlamu45m4x.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/plants/originals/1934.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 to co, I Elfi i Pestka kaze podciac, znaczy zostawic?? ELFI a co z choinkami, zostawic tak? nie znam jalowca pod nazwa Sabiny, ale mam jeszcze podobne 4 (dwa na froncie i dwa z tylu do przeniesienia bo fontanna) pogooglalam wiec i pokazalo mi tak: Arcadia Juniper Juniperus sabina 'Arcadia' czyli znam je jaki Arcadie, zzgadza sie? to to samo? myslisz ze mialo by to sens wykopac tego duzego i te 4 co mam i zrobic wzdluz pdjazdu tak jak pokazalas? Nie wlezie za bardzo ? z przodu mam chodnik, psy beda mialy uzywke sikania Ogrodzenia nie moge postawic niestety (takie prawo) jesli tak to jak daleko od krawedzi trawnika je wkopac skoro tak sie rozrastaja? takie male polacie mam a tyle problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 zielona jestem jak te moje krzaki... poszlam rozgarnelam krzaki bo mi sie wydawalo ze jak sadzilam nie sciaglam zawieszek (bo widac nie bylo a z plastykowego papierka zrobione to nic im nie dziele sie od slonca i zimy), wiec na moich pisze Calgary Carpet, poggoglalam i pisze ze to kompaktowa odmiana Arcadii, nadal jednak Sabina jak u Was. To ile tych odmian jest. Moje co sadzilam do 30cm rosna wysokosci. Nadal jednak takie same, ta sama rasa. Mozna by wymerdac, pytanie czy robic? podoba mi sie ta fotka Elfi wzdluz podjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 chyba zdolowalysmy Mike...........:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.04.2017 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Może na wyrost zrozumiałam, napisał, że przedmiot zakupiony w grudniu i nierozpakowany był robot. Fotki opakowania porobione. Eh... swoją drogą, sprzedaje jeszcze jeden, tylko innej firmy z takim samym opisem, że zakupiony jako nietrafiony prezent. Cały czas uważa , że to nasza wina i myśląc, że pisze z moim M napisał- że szkoda, że M nie kupił, ale tak to jest jak się żony słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.04.2017 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Mika strach...a napisac w ogloszeniu mozna co sie chce - kupiony? nie kradziony?cos to podejrzane...dwa az? dwa nietrafione prezenty? nie bylo nic ze na wyrost zrozumaials badz nie. najwyrazniej facet kreci a trzymanie kasy to pokazuje. Zaplacilas za robta i za wysylke wiec nie ma z nim dyskusji i jego tlumaczenia sa bez sensu.Nawet jesli dostal w prezencie - za darmo byly dla niego - wiec zarobil na tym. I Ty placilas za wysylke. W takim wypadku powinien sie cieszyc ze zarbil za nic i w te epdy powinien leciec i wysylac a on co?Nie ma sie co szczypac z takimi.bedzie dobrze...........tylko kase wyrwij i dymaj do sklepu normalnego po robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2017 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Skrócić chama o głowę. Mmikka, skoro drugi tak sprzedaje, to może facet kradzionymi handluje? Mania, ja bym zebrała do kupy te jałowce i zrobiła taki formowany pas/obwódkę na froncie. One naprawdę pięknie dają się ciąć. Sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 04.04.2017 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Te jałowce też mi się podobają. Siostra ma takie płożące się, zrezygnowała z części trawnika na rzecz tych jałowców. Nie mieli siły dużych połaci trawnika kosić.Pestka, kiedyś pisałaś, że trawnik w utrzymaniu jest drogi. To prawda, bo ciągłe koszenie, nawożenie, nawadnianie i składowanie trawy. A teraz pozostaje im tylko co jakiś czas skrzy czy perz wyrwać spod kamieni koło jałowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts